Humbucker velikosti Soapbaru (P90)
Pravidla fóra
Humbucker velikosti Soapbaru (P90)
cau
nevite, zda-li existuje HB o velikosti soapbaru (coz je napr p90 - singl)?
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Re: Humbucker velikosti Soapbaru (P90)
http://www.rmpickups.cz/others.htmllikespike píše:cau
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
likespike píše:Hledal sem hledal ale nenasel... Ja nechci puvodni P90.. to je singl.. rad bych si na kytaru dal HB ale mam tam jen dvakrat P90 a jesi neni HB co by rozmerove byl jako P90.
Jo ták, no myslím že se dělají...zkus ty jazzové a tak...ty mají myslím tyhle rozměry.
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
http://eshop.kytary.cz/snimace/ostatni- ... 53:0:0:2:0 možná ti tam budou sedět ty HB z Firebirda 
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No jde o to co potřebuješ. Třeba Seymour Duncan dělá P-90 která je dělaná ze 2 cívek (tedy jako humbucker) aby se zabránilo brumu. Zvukově by to mělo být ale jako P-90. Ta druhá cívka je tam jenom proti tomu šumu. Předpokládám, že to vliv na zvuk samozřejmě mít bude ale jako "typický" humbucker to nebude.
A jestli chceš vážně plnokrevný humbucker v pouzdře od P-90 tak o ničem takovém nevím.
Ten seymour je tento
http://www.seymourduncan.com/products/e ... p90_stack/
// Do čeho to vůbec chceš ?
A jestli chceš vážně plnokrevný humbucker v pouzdře od P-90 tak o ničem takovém nevím.
Ten seymour je tento
http://www.seymourduncan.com/products/e ... p90_stack/
// Do čeho to vůbec chceš ?
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Pan Macho (RM Pickups) je člověk co ti udělá co chceš pokud je to v jeho možnostech. Radil bych ti zavolat mu a domluvit se. Jsem si skoro jistej, že pokud je to technicky možný tak ti ten snímač vyrobí na zakázku...
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
-
JOHNY Swamp Inc.
Tipuju tak max: 3.000,-likespike píše:To zas asi neje to Squier Tele Custom II.
PS: Kolik tak muze stat snimac na zakazku?
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
blbneš?? co ti vadí na P90??? Šum nebo i charakter zvuku??? Lidi spíš mění HB za P90 než naopak...
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
- Jens Ludwig
- Odborník
Nechal jsem si dělat sníamč na basku na pěti drát (typ PB), kterej neměl v nabídce. A udělal mi ho za stejnou cenu jako klasicej snímač PB 4 strunej.. Toto je asi o něco složitější. Ale myslím si, že přemrštěná cena to nebude. Zkus mu zavolat je to nejlepší....
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
- Jens Ludwig
- Odborník
rozměry sou docela jinýmycountry píše:Není náhodou P90 dělanej na to, aby se dal dát do díry, kde byl původně humbucker?
HB http://www.seymourduncan.com/products/d ... /sh6.shtml
P90 http://www.seymourduncan.com/products/d ... 90-2.shtml
Naposledy upravil(a) Jens Ludwig dne 4.01.2008 0:31, celkem upraveno 1 x.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
-
JOHNY Swamp Inc.
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
přemýšlel si zkusit kytaru s pořádným P90?? (prosím ne epiphone gold top). Ono mžná zjistíš že by stačilo koupit co se nemotá na ruličky od záchodovýho papíru... mohl by sisi to usnadnit páč ta výměna jednoduchá nebudelikespike píše: šum a vysoky zkreslovani (ikdyz toho tolik nevyuziju)
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
-
JOHNY Swamp Inc.
No pravda este ne. To musim napravit.turbo_MaCk píše:přemýšlel si zkusit kytaru s pořádným P90?? (prosím ne epiphone gold top). Ono mžná zjistíš že by stačilo koupit co se nemotá na ruličky od záchodovýho papíru... mohl by sisi to usnadnit páč ta výměna jednoduchá nebudelikespike píše: šum a vysoky zkreslovani (ikdyz toho tolik nevyuziju)