Prodejna Anatolian Praha?

Bicí soupravy, činely, hardware, ...
rikl70

Re: Prodejna Anatolian Praha?

Příspěvek od rikl70 »

Mám taky jeden dotaz ohledně těch krabic. Jako častý návštěvník musiccity jsem si oblíbil jednoho prodavače. Nikdy mě do ničeho nenutil, vždy poradil. Moje dotazy směřovaly i na krabice a prý jsou to stejné kusy jako samostatně prodávané jen se zvýhodněnou cenou v setu. Takže je to nějak podložené nebo mýtus?
EB Roland HD3, Balbex 5A hikory, sluchátka Roland RH-200, bicí monitor Roland PM-03, Software Roland DT-1 V-drums Tutor.
Moleek

Příspěvek od Moleek »

pehve píše:
Moleek píše:
pehve píše:Myslím tím samozřejmě nástroje, ne šmejdy z krabic :!:
A co že má společnýho kvalita se způsobem balení?
Asi jsem to napsal blbě :roll: myslím tím kvalitní činely tradičně vyrobené litím, takové co se v krabicových setech neprodávají.
Ty šmejdy plechový ze setů můžeš v pohodě rozbít i když si vybereš přesně na styl, tam je to dáno materiálem a zpracováním.
No právě tady mi jde o to zobecnění. Nejde o to, že jsou v setu, ale že jsou to šmejdy :)
V krabicových setech se totiž prodávají i různé Sabiany AAX, HHX, XS20, Paiste Alpha Boomer, PST8 i turecké Turkish.
Naopak šmejd plechový třeba Mapex rozhodně nebude hrát jako nástroj a po dvou měsících ani vypadat.
rikl70 píše:Moje dotazy směřovaly i na krabice a prý jsou to stejné kusy jako samostatně prodávané jen se zvýhodněnou cenou v setu. Takže je to nějak podložené nebo mýtus?
Tam to asi bude tak, že jejich nevýhoda je v tom, že si nevybereš konkrétní kusy, ale kvalita bude standardní.

EDIT: Rozdělil jsem to, ať je jasné, čím na koho reaguji
Naposledy upravil(a) Moleek dne 22.02.2014 15:10, celkem upraveno 1 x.
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
rikl70

Příspěvek od rikl70 »

Samozřejmě kvalita v rámci řady činelů, ale určitě ne ve stejné řadě rozdíl mezi činelem v krabici a samostatně.
EB Roland HD3, Balbex 5A hikory, sluchátka Roland RH-200, bicí monitor Roland PM-03, Software Roland DT-1 V-drums Tutor.
Monikad
Rádce
Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17

Příspěvek od Monikad »

rikl70 píše:Mám taky jeden dotaz ohledně těch krabic. .......Moje dotazy směřovaly i na krabice a prý jsou to stejné kusy jako samostatně prodávané jen se zvýhodněnou cenou v setu. Takže je to nějak podložené nebo mýtus?

Nejde o to že by si koupil v krabici NEKVALITU obecně!!

Pochopitelně každý z těch kusů v krabicích... obecně... má 100% kvalitu nastavenou výstupní kontrolou toho kterého výrobce.
Dokonce je to i cenově výhodné!!!
průser nastává ale právě v tom že ti KOMPLETUJÍ CELÝ SET!! tedy nejde si vybrat sílu, typ ani zvuk, nebo snad velikost toho co by si ve sevém činelovém parku chtěl!! prostě ti dají dohromady to co sami uznají za vhodné (jasně že jde o kusy třeba méně samostatně prodejné) a v kombinaci s tím, že jde často o nízké sady, je průser na světě!! takový set si koupí mladý začátečník, u kterého nelze očekávat zkušenost, znalost a nejspíše ještě ani nějak školený úder, no a s největší pravděpodobností sice zprvu zajáísá, že má za cca 5 tisíc crash - ride a hajtku, ale že se mu právě do ruky dostal minimálně některý z těch činelů třeba v jiném zvuku nebo tloušťce, než by sám potřeboval... nezjistí, zato jej brzo rozbije...

