yamaha MOTIF XF 8 a CUBASE
Pravidla fóra
yamaha MOTIF XF 8 a CUBASE
Zdravím,potřeboval bych poradit....pořídil jsem MOTIF XF 8 a součástí je CUBASE Al 6.V návodu se píše,že mám MOTIF propojit USB kabelem s PC a mohu začít nahrávat:Vše jsem udělal dle návodu,ale Cubase nástroj vůbec nerozpozná....je někde nějaké nastavení.A další prosba....nemáte někdo originál návody v češtině(myslím kompletní a ne ty české zkrácené
)Předem díky
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: yamaha MOTIF XF 8 a CUBASE
No Kefalín - a čo si tak máme ako predtaviť pod výrazom "nerozpozná"?
Nerozpozná jako zvukovou kartu? Nebo nerozpozná jako MIDI zařízení? Jak se (ne)projevuje to nerozpozná?
Ohledně návodu - dost se obávám, že - až na pár světlých výjimek - se tu kompletní překlady návodů k nástrojům/software nevyskytují. Ty, co se vyskytují, překládá pár podobných šílenců jako já, ale MOTIF jsem fakt nikdy nedělal; podle mě je to dost průhledná mašina na to, aby se ztrácel čas překladem kompletního manuálu...
P.
Ohledně návodu - dost se obávám, že - až na pár světlých výjimek - se tu kompletní překlady návodů k nástrojům/software nevyskytují. Ty, co se vyskytují, překládá pár podobných šílenců jako já, ale MOTIF jsem fakt nikdy nedělal; podle mě je to dost průhledná mašina na to, aby se ztrácel čas překladem kompletního manuálu...
P.