LD SYSTEMS MEI 100(bezdrátový odposlech)
Pravidla fóra
LD SYSTEMS MEI 100(bezdrátový odposlech)
Ahoj, měl bych jen dotaz...Přemýšlím o bezdrátovim odposlechu LD SYSTEMS MEI 100, a nemužu zjistit jestli má vlastní regulaci hlasitosti? Chtěl bych si to zapojit do sluchátkovího výstupu u zpěvovýho efektu Digitech VOC300 abych si to mohl štelovat sám a nebejt závyslej na zvukaři.Jestli někdo může poradit pls??? Díky
Regulaci má, snad jako každej.
Ovšem pokud přemýšlíš o in-ear, kup rovnou nějakej pořádnej, co bude přenášet zvuk čistě a tak jak má. Tenhle LD systems neni špatnej, ale v porovnání s dvakrát drašim senem, je to někde jinde.
Hned potřebuješ kvalitní sluchátka (2-3k), ty, který k tomu dávaj nejsou dost dobrý ani pro popelnici. tim pádem in ear plus sluchadla - už jsi nad desítkou...fakt chvilku přišetřit a koupit něco ověřenýho
Tak bych to nyní udělal já
Ovšem pokud přemýšlíš o in-ear, kup rovnou nějakej pořádnej, co bude přenášet zvuk čistě a tak jak má. Tenhle LD systems neni špatnej, ale v porovnání s dvakrát drašim senem, je to někde jinde.
Hned potřebuješ kvalitní sluchátka (2-3k), ty, který k tomu dávaj nejsou dost dobrý ani pro popelnici. tim pádem in ear plus sluchadla - už jsi nad desítkou...fakt chvilku přišetřit a koupit něco ověřenýho
Tak bych to nyní udělal já
Fender American Deluxe Stratocaster HSS 60th, George Dennis The Blue , Audio-technica Wireless, In-Ear LD Systems a zase nově - hlava a bedna Orange - hraje to fuck dobře 
Re: LD SYSTEMS MEI 100(bezdrátový odposlech)
Zdravím 
zakoupil jsem si bezdrátový odposlech LDE MEI 100 a potřeboval bych ho zapojit do mixáku, jen nevím, co a jak.
Moje vybavení: MacBook, mix - Behringer Xenyx1202FX,+ aktivní 600W bedna.
Potřeboval bych to všechno propojit, hlavně teda nevím, kde mám zapojit ten bezdrát. odposlech, abych si mohl pak upravit hlas a podklad, nebo aby mi to teda hlavně jelo..Už nevím si rady.
Odkaz k mixu: http://www.audiotek.cz/product-11249-be ... enyx1202fx
Děkuji za jakékoliv odpovědi.
zakoupil jsem si bezdrátový odposlech LDE MEI 100 a potřeboval bych ho zapojit do mixáku, jen nevím, co a jak.
Moje vybavení: MacBook, mix - Behringer Xenyx1202FX,+ aktivní 600W bedna.
Potřeboval bych to všechno propojit, hlavně teda nevím, kde mám zapojit ten bezdrát. odposlech, abych si mohl pak upravit hlas a podklad, nebo aby mi to teda hlavně jelo..Už nevím si rady.
Odkaz k mixu: http://www.audiotek.cz/product-11249-be ... enyx1202fx
Děkuji za jakékoliv odpovědi.
- Microdesignum
- Kontaktovat uživatele:
Re: LD SYSTEMS MEI 100(bezdrátový odposlech)
Zkus propojit alespoň jedním kabelem mono Jack - Jack výstup z mixu CTRL ROOM OUT do LEFT AF INPUT ve vysílači a zapni na něm MONO. Pokud to bude fungovat, můžeš zapojit i pravý kanál a zapnout STEREO na vysílači. Ten mix nemá žádnou odposlechovou sběrnici, takže tam uslyšíš všechno, co jde do hlavního výstupu.
MIDI ovladače Microdesignum pomáhají k pohodlnému ovládání hudební techniky.
www.microdesignum.cz
www.microdesignum.cz