Chápeš v čem je ten zádrhel??
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
rikl70

Příspěvek od rikl70 »

Tak pořád je to zkompletovaná serie stejný řady, to mi je jasný už dávno! :roll:
Já se ptal jen jestli je rozdíl v kvalitě u stejný řady v krabici a samostatném kusu.
Moleek to tu dobře napsal. A pehve myslím myslel ty levnější krabice.. :wink:
pehve

Příspěvek od pehve »

ano, ty levné sety z plechu,krabice nehraje roli, už si dám pozor :)
myslím ale že Anatoliany se v krabicích neprodávají takže tady v pohodě
Monikad
Rádce

Příspěvek od Monikad »

pehve píše:ano, ty levné sety z plechu,krabice nehraje roli, už si dám pozor :)
myslím ale že Anatoliany se v krabicích neprodávají takže tady v pohodě
Ano, Anatoliany se skutečně neprodávají v krabici, dokonce ani v jiných předem připravených "economy" setech. prodávají se pouze jednotlivě ;)
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
pehve

Příspěvek od pehve »

myslel jsem si to, nikdy jsem Anatolian economy set neviděl ale člověk nikdy neví :)
jsem rád že si drží osvědčený způsob prodeje typický pro kvalitní řady činelů
necibici
Moderátor
Bandzone: bandzone.cz/attacus

Příspěvek od necibici »

Narazil jsem na novou řadu Mystic a moc se mi líbí ta nesoustružená hajtka..k tomu natural ridu by se mi hodila.
Tama Superstar,Meinl,Anatolian,Stagg,Evans,Balbex.
Medák
Bandzone: http://bandzone.cz/prvnihore
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Medák »

Řekl bych, že podstatný rozdíl u "krabic" je v tom, jestli je to ručně vyráběný turek, který zní každý jinak nebo strojově vyráběné činely (např. některé Paiste nebo Sabian), které znějí stejně (od daného typu). Tam bych v krabicích neviděl problém.
necibici
Moderátor
Bandzone: bandzone.cz/attacus

Příspěvek od necibici »

Přesně tak,u strojovky je zaručený výsledek,takže je to většinou o výhodné ceně a někdy činelu navíc.
Ale vyjímky potvrzují pravidlo,jako tyhle Káčka :lol:
Tama Superstar,Meinl,Anatolian,Stagg,Evans,Balbex.
konar
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/konar0

Příspěvek od konar »

Přesně na tuhle sadu (K) jsem koukal, trochu jsem slintal a hledal kde na to seženu prachy. A přemýšlel jsem o tom, jestli by se tady tomu taky kolegové ušklíbali :)
pehve

Příspěvek od pehve »

Určitě ano protože když mě někdo nabízí zboží s tím že musím koupit všechno, je to přinejmenším podezřelé, co podezřelé, bude v tom určitě výjeb, já bych do toho prostě nešel. Set kvalitu netvoří, kvalitu tvoří vybrat si kus po kusu.
Jinak ale káčka sem nepleť.
hezzoun

Příspěvek od hezzoun »

Monikad píše:Já se přiznám, Milane, že nechápu spíš jak to celé chápeš ty :oops:
Případný zájemce o Anatoliany to má naprosto jednoduché. Buď si najde na té stránce anatolian.cz najde svého prodejce a toho kontaktuje s tím, že má zájem o nějaký konkrétní kus a proddejce je mu schopen potřebné v několika exemplářích na prodejnu zajistit a nechat vyzkoušet bez nutnosti závazného nákupu!!

Nebo pak je druihá možnost... kontaktovat přímočeského distributora ANATOLIAN (Tomáš Corn - firma FAST Říčany u Prahy) a domluvit si nějaké vyzkoušení přímo s ním.

je to prosté, jednoduché a komfortní!! nevím která jiná značka nabízí takovouto politiku prodeje :wink:
Díky moc za tip, už jsem psal p. Cornovi; řeším přesně to samé: žádná prodejna nemá kompletní nabídku. Mám od Anatolianu jeden super činel a rád bych k němu dokoupil nějaký další. Ale je to co kus to originál, takže chci někam přijít se svými činely a chvilku zkoušet různé varianty.
Monikad
Rádce

Příspěvek od Monikad »

Super!! Ráda jsem pomohla kolego HEZZOUNe ;)
Odpovědět

Zpět na „Bicí nástroje“