Odlehčení kytary

Stavba a úpravy nástrojů všeho druhu
Odpovědět
este

Odlehčení kytary

Příspěvek od este »

Ahoj,

mám kytaru, která je těžká jak kráva. Jelikož holt budu myslet i na záda a zdraví, uvažuji o odlehčení - nějaký komory apod. Jelikož ale nejsem úplně zkušenej, rád bych se zeptal na váš názor - jestli to má cenu, jak moc to ovlivní výslednej zvuk, jaký jsou rizika apod.

Mockrát díky :)
MilanT

Re: Odlehčení kytary

Příspěvek od MilanT »

este píše:Jelikož ale nejsem úplně zkušenej :arrow: jaký jsou rizika...
Hodně velký. A to ani netuším, jakou kytaru (krávu) máš na mysli.
J.J.
Rádce

Příspěvek od J.J. »

Spíš bych uvažoval o koupi jiný lehčí kytary než o dělání komor do už hotový kytary.
kytary: Yamaha Pacifica 821D, J.J.Gtrs Warbeast, španěly Admira a 2 x J.J., J.J.Gtrs - 7string PRSo, steelstring J.J. ala Martin 00, Jolana Diamant
kombo: Mesa Boogie Nomad 55, Beaver 50W (kopie Valvestate)
apec: Beaver 100W (kopie JCM Slash), 200W bedna
nějaký efekty, kabely, trsátka atd.
este

Příspěvek od este »

MilanT
Jedna se Telecaster 72 Deluxe na zakazku...
MilanT

Příspěvek od MilanT »

Přesně jak píše J.J. Koupit jinou kytaru nebo, ze zdravotních důvodů, jiný hudební nástroj.
A příště nekupovat nic naslepo, nic co mi nevyhovuje, nic co nechci a už vůbec si to ještě nenechat vyrábět na zakázku.

Trochu OT odbočení a odlehčení (doslova):
Na USA fóru o autech Suzuki psal maník, že má vysokou spotřebu benzinu a co všechno může z auta vyndat, aby ho odlehčil, ale aby fungovalo. Už vyndal zadní sedačky, všechny koberce a dokoce i tapecírunk dveří. A jezdil od pumpy k pumpě, protože tankoval vždy jen 5 litrů.
Tak mu někdo poradil, ať ještě z každého kola sundá jeden šroub a ať jezdí nahý. :D
este

Příspěvek od este »

jj..díky za koment :) upřímně, koupil jsem dost na slepo, co si budem nalhávat - jedná se o první lepší nástroj, kterej jsem v ruce měl a nechal jsem se ukonejšit...teď sice o něcí víc tušim, co bych chtěl, ale i tak se radši zeptám na fóru zkušenějších hráčů. Přece jen, víc hlav, víc ví...

Díkec :)
Odpovědět

Zpět na „Nástroje“