dArtagnan píše:Dělají to i ostatní, takže je to v pořádku? To je fakt fér. Dobře víš, že kdyby Fender a spol chtěli, oberou tě o poslední halíř. Spoléháš na to, že na malé ryby kašlou. Mně je to celkem fuk, ale ty sladké řeči o poctivosti, slušnosti a jak z toho vlastně nic nemáš by sis mohl odpustit, je to komické.
PS: Bach, Fokus a kytaráři nelákají klientelu na "legální repliky", ty jsi o level výš než oni.
Já naprosto nikoho nelákám na legální repliky,na repliky upozornuji pouze z toho důvodu že je o mě velmi známo že kytary vozím z Číny,a mnoho lidí by mělo zájem klasický padělky které nenabízím.
Dobře vím že by mi Fender Gibson ani Hannan Montana nemohli nic odebrat ! ne kvůli tomu že jsem malá ryba ale kvůli tomu že nic nedělám nelegálně.
Na svoji slušnost jsem upozornil v rámci předchozí konverzace,kde jsem byl označen naprosto neidentifikovatelně za šmelináře.
Naprosto nevím kdo jsi,sedíš za klávesnicí na židli z Číny,naprosto bezdůvodně se do mě navážíš a prskáš do obrazovky a chrlíš naprosto šíleně omezené názory ničím nepodložené.
Seber se a začni něco se sebou dělat,věnuj se tomu co tě baví a nestarej se o druhé,místo toho abys tu posedával na foru a naprosto nesmyslně se dohadoval.
Svoje příspěvky raději smaž nebo působíš dost zakomplexovaně ONLINE HERO.
Dneska se seber a běž mě nahlásit na hlavní nádraží,třeba se ti trochu uleví že jsi opět trochu pomohl svému komplexu.