Večerek je borec, doporučujubanana bonus píše:Byl jsem jednou u Večerka jen pro trsátka a ztvrdnul jsem u něj 4 hodiny a dozvěděl jsem se věcí, o kterých se mi ani nesnilo, je to borec, takový pohodový stryc, který ví vážně vše. A ještě jedna poznámka je z Opavy a ne z Ostravy
Kytaráři
Re: opava
Doplnim info - trinactka.cz u pana Ondreja Lisku uz nefunguje, funguje teraz v Prahe na Hostivari:
K horkám 45/52
Praha 10
tel.c.: 603 886 869
"Prodej špičkových nástroju svétových značek (Fender, Gibson, PRS, Lariveé...) nových i použitých, aparatury, příslušenství, odborný servis, opravy a tuning, stavba nástroju na zakázku. Originální značkové komponenty a součástky, možnost vyzkoušet si zvuk snímaču (např. Lindy Fralin, Kinman, Kinman, Fender, Gibson, VanZandt, Rio Grande, Kent Armstrong, EMG...).
Ozvučování akustických nástroju s možností převedení na profesionální PA systém. Kytarové i basové aparáty zkoušíme v předváděcím sále v jakékoli hlasitosti"
a este tam subezne funguje predaj a servis PA aparatur - KV2Audio,
tel.c.: 604 245 461
K horkám 45/52
Praha 10
tel.c.: 603 886 869
"Prodej špičkových nástroju svétových značek (Fender, Gibson, PRS, Lariveé...) nových i použitých, aparatury, příslušenství, odborný servis, opravy a tuning, stavba nástroju na zakázku. Originální značkové komponenty a součástky, možnost vyzkoušet si zvuk snímaču (např. Lindy Fralin, Kinman, Kinman, Fender, Gibson, VanZandt, Rio Grande, Kent Armstrong, EMG...).
Ozvučování akustických nástroju s možností převedení na profesionální PA systém. Kytarové i basové aparáty zkoušíme v předváděcím sále v jakékoli hlasitosti"
a este tam subezne funguje predaj a servis PA aparatur - KV2Audio,
tel.c.: 604 245 461
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
Tak kdyby náhodou někdo chtěl, v Aši máme výbornýho kytaráře pana Grubera (s jeho dcerou jsem chodil do třídy). Dělal třeba kytaru Mírovi Chrástkovi (taky Ašák) z Turba.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
pro Ostravu a okoli...
Chtel bych toho svyho Eastwooda GP dat po temer roce, kdy jsem jej koupil, do "servisu". Rekl bych ze mu nic neni, ale vsak to znate. Mit kytararem "vypucovanou" a pro jistotu znovu serizenou kytaru na dalsi rekneme rok neni na skodu. Nejake tipy znate v mem okoli - krom tech co tu uz byli napsani?
Chtel bych toho svyho Eastwooda GP dat po temer roce, kdy jsem jej koupil, do "servisu". Rekl bych ze mu nic neni, ale vsak to znate. Mit kytararem "vypucovanou" a pro jistotu znovu serizenou kytaru na dalsi rekneme rok neni na skodu. Nejake tipy znate v mem okoli - krom tech co tu uz byli napsani?
-
MrDeathCZ
- Bandzone: http://bandzone.cz/targetattack
Olomoucký Kraj
Standa Lisák
Dlouhá Loučka
tel. mu tady nebudu zveřejňovat kdyžtak mi škrábněte na mail DJLu@seznam.cz
je to fakt borec, nechával sem si u něj spravovat naštíplej krk a v pohodě...takovej hodnej starší pán to je,vždycky poradí,pomůže a není drahej...
Standa Lisák
Dlouhá Loučka
tel. mu tady nebudu zveřejňovat kdyžtak mi škrábněte na mail DJLu@seznam.cz
je to fakt borec, nechával sem si u něj spravovat naštíplej krk a v pohodě...takovej hodnej starší pán to je,vždycky poradí,pomůže a není drahej...
-
Dariel
- last.fm: http://www.last.fm/user/darieel
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/dariel
- Kontaktovat uživatele:
To je fakt, mám odtamaď kytaru, ale zaprvé: už tam ten štít s tou kytarou není, škodaDark Axel píše:co třeba to zkusit U Střebáka? Z elektry se svezeš jednu zastávku na Stodolní a jdeš po stodolní furt dál a dál, až nalevo uvidíš obchod který má jako vývěsní štít velkou kytaru. tak
Tak koukám, že tu někdo už kytaráře z Prahy napsal, takže díky.
Ale co bych se chtěl zeptat je - když si budu chtít nechat kytarku seřídit, vyměnit nulťák a ještě aby se mi na to kouknul jestli tam není něco v nepořádku. Mám takovej problém, že kytara občas prostě přestane hrát. Je to na 100 % v kytaře. Otevřel jsem to a všechny kontakty sedí jak ulitý, ale občas to prostě přestane hrát. Když hejbu s hlasitostí na kytaře tak to tam slyšim ten šum jako kdyby to normálně hrálo, ale ze strun není nic slyšet. Jo a dělá to na všech snímačích. Jestli to není v nějakym poťáku, jack se mi zdá taky v poho. Kolik by to tak mohlo všechno dohromady stát? 
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
prepinac... nebo jen drat od vystupu prepinace k potaku ....rasomaso píše:Tak koukám, že tu někdo už kytaráře z Prahy napsal, takže díky.Ale co bych se chtěl zeptat je - když si budu chtít nechat kytarku seřídit, vyměnit nulťák a ještě aby se mi na to kouknul jestli tam není něco v nepořádku. Mám takovej problém, že kytara občas prostě přestane hrát. Je to na 100 % v kytaře. Otevřel jsem to a všechny kontakty sedí jak ulitý, ale občas to prostě přestane hrát. Když hejbu s hlasitostí na kytaře tak to tam slyšim ten šum jako kdyby to normálně hrálo, ale ze strun není nic slyšet. Jo a dělá to na všech snímačích. Jestli to není v nějakym poťáku, jack se mi zdá taky v poho. Kolik by to tak mohlo všechno dohromady stát?
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... 
jednorady 5ti pol. switch, typ Strat v Aleximu tusim cca 125,-, stineny kablik par kacek v GES electronics nebo GM electronis
(switche mam doma dva, kablik taky... prijed, P6-Repy - neco podobnyho jsem, mimo jine, delal nedavno Disasterpieceovi taky na GRG170)
(switche mam doma dva, kablik taky... prijed, P6-Repy - neco podobnyho jsem, mimo jine, delal nedavno Disasterpieceovi taky na GRG170)
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... 
Zavolej, napiš a on ti řekně kolik: http://www.trinactka.cz/kontakty.html (ale pozor, nedávno se stěhoval ze Spořilova do Hostivaře)rasomaso píše:Tak koukám, že tu někdo už kytaráře z Prahy napsal, takže díky.Ale co bych se chtěl zeptat je - když si budu chtít nechat kytarku seřídit, vyměnit nulťák a ještě aby se mi na to kouknul jestli tam není něco v nepořádku. Mám takovej problém, že kytara občas prostě přestane hrát. Je to na 100 % v kytaře. Otevřel jsem to a všechny kontakty sedí jak ulitý, ale občas to prostě přestane hrát. Když hejbu s hlasitostí na kytaře tak to tam slyšim ten šum jako kdyby to normálně hrálo, ale ze strun není nic slyšet. Jo a dělá to na všech snímačích. Jestli to není v nějakym poťáku, jack se mi zdá taky v poho. Kolik by to tak mohlo všechno dohromady stát?
Practice doesn't make perfect. Practice makes permanent.
Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
no jestli chces, strcim ti tam i ty snimace jako Disasterpiecovi...rasomaso píše:Jo dík, ale já myslel jako i seřídit tu kytaru a všechno co jsem napsal předtim. Jinak teď nemám net jo, takže jsem trochu zpomalenej s odpověďma.
viz. http://forum.kytary.cz/viewtopic.php?t=592&start=160
(predposledni dole)
Kdyztak napis SZ nebo mail...
zdravim
ja viem ze toto je ceske forum a ja som slovak
mozno tu je aj viac slovakou ale toto je proste najlepsie forum o gytarach ake som na nete videl a rozumel reci akou sa tu komunikuje
a tak sa pitam ci tu nahodou niekto nevie o gytararovy v Bratislave
dakujem
ja viem ze toto je ceske forum a ja som slovak
a tak sa pitam ci tu nahodou niekto nevie o gytararovy v Bratislave
dakujem
Cort X-5 +DigiTech HOT HEAD + Fender FM15R
A já bych prosil o info nějakého kytaráře z MladoBoleslavska
(ne http://www.sramus.cz/ to jsou bridilove)
byly tu 2 kytaráři a ti to zabalily tak hledám nové
(ne http://www.sramus.cz/ to jsou bridilove)
byly tu 2 kytaráři a ti to zabalily tak hledám nové
Fender Strat special HSS + Fender Tele original 60s -- Nějaké ty krabky od Xotic, WayHuge, Strymon, EarthquakerD. a Walrus -- Supro Saturn 15W - Marshall JTM45/2245 30W hlava a Marshall 2061cx box, Mono obaly