Měli byste někdo nějaký tip na schéma? Myslíte, že je lepší použít operační zesilovač/tranzistor pro každý vstup zvlášť, anebo jeden společný?
Díky moc za každý návrh

Nevíte někdo o schémátku, ze kterého bych se mohl odpíchnout? Jedinná možnost, která mě napadla, je rozdělit signál mikrofonního vstupu hned za vstupním jackem a pustit do dvou předzesilovačů, což mi připadá zbytečně nákladné.simiruz píše:...všechny spojit do jednoho bodu. Problém je jak to pak rozdělit do sterea, aby se případné připojené stereokanály mezi sebou neovlivňovaly.
To je opravdu jediná možnost. Je to nákladné prostě podle toho, jak drahé použiješ operační zesilovače.simiruz píše:Jedinná možnost, která mě napadla, je rozdělit signál mikrofonního vstupu hned za vstupním jackem a pustit do dvou předzesilovačů, což mi připadá zbytečně nákladné.
To schéma je na něco úplně jiného než na kytarový předzesilovač. Takže výměna tranzistoru jistě nepomůže. Že to ořeže basy a výšky, to podle schématu funguje správně.simiruz píše:Myslíte, že by pomohla výměna 2N3904 za něco jiného? Nebo tímhle jednoduchým způsobem to ani udělat nejde?