Kytaráři

Seznam kytarářů, stavitelů a opravářů jiných nástrojů
Odpovědět
RJ
Kontaktovat uživatele:

Re: opava

Příspěvek od RJ »

banana bonus píše:Byl jsem jednou u Večerka jen pro trsátka a ztvrdnul jsem u něj 4 hodiny a dozvěděl jsem se věcí, o kterých se mi ani nesnilo, je to borec, takový pohodový stryc, který ví vážně vše. A ještě jedna poznámka je z Opavy a ne z Ostravy
Večerek je borec, doporučuju :wink:
Braniik
Rádce

Příspěvek od Braniik »

Doplnim info - trinactka.cz u pana Ondreja Lisku uz nefunguje, funguje teraz v Prahe na Hostivari:

K horkám 45/52
Praha 10
tel.c.: 603 886 869

"Prodej špičkových nástroju svétových značek (Fender, Gibson, PRS, Lariveé...) nových i použitých, aparatury, příslušenství, odborný servis, opravy a tuning, stavba nástroju na zakázku. Originální značkové komponenty a součástky, možnost vyzkoušet si zvuk snímaču (např. Lindy Fralin, Kinman, Kinman, Fender, Gibson, VanZandt, Rio Grande, Kent Armstrong, EMG...).
Ozvučování akustických nástroju s možností převedení na profesionální PA systém. Kytarové i basové aparáty zkoušíme v předváděcím sále v jakékoli hlasitosti"

a este tam subezne funguje predaj a servis PA aparatur - KV2Audio,
tel.c.: 604 245 461
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
Lachim

Příspěvek od Lachim »

Přerovsko (nějaká p***l,už nevim přesně)
servis i zakázková výroba kytar

Obzina Libor 607205417
afektband

Příspěvek od afektband »

Tak kdyby náhodou někdo chtěl, v Aši máme výbornýho kytaráře pana Grubera (s jeho dcerou jsem chodil do třídy). Dělal třeba kytaru Mírovi Chrástkovi (taky Ašák) z Turba.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

pro Ostravu a okoli...
Chtel bych toho svyho Eastwooda GP dat po temer roce, kdy jsem jej koupil, do "servisu". Rekl bych ze mu nic neni, ale vsak to znate. Mit kytararem "vypucovanou" a pro jistotu znovu serizenou kytaru na dalsi rekneme rok neni na skodu. Nejake tipy znate v mem okoli - krom tech co tu uz byli napsani?
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

co třeba to zkusit U Střebáka? Z elektry se svezeš jednu zastávku na Stodolní a jdeš po stodolní furt dál a dál, až nalevo uvidíš obchod který má jako vývěsní štít velkou kytaru. tak
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
RJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RJ »

Nebo do Opavy za Večerkem
MrDeathCZ
Bandzone: http://bandzone.cz/targetattack

Příspěvek od MrDeathCZ »

Olomoucký Kraj

Standa Lisák
Dlouhá Loučka

tel. mu tady nebudu zveřejňovat kdyžtak mi škrábněte na mail DJLu@seznam.cz

je to fakt borec, nechával sem si u něj spravovat naštíplej krk a v pohodě...takovej hodnej starší pán to je,vždycky poradí,pomůže a není drahej...
Dariel
last.fm: http://www.last.fm/user/darieel
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/dariel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dariel »

Dark Axel píše:co třeba to zkusit U Střebáka? Z elektry se svezeš jednu zastávku na Stodolní a jdeš po stodolní furt dál a dál, až nalevo uvidíš obchod který má jako vývěsní štít velkou kytaru. tak
To je fakt, mám odtamaď kytaru, ale zaprvé: už tam ten štít s tou kytarou není, škoda :? mě se líbil :) a zadruhé: nevím jestli tam nástroje opravujou, viděl jsem tam akorát jednou nějakýho kluka s rozpadlou trubkou :D
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

Tak koukám, že tu někdo už kytaráře z Prahy napsal, takže díky. :D Ale co bych se chtěl zeptat je - když si budu chtít nechat kytarku seřídit, vyměnit nulťák a ještě aby se mi na to kouknul jestli tam není něco v nepořádku. Mám takovej problém, že kytara občas prostě přestane hrát. Je to na 100 % v kytaře. Otevřel jsem to a všechny kontakty sedí jak ulitý, ale občas to prostě přestane hrát. Když hejbu s hlasitostí na kytaře tak to tam slyšim ten šum jako kdyby to normálně hrálo, ale ze strun není nic slyšet. Jo a dělá to na všech snímačích. Jestli to není v nějakym poťáku, jack se mi zdá taky v poho. Kolik by to tak mohlo všechno dohromady stát? :shock:
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
petrpeter
Odborník

