jen jsem zjistil že ji vlastně nemám nikde pořádně vyfocenou
zapojení
H / s / s+s/ s / mH
výroba CZ
snímače CZ
dřevo mahagon/ Javor AAAAA z US ...po opravě zdejších reptalů
tělo postaveno a lepeno jako LP Gibson na plocho poměr 35/65
No, budu dál reptat, ale to na té fotce rozhodně nemá top z AAAAA javoru.kos99 píše:a to snad něco mění u toho LP to je taky jasně napsaný? je... přeně stejně je dělaný ten strat ano nerozepsal jsem to echt ...sorry
Možná by ses mohl po 35 letech zkusit podívat do nějaký knížky, aby sis osvěžil, že věty se oddělují čárkami, ukončují tečkami a na začátku se píšou velký písmena. Ty tvoje příspěvky se nedaj číst. To, že u Fendera někdy udělali mahagovou kytaru ještě neznamená, že je to obvyklý. A že na kytaře nemáš top z AAAAA US javoru je jistota, ať se ti to líbí nebo ne. Nikdo neříká, že tvoje kytara hraje špatně, protože ji asi nikdo z nás neslyšel, jen si tady nenecháme věšet bulíky na nos. A to hodnocení, jestli hraje úžasně nebo ne, záleží taky dost na hodnotiteli.kos99 píše:myslím že reptat se dá donekonečna ,,, ja koupil neb to hraje užasně a v porovnání s nej vybranějšími originály jsem dal za kytaru jen třetinu cenny to asi stačí ne ?
otázky pro vás by měly být jinde proč ku_va ten origoš hraje huře ? protofender nebo musíš jako u lacinek hledat meyi desítkami kytar ??? prostě nás krměj dost nekvalitníma kejtama a je uplně jedno jakou nese značku to je po 35 letech hledání zkoušení a kupování a následným prodávání více než jasný kvalitně jsou povedené všechny jakož to po výrobní stránce ale málo která osloví zvukem a znělostí délkou tonu a dobrým charakterem .... navíc každý stejně hledáme něco malinko jinak , neb co ucho to jiný názor
a ještě k těm poznám kám tady nade mnou
i Fender dělal a dělá z mahagonu
i Fender dělal lepené krky
a něž začnete zas vyvádět zkuste si něco přečíst mnohdy to pomůže

Hellou, aby sis při každým úderu u kobylky přepl snímače? JleTSajmon píše:Měl by to být mahagon. Otázka je jakej, když je to kytara za sto dolarů.
Přepínač je fajn, jen by se mi prakticky a esteticky možná víc líbil na pozici volume.