Sonor Select

Bicí soupravy, činely, hardware, ...
Odpovědět
tom.batoh

Sonor Select

Příspěvek od tom.batoh »

Zdravím,
vím, že už jsem tady o těchto bicích něco psal, ale teď jde do tuhého.http://www.drumcenter.cz/eshop/sonor-se ... 72544.html (je tam i video) Jsem už téměř před koupí, a tak se ptám: Co na ně říkate? Co si myslíte obecně o Sonoru a starších sériích těchto řad? Připadávám cena přemrštěná? Klidně napište jinou alternativu. Prostě napište cokoliv, co vás napadne. Děkuji
Monikad
Rádce
Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17

Re: Sonor Select

Příspěvek od Monikad »

tom.batoh píše:Zdravím,
vím, že už jsem tady o těchto bicích něco psal, ale teď jde do tuhého.http://www.drumcenter.cz/eshop/sonor-se ... 72544.html (je tam i video) Jsem už téměř před koupí, a tak se ptám: Co na ně říkate? Co si myslíte obecně o Sonoru a starších sériích těchto řad? Připadávám cena přemrštěná? Klidně napište jinou alternativu. Prostě napište cokoliv, co vás napadne. Děkuji

Gratuluju, vypadají fakt dobře a věřím že hrají ještě o kus líp než vypadají!! prostě masakr!! Bravo :wink:
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
tom.batoh

Můj miláček

Příspěvek od tom.batoh »

Zdravím,
chtěl jsem se pochlubit se svojí novou soupravou, kterou jsem vybral s vaší pomocí. :D Díky
http://leteckaposta.cz/765771037
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Re: Můj miláček

Příspěvek od Nero »

A nebylo náhodou možné poslat ten obrázek do nějakého threadu, ve kterém si to řešil?
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
stinm

Příspěvek od stinm »

Bíci pěkné, jen nechápu proč jsou činely stavěny takto, jak je na obrázcích.
MAPEX VX-plasma limited edition
AXL v440 modern bass
DVP
Monikad
Rádce
Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17

Příspěvek od Monikad »

stinm píše:Bíci pěkné, jen nechápu proč jsou činely stavěny takto, jak je na obrázcích.
Přesně tak :shock: :D :D
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
zzbar
Rádce

Příspěvek od zzbar »

Kdysi v 80.-90. letech jsem to viděl u každého druhého metalového bubeníka. Alespoň jeden činel měli takto zavěšený. Také jsem to zkoušel (co na tom vlastě je..?) No ale mělo to krátké trvání. Kromě toho, že to možná zajímavě vypadá, to nemělo žádný jiný efekt. Takže je to spíš taková frajeřinka... :lol:
Nic ale proti. Každý ať si bubny a činely staví jak chce :wink:
Jinak ty Sonory vypadají dobře...
Mapex, Paiste, Meinl, Powerstroke3, Ewans EC2, Balbex Ringo II

Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
fuxleep

Příspěvek od fuxleep »

Ten link je spatny ...
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"
tom.batoh

Příspěvek od tom.batoh »

Nero píše:A nebylo náhodou možné poslat ten obrázek do nějakého threadu, ve kterém si to řešil?
To jsem jenom zkoušel, když to došlo. Teď už to mám samozřejmě normálně i s Ridem.
Metaldrummer

Příspěvek od Metaldrummer »

No, já osobně myslim, že jak tam máš ten činel zavěšenej tak kdyby ti tam sedl power metal bicmen tak by ti ho sundal rovnou na 1-2 ránu a stojan by nevydržel tu ránu, ale záleží njn... Jinak pěknej set doufám, že ti vydrží a uspokojí tvé muzikální potřeby :)
Gretsch Catalina Maple
Zildjian Avedis Custom 14" hi-hats
Zildjian Oriental 18" China Trash
Sabian AAX Metal 16" crash
Sabian AAX Stage 16" crash
Sabian AAX Stage 20" ride
Pearl P-3002D Eliminator Demon Drive(double pedal)
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

tom.batoh píše:
Nero píše:A nebylo náhodou možné poslat ten obrázek do nějakého threadu, ve kterém si to řešil?
To jsem jenom zkoušel, když to došlo. Teď už to mám samozřejmě normálně i s Ridem.
Tak mi laskavě pošli odkaz na thread, ve kterém si ty bicí už řešil, protože nemá smysl tu mít thready dva, a já je sloučím.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
tom.batoh

Příspěvek od tom.batoh »

Nero píše:
tom.batoh píše:
Tak mi laskavě pošli odkaz na thread, ve kterém si ty bicí už řešil, protože nemá smysl tu mít thready dva, a já je sloučím.
Jo sorry za opoždění. Tady máš odkaz bici-nastroje/sonor-select-t24961.html
Nekras
Bandzone: http://bandzone.cz/blackdolphins

Příspěvek od Nekras »

Nuže... Využiju tohoto threadu, a taky se přidám s koupí. Udělal jsem si taky radost a pořídil dlouho vysněné Selecty. :) Sice jsem kvůli nim musel prodat svoje dlouho milované Force 2007, ale co už.

Podle mě je tahle barva nejlepší z těch, co tam mají, a ten zvuk!! Sonor to prostě umí namlasknout. Ani Gretsche, ani Premiery, co máme ve studiu, se mi zvukově tolik nelíbí jak ty Sonory. :)
Přílohy
Neumím se vyfotit normálně. :D
Neumím se vyfotit normálně. :D
necibici
Moderátor
Bandzone: bandzone.cz/attacus

Příspěvek od necibici »

Jó,moc pěkná kombinace tý červený perleti s černým hw. A 2 kopáky,to už jsem dlouho neviděl! :twisted:
Tama Superstar,Meinl,Anatolian,Stagg,Evans,Balbex.
zzbar
Rádce

Příspěvek od zzbar »

Hezký... A co to hraješ za styl, že tam máš čínské větry a špilky?
A ten zvon na noze od floor tomu, to je taky fajn :D .
Mapex, Paiste, Meinl, Powerstroke3, Ewans EC2, Balbex Ringo II

Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
Nekras

Příspěvek od Nekras »

Já jsem na dva kopáky ujetej. Dycky jsem je strašně chtěl. :)

Ty špejle jsou tam náhodou... S tím jsem hrál na poslední zkoušce, abych se aspoň trochu ztišil. :D Jinak hrajem Symphonic Metal/Symphonic Rock :)

Ten zvon jsme strašně dlouho vymýšleli, jak hodit dokupy s tamburínou, aby byly přístupný obě věci. Nakonec jsme to udělali takhle... a ono to kupodivu funguje. :D
pehve

Příspěvek od pehve »

škoda těch vrtaných kopáků, ani ta folie by mě nijak nenadchla ale pravda, dva kopáky a ta červenočerná kombinace to je fakt nádhera.
Gratuluji a ať to šlape!!
Nekras

Příspěvek od Nekras »

Mno jo. Z druhé ruky jsem si moc nevrtané kopáky vymýšlet nemohl. :-) ale já jsem spokojen. :-) je na nich ještě hodně práce než se podívají ven... ale o to víc se těším. :-)
Odpovědět

Zpět na „Bicí nástroje“