PS: abych nebyl mimo téma, můj pedalboard je zatím ve stádiu vývoje. Chybí finance na POG a looper (a board).
Pedalboardy
Pravidla fóra
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pedalboardy
Taky se mi EHX líbí, ale nekritické nadšení z nich už mě celkem přešlo. Nejvíc mi vadí ten "hlučný" switch. Pokud hraje člověk tiché styly, pak to "CVAK" dost ruší. V tomto ohledu u mě vede BOSS a jeho mechanické řešení přepínače
.
PS: abych nebyl mimo téma, můj pedalboard je zatím ve stádiu vývoje. Chybí finance na POG a looper (a board).
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
Dělají kravál.. Ale je to prostě EHX
boss mi příjde moc pro důchodce 
Mě ani tak nevadí, že zaberou půl boardu, ale pořád jsou strašně lehké..
to nevim kámošův big muff V3 z roku 1977 má ke dvoum kilůmMcKozias píše:Dělají kravál.. Ale je to prostě EHXboss mi příjde moc pro důchodce
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
www.black-audio.net
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
dobře měl jsem na mysli asi spíše ty novější...ten hoax mi příjde snad i lehčí než RAT
Po dvou letech zkoumání a slepých uliček se mi povedlo stabilizovat celý řetězec, takže jsem se odhodlal ubastlit si malý pedalboard. Věren své úchylce, plně bateriový 
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
Pomalu se mi to ustaluje. Jsem zvědav jak dlouho vydrží Line 6 M5... 

Gibson Les Paul Studio 2014
Elkesar mod baryton strat (RM snímače)
Furch Durango
Roland JC-22,Roland Cube Street Ex,Micro cube
Boss TU-3W ,Boss MO2,Boss DA2,Boss TE 2,Boss Dm-2W,Digitech Istomp,Boss Cp1-X,Behringer VP1,Digitech Jamman,Whammy 5
Elkesar mod baryton strat (RM snímače)
Furch Durango
Roland JC-22,Roland Cube Street Ex,Micro cube
Boss TU-3W ,Boss MO2,Boss DA2,Boss TE 2,Boss Dm-2W,Digitech Istomp,Boss Cp1-X,Behringer VP1,Digitech Jamman,Whammy 5
rozmyslam, ze je ten spravny cas aby som si zalozil nejaky ten pedalboard. viete ma nejako naviest ako zacat?
momentalne mam jeden stary multiefekt digitech RP50 ale chcel by som uz nieco ozajskejsie
chcel by som to na metalovo-rockovo-punkovu hudbu, proste aby sa ten zvuk motal v tychto zanroch.
momentalne mam jeden stary multiefekt digitech RP50 ale chcel by som uz nieco ozajskejsie
chcel by som to na metalovo-rockovo-punkovu hudbu, proste aby sa ten zvuk motal v tychto zanroch.
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
tak záleží, pedalboard spíše vyplyne postupně z toho, co potřebuješ. Ale kreslítka, delay, a nějaký chorus/flanger se neztratí nikde že jo..
diky, vopred za vsetky rady.
ja som, co sa technickych veci tyka popleta
ja som, co sa technickych veci tyka popleta
-
bambas
Kde prosim te kupujes prazdne krabicky? Diky.Abu píše:Vsechny ne, jenom asi necelou polovinu (uz jsem daval fotku nekdy pred vic nez rokem...)kajetan píše:Našel by se taky někdo, kdo má na svým pedalboardu všechny
krabky vlastnoručně dělaný ?
Delay/PitchShifter....
- Abu
- Bandzone: http://bandzone.cz/thedirtyraccoons
- Kontaktovat uživatele:
Krabicky jsem kupoval na tomhle eshopu -
http://www.audiokonektory.cz/kategorie/krabicky/
a rovnou jsme tam bral i 3PDT prepinace a konektory.
http://www.audiokonektory.cz/kategorie/krabicky/
a rovnou jsme tam bral i 3PDT prepinace a konektory.
Hraju výhradně na šrot.
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Sháním teď tyhle "nožky" na pedalboard. Ty co tam mám teď nemají tu kovovou vložku a vypadávají, půlku už jsem ztratil
A navíc chci přidělat nožky i pod kvákadlo, protože když sešlápnu, tak se celá deska docela prohne. Potřebuji asi 12ks (do zásoby), rozměr cca ∅20×10mm.
Problém je, že když je budu kupovat přes internet, tak to bude stát do 100... + dalších 120 Kč poštovné...
Neválí se někde někomu, kdo by se jich chtěl zbavit, nebo nemáte někde v okolí obchod, kde se dají koupit? Kdyby mi je někdo, třeba cestou z práce, koupil a poslal poštou za pár korun, tak by to bylo super

