A co je na tom že se ptá jak je to s tím clem, má v tom prachy tak se oprávněně bojí a jen se zeptal, jestli s tím někdo nemá zkušenost.
Já jsem si koupil Epiphone Les Paul Trans Amber jen proto, že se podobá Slashově Apettie for Destruction Les Paulce. Na obrázcích to tak nevypadá, ale když časem lak stmavne, tak je hodně podobná. Osadil jsem jí zebra snímačy vůbec právem? neměl jsem si raději koupit originál? :-O a proč vůbec jsou na trhu Signature modely od Epiphonu je ten kdo jí má bezpáteřní čecháček co nemá na originál?
Kdyby nebyla na trhu Les Paul kterou mám, tak bych kupoval taky Gibson Chinu. Prostě Gibson za 100 tisíc není zboží pro mě
Nehledě na to že když jsem si vybíral kytaru tak jsem se zeptal zkušeného kytaristy a majitele hudebnin jestli to má cenu kupovat Gibsona za 70 000 a odpověděl mi, že je neprodává, protože jednou jednu obědnával na přání zákazníka a ihned co přišla, tak šla na přebrušování dír na snímače, prorože byly tak křivě, že se na to nešlo ani dívat. Nevím no, možná vadný kus, ale říkám co jsem zaslechl.