Akustika 10.000 - 15.000,-
Pravidla fóra
Akustika 10.000 - 15.000,-
Po zavrhnutí http://kytary.cz/fender-standard-strata ... /HN112907/ (ještě jí vyzkouším).
Rád bych si od Vás nechal něco doporučit co podle Vás opravdu hraje, samozřejmě konečný ortel je na mě, ale aspoň sesbíraní nějakých informací o tom co podle Vás za něco stojí.
Díky.
Rád bych si od Vás nechal něco doporučit co podle Vás opravdu hraje, samozřejmě konečný ortel je na mě, ale aspoň sesbíraní nějakých informací o tom co podle Vás za něco stojí.
Díky.
Naposledy upravil(a) Hendrek dne 19.04.2014 15:01, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Jen pro pořádek, je zakázáno měnit smysl příspěvku po té, co na něj někdo reaguje. Je z toho akorát pak zmatek. Pro příště se řiď pravidly.
Důvod: Jen pro pořádek, je zakázáno měnit smysl příspěvku po té, co na něj někdo reaguje. Je z toho akorát pak zmatek. Pro příště se řiď pravidly.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: FENDER Standard Stratacoustic BK
Pokud hledáš nástroj na akustické hraní, zapomeň na to. Pokud chceš nástroj na hraní přes apec, co bude relativně odolný vůči zpětné vazbě, má smysl nad tím uvažovat, i když mě osobně ten nástroj nikdy moc nebral.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Re: Akustika 10.000 - 15.000,-
Kamarád má. Koupil, protože Fender, voe. Zvuk dost specifický (mně se tedy nelíbí ani trochu), zpracování průměr, do ruky mi připadá taková "kopytózní". Na hraní přes dráty jsou dobré Yamahy APX. V "kytarách" jsem slyšel APX 500. Hrála i na sucho dobře. S tvým rozpočtem bych zkusil APX700.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
capexq: Když už takhle proti pravidlům měníš smysl příspěvku, tak by bylo vhodné alespon rozumně napsat, co teda hledáš. S tímhle tí nikdo neporadí, i kdyby chtěl.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
v této cenové kategorii bych volil jedině Dowinu...... Můj názorcapexq píše:Po zavrhnutí http://kytary.cz/fender-standard-strata ... /HN112907/ (ještě jí vyzkouším).
Díky.
Ten Fender je za ty prachy strašidelná věc ....
Dowinu nevím,ale jinak souhlas... ...Fender= strašidelná věc... Tož tak...
Ja bych to zas neprehanel, kdyz jsem si vybiral posledne kytaru tak myslim dokonce dva fendery se dostaly do Top5 (z asi 60 zkousenych ruznych kytar).
ale jak uz to tady bylo receno tisickrat, u akustik vetsinou zalezi kus od kusu a je treba si vybirat konkretne a ne podle znacky.
ale jak uz to tady bylo receno tisickrat, u akustik vetsinou zalezi kus od kusu a je treba si vybirat konkretne a ne podle znacky.
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
Byl tím myšlen výše zmíněný stratacoustic, ne Fender obecně, ne?
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
Dle mého -přesně tak-jde o tenhle typ kytary....
Ano,byl. Měl jsem se vyjádřit přesně.Sajmon píše:Byl tím myšlen výše zmíněný stratacoustic, ne Fender obecně, ne?
Fender obecně opravdu nedělá dobré akustiky. Rozhodně ne takové, jaké by člověk čekal vzhledem k renomé té firmy.Sajmon píše:Byl tím myšlen výše zmíněný stratacoustic, ne Fender obecně, ne?
Ani si nevzpomenu na jediné jméno někoho významnějšího, kdo by na ni hrál - vy ano?
╭╭(╭⊚‿⊚╮)╮╮
a znas nekoho znameho kdo hraje na Corta, Washburn nebo Dowinu?
(ktere jsou z levnejsich akustik obvykle doporucovane)
- ...EDGE...
Touché.
To co píšeš jsou značky 3.ligy, to se kupuje jen jako entry level. Fender ale je renomovaný U.S výrobce kytar. Srovnávej to třeba s Gibsonem, ale né se slovenskou manufakturou, co má problémy s kvalitou a ztratila už velkou část CZ trhu. Fendru prodává značka, protože kvůli "C" nebo "D" na hlavě si nikdo kytaru nekoupí. Bez toho brandu by na trhu moc dobře neobstál.hyenik píše:a znas nekoho znameho kdo hraje na Corta, Washburn nebo Dowinu?
╭╭(╭⊚‿⊚╮)╮╮
Washburn - Nuno Bettencourt (samozrejme ne ty levne kousky
)
Cort - Gene Simmons (ale to je elektrika, a nejspis se s ni dal jen vyfotit)
Dowina - Henry Toth, Jana Kirschner (i kdyz ta ji spis jen drzi v rukach)
na Fender akustiku hraval treba Johnny Cash
jen si tak rejpam
Cort - Gene Simmons (ale to je elektrika, a nejspis se s ni dal jen vyfotit)
Dowina - Henry Toth, Jana Kirschner (i kdyz ta ji spis jen drzi v rukach)
na Fender akustiku hraval treba Johnny Cash
jen si tak rejpam
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
a hrať se musi aji na levne nastroje.
Stratakustik používá Petr Janda
Odesláno z mého GT-I9195 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého GT-I9195 pomocí Tapatalk
Fender je ale především renomovaný výrobce elektrických kytar.Čavli píše:Fender ale je renomovaný U.S výrobce kytar.
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
Čavli píše:To co píšeš jsou značky 3.ligy, to se kupuje jen jako entry level. Fender ale je renomovaný U.S výrobce kytar. Srovnávej to třeba s Gibsonem, ale né se slovenskou manufakturou, co má problémy s kvalitou a ztratila už velkou část CZ trhu. Fendru prodává značka, protože kvůli "C" nebo "D" na hlavě si nikdo kytaru nekoupí. Bez toho brandu by na trhu moc dobře neobstál.hyenik píše:a znas nekoho znameho kdo hraje na Corta, Washburn nebo Dowinu?
O tý Dowině je to pro mě tedy novinka......
Ja pisu (jenom tady uz asi 100x), ze akusticka kytara se musi vybirat podle konkretniho kusu a ne podle znacky.Čavli píše: To co píšeš jsou značky 3.ligy, to se kupuje jen jako entry level.
Jmenovane slouzi pouze jako udany smer (mel jsem samozrejme v rukach i nehrajici corty nebo washburny), stejne jako par tretiligovych smejdu, ktere s prehledem strcily do kapsy prvni ligu (5x drazsi).
PS: uz se tu pomalu zacalo styskat po nejakem poradnem shooterovi, ktery by nam, blahoslavenym chudym duchem, konecne zas vysvetlil, ze cely svet jsou jenom prachy, luxus a bluegrass
- Alternátor
Pokud vím, na Corta občas hrává Tonda Rauer z Harleje.hyenik píše:a znas nekoho znameho kdo hraje na Corta, Washburn nebo Dowinu?
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida