Tady to mas Neo, galerie věrných legálních replik.
ani nemusis korespondovat c Čínou a celnici, frajer ti to obstará a na hlavu si můžeš nechat nalepit cokoliv.
Třeba:
Chuj jak cyp.
Edit: ještě ten mail"redneck" no no ty voe
Edit2: hele ted me napadlo, nejsi ty ten Redneck a nelobujes tu na fóru...?
Tady to mas Neo, galerie věrných legálních replik.
ani nemusis korespondovat c Čínou a celnici, frajer ti to obstará a na hlavu si můžeš nechat nalepit cokoliv.
Třeba:
Chuj jak cyp.
Edit: ještě ten mail"redneck" no no ty voe
Edit2: hele ted me napadlo, nejsi ty ten Redneck a nelobujes tu na fóru...?
Moc díky, až si od něj budu něco objednávat, tak si tam na tvoji počest snad nechám opravdu natiskonut chuj jak cyp. k***a doprdele to si mi to nemohl poslat dřív?
prodávat kopie s originálním logem je trestné,
kupovat vědomě kopie s originálním logem je přečin,
kupovat kopie s originálním logem, které posléze odstraním...
nenechte se vysmát,
bude to v lepším případě průměrný asijský krám,
není o co stát,
kupující není zločinec, ale poškozený,
který vyhodí peníze kvůli "image"
reason píše:
kupovat vědomě kopie s originálním logem je přečin,
kupující není zločinec, ale poškozený,
To si trošku protiřečíš, ne?
záleží na úhlu pohledu a míře nadsázky. pokud by nespáchal přečin, nestal by se obětí čínské invaze... potrestal se sám. navíc si myslím, že výchozí úmysl kupce nebyl nepochopitelný. chtěl "image - signature", kterou zde nesehnal, což je taky nalevačku.
Do teď jsem tuto diskusi pouze sledoval... ale taky by mě zajímaly podrobnosti . Navíc se pak můžeš podělit o to, jak to hraje, jak je zpracovaná atd...
Žádné vyjádření z celnice mi nepřišlo, pouze faktury. Daň + clo + pošta z Prahy 2300Kč. Kytara vypadá a hraje parádně. Jsou tam drobnější kosmetické vady ale nic do očí bijícího. Krk je úplně luxusní! Každopádně mě čeká vyměnit struny a nechat seřídit, protože to co tam mají oni tím je mi líto ají zneuctít popelnici. Rozhodně je to lepší kousek než třeba epiphone Dot, na kterou jsem hrál a která nefungovala už v obchodě. Škoda těch zbytečných nervů Kvůli tomu logu.