Na co hrajete?
Pravidla fóra
- jeleniste
Re: Na co hrajete?
Hm, ta basa je teda kurevsky cool. Jako kejtra taky, jasný.
Nejsem blbý, jen se hloupě ptám.
Překopaná Jolana Diamant IWhiteKeys píše:To vypadá na hezký LP, co je to zač?
Jak píše Diamant...... je to Diamantka kterou si koupil kamarád před 31 lety , ležela mu doma nefunkční a tak jsem si ji z nostalgie vzal. Bohužel už tam byl neoriginál struník ( on tam chtěl vibráto ). Tak jsem rozhodl, že to holt už nebude 100% Diamantka ale aby se mi líbila. Mechanika: Gibson, kobylka: Gotoh, snímače tumapickups, elekto : Gibson.WhiteKeys píše:To vypadá na hezký LP, co je to zač?
frytol: ta je taky moje
Straty vesměs
ale nejraději tuhle CZ stavbu Strat Vavruša
ESH MK II apec CZ výroba
Line6 HD500 efekt - ve smyčce tohle v CZ ještě neumíme
a achátové trsátko taky CZ výroba
ale nejraději tuhle CZ stavbu Strat Vavruša
ESH MK II apec CZ výroba
Line6 HD500 efekt - ve smyčce tohle v CZ ještě neumíme
a achátové trsátko taky CZ výroba
apráty:
ESH MK II 100w plus ESH 412XXL , Engl Screamer 50combo 1x12 V30, 2x12- V30+G12H30 an...
efekt:POD HD 500 , Flanger DOD 75B, CarlMartin qvatro , TC flasback delay, TC Corona chorus
Kytary: Strat z.Vavruša HB+mHB, Fender Amerikan US ssH, Al Stevens Strat ,Michael Kely Hibrid , Yamaha D121, Crafter akustik 120,
snímače:RM pickups -F4,SH 4, Dimarrcio AREA, RM Custom Alnico.-RM V.V.rails - RM Clasik rails, Sky Pickups, DiMarzio Fred a PAF pro ,, kabely:Proel cable, Cordial ,
ESH MK II 100w plus ESH 412XXL , Engl Screamer 50combo 1x12 V30, 2x12- V30+G12H30 an...
efekt:POD HD 500 , Flanger DOD 75B, CarlMartin qvatro , TC flasback delay, TC Corona chorus
Kytary: Strat z.Vavruša HB+mHB, Fender Amerikan US ssH, Al Stevens Strat ,Michael Kely Hibrid , Yamaha D121, Crafter akustik 120,
snímače:RM pickups -F4,SH 4, Dimarrcio AREA, RM Custom Alnico.-RM V.V.rails - RM Clasik rails, Sky Pickups, DiMarzio Fred a PAF pro ,, kabely:Proel cable, Cordial ,
- jeleniste
Hm, mě neni jasnej smysl tý tendence dávat si na dobrý kopie strata logo fender. Jako, u nějaký čínský kopie bych to chápal, ale u kytary "dělaný na míru" mě to teda hlava nebere.
Ale pěknej je, to jo.
Ale pěknej je, to jo.
Nejsem blbý, jen se hloupě ptám.
uplně na hoře je podpis kytaráře vše objasnuje když už nemá vlastní logo
apráty:
Kytara to může být jako víno, ale Fender Stratocaster to není.
Kytarář který tohle logo ukradne je mi minimálně nesympatický.
Kytarář který tohle logo ukradne je mi minimálně nesympatický.
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
a hrať se musi aji na levne nastroje.
odkud mas to achatovy trsatko? kamosi na tyhle cesky ted taky hrajou, ale nejak jsem zapomel jmeno vyrobce. mel jsem uplne stejny dovezeny z ameriky, ale bohuzel bylo jen jedno a neprezilo pad na dlazbu...
Mně ta loga hlava taky nebere, souhlas s Jastudem.
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
Naposledy upravil(a) Mcmartini dne 24.08.2014 23:45, celkem upraveno 1 x.
ESP Eclipse I CTM Snow White, Dowina Amber Road GACE
Boss GT-100
Engl Ironball E606, Engl 1x10 Cabinet E110
Boss GT-100
Engl Ironball E606, Engl 1x10 Cabinet E110