Co je podle vás nejlepší kytara v poměru cena = kvalita???
Sem zvědav, jestli nějakej Gibson nebo Epiphone, či dokonce nějakej Tenson, i když ...
Taky si myslim, že tyto tři.Joey píše:Jo a ještě SquierRed Bull píše:Kytary Cort si myslim.a mexický Fendry se taky dají
Asi výrobce, který třeba začíná, nenaráží si moc cenu za zavedenou značku, snaží se dostat na trh a do podvědomí, nemá jistotu, že mu lidi sežerou i odfláknutý série atp.PMC píše:Co je podle vás nejlepší kytara v poměru cena = kvalita???
Souhlas, mám taky Tenson, vybíranej, a oproti nástrojům od kámošů je na tom hodně dobře...PMC píše:Tenson není špatnej, ale sou to takový obyčejný kytary, z kterých nedostaneš pořádnej sustain nebo dobrej zvuk ve výškách, ale za ty prachy je to především dobrá kvalita, a já bych ji doporučil pro všechny začátečníky, protože svou cenou je většinou neporazitelnej soupeř, a kvalita zpracování je velice dobrá...
Podle mě si firma Tenson zaslouží uznání, protože když sem si jednou jeden objednal, tak to dílenský spracování bylo promě doost nečekaný, sou to pěkný kytary, a dá se na ně pěkně hrát...
Red Bull: sloučení dvou příspěvků pod sebou od jednoho autora