Příspěvek od petrpeter »

rasomaso píše:Tak koukám, že tu někdo už kytaráře z Prahy napsal, takže díky. :D Ale co bych se chtěl zeptat je - když si budu chtít nechat kytarku seřídit, vyměnit nulťák a ještě aby se mi na to kouknul jestli tam není něco v nepořádku. Mám takovej problém, že kytara občas prostě přestane hrát. Je to na 100 % v kytaře. Otevřel jsem to a všechny kontakty sedí jak ulitý, ale občas to prostě přestane hrát. Když hejbu s hlasitostí na kytaře tak to tam slyšim ten šum jako kdyby to normálně hrálo, ale ze strun není nic slyšet. Jo a dělá to na všech snímačích. Jestli to není v nějakym poťáku, jack se mi zdá taky v poho. Kolik by to tak mohlo všechno dohromady stát? :shock:
prepinac... nebo jen drat od vystupu prepinace k potaku ....
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... :)
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

A kolik by to^^ tak stálo? Já totiž fakt nemám představu... :(

petrpeter
Odborník

Příspěvek od petrpeter »

jednorady 5ti pol. switch, typ Strat v Aleximu tusim cca 125,-, stineny kablik par kacek v GES electronics nebo GM electronis

(switche mam doma dva, kablik taky... prijed, P6-Repy - neco podobnyho jsem, mimo jine, delal nedavno Disasterpieceovi taky na GRG170)
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... :)
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

Jo dík, ale já myslel jako i seřídit tu kytaru a všechno co jsem napsal předtim. Jinak teď nemám net jo, takže jsem trochu zpomalenej s odpověďma. :(

petrpeter
Odborník

Příspěvek od petrpeter »

no vzdyt to je samozrejmosti, serizeni, atd... kdyz uz se neco na kytare dela a meni...
Kdyz budu v lednu OK (nebo pres svatky), klidne muzes prijet, zeptej se Disasterpiece, poskytne ti reference... :lol:
impact

Příspěvek od impact »

rasomaso píše:Tak koukám, že tu někdo už kytaráře z Prahy napsal, takže díky. :D Ale co bych se chtěl zeptat je - když si budu chtít nechat kytarku seřídit, vyměnit nulťák a ještě aby se mi na to kouknul jestli tam není něco v nepořádku. Mám takovej problém, že kytara občas prostě přestane hrát. Je to na 100 % v kytaře. Otevřel jsem to a všechny kontakty sedí jak ulitý, ale občas to prostě přestane hrát. Když hejbu s hlasitostí na kytaře tak to tam slyšim ten šum jako kdyby to normálně hrálo, ale ze strun není nic slyšet. Jo a dělá to na všech snímačích. Jestli to není v nějakym poťáku, jack se mi zdá taky v poho. Kolik by to tak mohlo všechno dohromady stát? :shock:
Zavolej, napiš a on ti řekně kolik: http://www.trinactka.cz/kontakty.html (ale pozor, nedávno se stěhoval ze Spořilova do Hostivaře)
Practice doesn't make perfect. Practice makes permanent.

Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
petrpeter
Odborník

Příspěvek od petrpeter »

rasomaso píše:Jo dík, ale já myslel jako i seřídit tu kytaru a všechno co jsem napsal předtim. Jinak teď nemám net jo, takže jsem trochu zpomalenej s odpověďma. :(
no jestli chces, strcim ti tam i ty snimace jako Disasterpiecovi...
viz. http://forum.kytary.cz/viewtopic.php?t=592&start=160
(predposledni dole)
Kdyztak napis SZ nebo mail...
firemanko

Příspěvek od firemanko »

zdravim

ja viem ze toto je ceske forum a ja som slovak :) mozno tu je aj viac slovakou ale toto je proste najlepsie forum o gytarach ake som na nete videl a rozumel reci akou sa tu komunikuje

a tak sa pitam ci tu nahodou niekto nevie o gytararovy v Bratislave

dakujem
Cort X-5 +DigiTech HOT HEAD + Fender FM15R
gardarobe

Příspěvek od gardarobe »

A nezná někdo nějaký kytaráře z Kladna?
Bearder

Příspěvek od Bearder »

A já bych prosil o info nějakého kytaráře z MladoBoleslavska
(ne http://www.sramus.cz/ to jsou bridilove)
byly tu 2 kytaráři a ti to zabalily tak hledám nové
Fender Strat special HSS + Fender Tele original 60s -- Nějaké ty krabky od Xotic, WayHuge, Strymon, EarthquakerD. a Walrus -- Supro Saturn 15W - Mar­shall JTM45/​2245 30W hlava a Marshall 2061cx box, Mono obaly
Odpovědět

Zpět na „Kytaráři“