Problém je, že když je budu kupovat přes internet, tak to bude stát do 100... + dalších 120 Kč poštovné...
Neválí se někde někomu, kdo by se jich chtěl zbavit, nebo nemáte někde v okolí obchod, kde se dají koupit? Kdyby mi je někdo, třeba cestou z práce, koupil a poslal poštou za pár korun, tak by to bylo super

Hraju na kytary a mašinky
Já si dělám krabičky na efektíky sám z 1mm plechu ohýbanýho ve svěráku a nebo využívám starý teslácký síťový filtry WN852 02.
- Adamz Asah
- Kontaktovat uživatele:
Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers
Moje třetí verze Pedalboardu 
Fender standard stratocaster Mexico 2012, Laney CUB 10, Korg PitchBlack, Xotic EP booster, Boss DD20, Boss ST2, MXR analog chorus, TC Eletronic hall of fame, TC ELECTRONIC Ditto Looper, Smrčka Multi power supply
Po delší době jsem si udělal radost a nakoupil nové krabičky. Od poslední verze jsem prodal Boss chorus ch-1 a dokoupil distortion MXR a ladičku polytune 2. 
- Skipper
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/fan/skipper
- Kontaktovat uživatele:
Tak pedalboard opět kompletní, Boss DD-3 zpátky a funguje
Pár nových kabliků, jiné svázání, apod ...
EVH Wolfgang Special, Gibson LP BFG-TG (Nashville 2007), Epiphone LP Custom (Hořovice 1994), Maya Stratocaster (Japonsko 1984), Chapman ML1-7 RS, Victory VX Kraken mkII a Janíček picks.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
koukám že jsme nakoupili stejný kufr. Jaká je spokojenost? podle mě ze tu cenu bezkonkurenční kufr na efekty. Hlavně ten suchý zipSkipper píše:Tak pedalboard opět kompletní, Boss DD-3 zpátky a funguje![]()
- Skipper
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/fan/skipper
- Kontaktovat uživatele:
Já ten kufr mám asi rok ... no musíš se k tomu chovat, já ho mám takovej už na půl rozpadlej, ale drží a plní svojí funkci, suchej zip je parádní, jen jsem měl problém, vyřešit čím ho přilepit ke krabičkám, nakonec vyhrálo nějaký hyper-super-ultra univerzální lepidlo do pistoleCtibi píše:koukám že jsme nakoupili stejný kufr. Jaká je spokojenost? podle mě ze tu cenu bezkonkurenční kufr na efekty. Hlavně ten suchý zipSkipper píše:Tak pedalboard opět kompletní, Boss DD-3 zpátky a funguje![]()
Pár nových kabliků, jiné svázání, apod ...![]()
jinak ty trsátka jsou dunlop jazz 3 XL?
Trsátka jsou obyčejný Jim Dunlop Jazz III, jen z balíčku co prodávaj v Music-city, mají tam na tom Max-Grip, fakt drží a nekloužou z prstů
EVH Wolfgang Special, Gibson LP BFG-TG (Nashville 2007), Epiphone LP Custom (Hořovice 1994), Maya Stratocaster (Japonsko 1984), Chapman ML1-7 RS, Victory VX Kraken mkII a Janíček picks.
To je ten za nějakejch devět stovek z měkkýho hliníku a plastu? Jestli jo, tak ten mám taky a první, co šlo do háje, byla ta vrstva k přilepení sucháče. Tak jsem to nahradil kobercem a drží, ale přilepit to tam byla fuška.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.