4 kytary a 2 komba a vase rady... :)

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Trao píše:jak si tady Vikicek přihřejvá polivčičku s RG321, tak musim podotknout, že ani GRG270B neni až tak hrozná, jak se tady o ní vypráví...
kdybys měl zájem, mam jí tady, http://www.hudebniforum.cz/viewtopic.php?t=5521 , ale byl bys ve frontě až za Red Bullem...
Jo jo, už jsem ti udělal reklamu....

Jina oproti tomu názoru ušetřit na kytaře a připaltit si kombo jsem v opozici....já bych klidně radši všechny prachy dal do kytary a hrál doma na sucho a radši pak koupil kombo...to samozřejěm za předpokladu že to kombo nepotřebuješ do kapely...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Trao
last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trao »

Tak jen malá změna... Můžeš bejt první v pořadí :-D
Die Hard or Die Home
Antonyck
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Antonyck »

Souhlas s Kiwim, lepší hrát a učit se na nástroj, kerej za něco stojí, než mít supr zvuk aparátu, kterej vlastně jen "poslouchá" kytaru
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Špatný kombo ti s dobrou kytarou nikdy nezahraje :roll: .
To je prostě blbost. Buď koupit pořádnou kytaru a na kombo šetřit, anebo když chce hrát člověk rovnou tak koupit pořádnější aparát, aby se to aspoň trochu dalo poslouchat...
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Ragnar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ragnar »

vikicek píše:Špatný kombo ti s dobrou kytarou nikdy nezahraje :roll: .
To je prostě blbost. Buď koupit pořádnou kytaru a na kombo šetřit, anebo když chce hrát člověk rovnou tak koupit pořádnější aparát, aby se to aspoň trochu dalo poslouchat...
Nerikal bych to takhle, osobně kdy bych si měl vybrat bud dobrou kytaru, a naky strasny prdítko kombo, nebo naopak, beru lepší kejtru. Začátečník nepotřebuje nijak zvlast dobrej zvuk a naopak na kytaře na který se učí je dulezity aby se nerozladovala po jedný písničce, neměla křivej krk, nedrnčeli pražce... tyhle věci ztíží učení o dost víc než nehezkej zvuk komba. Navíc, třeba za tři měsíce může střelit frontmana, našetřit 5K a koupit si třeba voxe že jo.
Naposledy upravil(a) Ragnar dne 3.01.2008 18:57, celkem upraveno 1 x.
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

vikicek píše:Špatný kombo ti s dobrou kytarou nikdy nezahraje :roll: .
Pokud mu nehrozí kapele teď, radši doporučuju lepší kytaru. Je sice hezký že v opačným příapdě by měl doma hezký kombíčko, jenže pak si s tou kytarou zahrjae na sucho nebo na jiným aparátu a bdue se chlapec divit...

Moment teď sám nevím jestl ijsme OT nebo ne...radši už to nebudem řešit...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
freelancer02

Příspěvek od freelancer02 »

Kdyby jsi chtěl třeba trošku tvrdší zvuk tak CRATE maj pěkný zkreslení:

http://kytary.cz/crate-kytarove-kombo-f ... :Crate:1:0

Jinak já osobně taky preferuju lepší kytaru než kombo. Já to mám právě naopak, napřed jsem koupil levnější kytaru a pak dobrý kombo, ale ve zkušebně když to trochu ohulím, tak mi píska snímač u hmatníku jako prase, nedá se na to hrát. Kytaru s tremolem moc nedoporučuju, tyhle levnější maj součásti z plechu a to moc nevydrží... Kytara s kvalitním tremolem je záležitost min. o 10 000 víc.
Epiphone LP Custom, Marshall DSL40 + nějaké blbosti kolem

Příspěvek od Cita »

no jelikoz mi naka kapela a hrani pro verejnost zatim opravdu nehrozi :D tak budu hrat jete nakou dobu doma takze si myslim ze nakou velkou kysnu co zbori barak a bude mit uzasnej zvuk zatim nepotrebuju :D a kdyz tu lidi dopurucujou treba toho rolanda bo fendera tak nemuzou mit na domaci hrani prece nakej hroznej zvuk... :/
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Teď mě napadlo, co kdyby nám dotazovatel prozradil rozpočet?...
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely

Příspěvek od Cita »

hodlam do toho dat tak 10tis. do komba i do kytary zaroven...
Cliff

Příspěvek od Cliff »

kup kytaru hrej chvili bez komba (zapoj to buď do hifiny nebo do PC) a až našetříš na kombo kup pořadné. Jinak budeš litovat, že si s koupi nepočkal a zanedlouho budeš chtit koupit něco jiného (jako já)
život je jako metal. tvrdej ale krásnej !
Cliff Burton... Rest in peace! best bass player ever!
Obrázek
Obrázek

Příspěvek od Cita »

Ok koupim toho ibaneze zatim bez komba a prdnu to do repraku... :) a jen pro info co je poradny kombo?
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Cita píše: a jen pro info co je poradny kombo?
To záleží na tom, jak moc jseš náročnej... :wink:
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008

Příspěvek od Cita »

no narocnej ted nejsem teda vubec :D to je zatim asi fuk pro mne... :D no koupim kejtru bez komba a jeto :D repro mam :) dik za hlp ;)
Redeemert

Příspěvek od Redeemert »

Jenže repro ti nestačí, potřebuješ taky nějakej zesák. Třeba jako já mám ten efekt, tak přes to se dá hrát, že do toho píchneš repro nebo sluchátka. Anebo přes hifinu, ale tu vlastně asi taky máš ;)
Fender Standard Jazzbass (Mexico)

Jesus rocks! ;)
jaby

Příspěvek od jaby »

Ohledně toho B.C.Rich, na tu sem hral u bratrance. Zvuk byl celkem ok, i kdyz na me az moc silny a basovy, ale to mohlo byt kombem. Neskutecne mi pri hrani vadil ten tvar a dost se prevazovala. Byla to tusim tahle ale cela cerna http://kytary.cz/b.c.rich-bc-beast-aven ... C.Rich:1:0

Neni to sice ta tvoje ale tyhle hranaty patvary bych nedoporucoval, blbe se na to hraje a nezdaj se mi vubec hezky-to je ale o vkusu
Epiphone Lp Special II
Peavey Rage 158 Transtube series
kabel Proel, trsátko Jolana
3 akustiky z hořovic

Příspěvek od Cita »

tadyty efekty mam doma.... http://kytary.cz/digitech-kytarovy-mult ... 50:0:0:1:0
prdnu to donich dam to do 5.1 repsa to by mohlo stacit ne? dyztak zkusim i hifinu...
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“