Přesouvání stylů a midi skladeb do kláves (Yamaha)
Pravidla fóra
Přesouvání stylů a midi skladeb do kláves (Yamaha)
Chtěl bych se zeptat jaký program do PC abych mohl do nástroje stahovat styly atd.. Mám program "Musicsoft Downloader" A když zapnu tento program tak mně naskočí jendo okýnko kde mužu dát jen cancel. Mám yamaha piaggero npv 80.
Děkuji Předem
Děkuji Předem
Naposledy upravil(a) PtJaa dne 15.07.2014 8:17, celkem upraveno 2 x.
Důvod: (přejmenování threadu)
Důvod: (přejmenování threadu)
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak přesouvat styly a midi skladby do kláves.
A drivery nainstalovány máš?
http://download.yamaha.com/search/produ ... id=1057910
http://download.yamaha.com/search/produ ... id=1057910
Ano ke klávesám bylo cd kde bylo: Musicsoft Downloader pak nějaký noty USB Midi driver. Driver mám naistalovanej. Zobrazuje se mně mně v ovládacích panelech. A tam když dám poslat noty tak mně klávesy začnou držet ton D. Tak že myslím že komunikace probíhá. Možná to bude tím že ten usb kabel přepojuju z tiskárny a že ten port usb je přiřazenej tiskárně. Ale to je jen moje domněnka
- Microdesignum
- Kontaktovat uživatele:
Problém asi nebude přepojováním kabelu z tiskárny. A co se v tom vyskakovacím okénku píše? Není tam anglicky napsáno třeba vysvětlení problému komunikace? 
MIDI ovladače Microdesignum pomáhají k pohodlnému ovládání hudební techniky.
www.microdesignum.cz
www.microdesignum.cz
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mhm..a co ty dvě ikony, které snad být větší nemůžou (jedna přesouvá soubory Z a druhá DO kláves)...??
P.
P.
Tak to mně vážně nenepadlo. Sorry za muj blbej dotaz. Doteď jsem si myslel že jsem technickej tip. Tak to mně vyvedlo uplně z rovnováhy. 
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
P.
EDIT: flaška dobrého vína by bodla...
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
[OT][rejp]Heh, pavlii, ale mít takovou indicii jako ten screenshot, to už bych se tím snad ani nechlubil.[/rejp]pavlii píše:tak koukám, že jsem tenhle měsíc bezkonkurenčně sebral místní první cenu za zápich...
PS: Máš štěstí, že jsem tu zrovna nebyl
- Microdesignum
- Kontaktovat uživatele:
Kdo dřív přišel, ten dřív sklidil flašku dobrého vína.
MIDI ovladače Microdesignum pomáhají k pohodlnému ovládání hudební techniky.
www.microdesignum.cz
www.microdesignum.cz
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
On mi stejně nic nepošle
takže to je pouhý [rejp][/rejp] i ode mě 
P.
P.
-
rumburak21
- Nový uživatel
Re: Přesouvání stylů a midi skladeb do kláves (Yamaha)
Zdravím,
přes FAQ jsem se dostal sem, tak snad jsem správně. Jsem hudební lama, klávesy mám pro zábavu a nevím o nich zatím skoro nic, ve Flowkey jsem u prvních lekcí. Takže předen omluva.
Jednou z těch zábav bych chtěl mít to, že si chci klávesama přehrávat vlastní samply co mám v počítači. Mám EZ 220, do které si samozřejmě nic nenahraju, ale jde mi o nějaký jednoduchý software do PC, u kterého mi klávesy budou fungovat jen jako ovladač , přehrávat ty samply bude PC. Znáte něco, co je triviální na obsluhu? Díky.
přes FAQ jsem se dostal sem, tak snad jsem správně. Jsem hudební lama, klávesy mám pro zábavu a nevím o nich zatím skoro nic, ve Flowkey jsem u prvních lekcí. Takže předen omluva.
Jednou z těch zábav bych chtěl mít to, že si chci klávesama přehrávat vlastní samply co mám v počítači. Mám EZ 220, do které si samozřejmě nic nenahraju, ale jde mi o nějaký jednoduchý software do PC, u kterého mi klávesy budou fungovat jen jako ovladač , přehrávat ty samply bude PC. Znáte něco, co je triviální na obsluhu? Díky.
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Zkus pohledat něco jako "VST host". Možná sem někdo napíše konkrétní doporučení.
P.
P.
-
rumburak21
- Nový uživatel
@pavlii: Díky za nasměrování. Zatím jsem u Tone2 NanoHost v1.0.2, do kterého jsem si stáhl pluginy TAL-NoiseMaker a TyrellN6.
Tím pádem jsem se dobral k nečemu, kam si mohu uploadnout wav, ale bude s tím ještě hodně práce, abych docílil toho, co chci
Připomíná mi to jak jsem jako děcko hrál na PC svlékací poker bez toho, abych uměl hrát poker. Povedlo se mi to tehdy, musí se to povést i teď.
Bohužel se mi ale zatím nepodařilo najít VST host + plugin, kam bych si načetl celý bank *.fxp, hlásí mi to nekompatibilitu. Jsou to fxp jednoho známého hudebníka, jehož samply kolují po internetu od doby, co dal svoje samplery do dražby, určitě víte, o koho jde
Tím pádem jsem se dobral k nečemu, kam si mohu uploadnout wav, ale bude s tím ještě hodně práce, abych docílil toho, co chci
Bohužel se mi ale zatím nepodařilo najít VST host + plugin, kam bych si načetl celý bank *.fxp, hlásí mi to nekompatibilitu. Jsou to fxp jednoho známého hudebníka, jehož samply kolují po internetu od doby, co dal svoje samplery do dražby, určitě víte, o koho jde
Naposledy upravil(a) rumburak21 dne 11.04.2021 20:15, celkem upraveno 1 x.
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No FXP je obecný formát definice paramertů. Musíš mít FX/VSTi, pro který je určen. Teda řekl bych - z logiky věci.
P.
P.
Naposledy upravil(a) pavlii dne 11.04.2021 19:15, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Doplnění textu.
Důvod: Doplnění textu.
-
rumburak21
- Nový uživatel
Na 30 dní vyřešeno trial verzí Halion 6, pokud někdo víte nějakou jeho free alternativu, kam mohu hodit formát *.fxp či *.sf2, a přehrát si rovnou ten bank, budu moc rád.
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
SF2 by měl načíst modul podporující SoudFont (zkus juknout do KVR databaze - www.kvraudio.com) a FXP je určitě teda jen pro Halion, tam nic nevymyslíš.
P.
P.
-
rumburak21
- Nový uživatel
Tak zatím to vypadá, že až mi vyprší trial Halionu, přejdu na Juicysfplugin. Strohý ale free a funkční, exe soubor, není tedy nutno pouštět NanoHost a pak plugin.