Všechny mé zboží je 100% stejné jako na fotografiích, co vidíte, je to, co dostanete! !

Všechny mé zboží je 100% stejné jako na fotografiích, co vidíte, je to, co dostanete! !

ber to tak, že to jsou pořád dětiJinak to nedokážu pochopit, když někdo dokáže zvládnout celou technologii, že se může ve vyměření umístění 1 dílu takhle seknout. Copak hergot nepoužívají nějaké přípravky, šablony, atp.?
kdyby pouzivali, tak to neni za 6litru ale tak 15Fořt píše:Jinak to nedokážu pochopit, když někdo dokáže zvládnout celou technologii, že se může ve vyměření umístění 1 dílu takhle seknout. Copak hergot nepoužívají nějaké přípravky, šablony, atp.?
Tak ten záměr čínských zlepšovatelů by nás tady asi zajímal. Nevím proč tu kytaru tedy nazývají stejně, když originál má struník jinak (rovně).neo50 píše: je ten struník našikmo záměrně.

Protože čongové mají šikmé nejen očiMilanT píše:Tak ten záměr čínských zlepšovatelů by nás tady asi zajímal. Nevím proč tu kytaru tedy nazývají stejně, když originál má struník jinak (rovně).neo50 píše: je ten struník našikmo záměrně.
http://www.gibson.com/en-us/Lifestyle/P ... dly%20Int/
Chm, nevšim jsem si, že by tady někdo rozebíral něčí osobu. Řešilo se, pokud vim, jestli je v pořádku kupovat (prodávat, vyrábět ...) kytary padělaný včetně loga gibson. Potom jestli má ten konkrétní kus tady vyfotografovanej struník nakřivo schválně, nebo jestli to byly něčí gramlavý ručičky. A v první řadě, jestli můžou celníci takovou kytaru zabavit. Což byl původní dotaz. Já se třeba domnívám, že můžou. Stejně jako padělaný kecky na tržnici. Což je takovej dost podstatnej kaz, když člověk objednává padělek z číny.Redneck-Guitars píše:
Pokud se mnou tedy nemáte žádnou negativní zkušenost,zdržte se negativních komentářů na mojí osobu.
DĚKUJI
M.Lončík
A v čem je rozdíl? Jestli to dělá 6 lidí nebo 50 zas takovou roli nehraje. Může být těch 6 neschopných a 50 schopných. A naopak. A hardware dodáváte na kytary konkrétně jaký?Redneck-Guitars píše:Oproti klasickým křivým Čínským padělkům se snažím aby kytary byly co nejkvalitnější.
Objednat si tam zakazkovou výrobu muzes sam mailem. Vyrobi a doruci ti kytaru jakou chces..Awsys píše:To už je na přesunutí do témata "Kytaráři".
Jo globalizace. Před dvaceti rokama by mě ani s trojkou v krvi nenapadlo, že si ve Varech objednám kytaru a spíchou mi to v Číně. Na druhou stranu, dojednat si tam zakázkovou výrobu po kuse, to je taky úspěch.
Díky za uklidnění, a co se týče té hlavy mě příjde celá trochu větší než u originálu a těch kolíků jsem si ani nevšiml. Ale spíš bych to dával za vinu tomu, že to jen špatně napodobili. Jakékoliv logo je přece vidět i pod strunama ne? Nebo jsem tě možná jen špatně pochopil.grock píše:Schválně jsem také teď koukal na pár chibsonů a také si myslím, že ten struník dělají záměrně takto, tj. rovnoběžně s kobylkou. Z hlediska funkce v tom nevidím žádný problém, starost Bummera o trhání strun je úsměvná, šikmé ukotvení strun ve struníku (tedy nestejná délka strun mezi struníkem a kobylkou) je běžné u kytar se struníkem ukotveným za rolnu na řemen a ani to nevadí. Z estetického hlediska mi to připadá dokonce lepší než orig. Gibson, kde je struník a kobylka (zejména ta úzká) různoběžně.
Mě z estetického hlediska trhá játra nerovnoměrné umístění ladicích kolíků na klasické gibsoňácké hlavě, kde oproti originálu dělají Číňané kolíky blíže u sebe a blíž nultému pražci. Asi aby na konci hlavy zbylo víc místa na jakékoliv logo...
Také jsem se tady ptal, zda si můžu z Číny objednat Fender. Ano, můžu, protože se tam legálně vyrábí, stejně jako plno jiných výrobků. A možná i...