Fender Cyber Deluxe
Pravidla fóra
Fender Cyber Deluxe
Hola,prosím o pomoc. neumím nějak číst ve schématech,vznáším proto otázku: má kombo Fender Cyber Deluxe v obvodech lampu (Cyber Twin má 2), nebo je to čistý tranzistor? Mám zkušenost s Vox AD60VT - měl by někdo zkušenost s oběma a dokázal by říci co je lepší, či popsat nejmarkantnější rozdíl? díky.
Re: Fender Cyber Deluxe
Cyber Deluxe by měl být čistě modeling bez lamp, takže asi něco jako nová řada komb Mustang, nebo spíš G-Dec. Otázka je, kam Fender v modelingu od r. 2006, kdy se přestal CD vyrábět, pokročil. Zkušenost s CD nemám, ale ani ty Voxy s Valve Reactor technologií úplně jako lampa nehrají, je to pořád takové "tenké", aspoň pocitově. Na nahrávkách to při správném nastavení ale nakonec není ani tak poznat. V kapele je třeba počítat s rezervou ve výkonu, např. 60W Voxe přehraje s přehledem 15 W lampa, 5W se mu skoro vyrovná.
Ukázky CD na YT mi přišly otřesné hlavně co se týče zkreslených zvuků, čisté byly zase přeefektované. Ale předpokládám, že si lze udělat svůj slušný zvuk.
Ukázky CD na YT mi přišly otřesné hlavně co se týče zkreslených zvuků, čisté byly zase přeefektované. Ale předpokládám, že si lze udělat svůj slušný zvuk.
Re: Fender Cyber Deluxe
Díky moc.