kytara do 5k
Pravidla fóra
kytara do 5k
hoj. po urcity dobe cehosi vzdalene pripominajiciho hrani na akustiku sem se rozhod koupit si elektrickou kytaru a pro zacatek nakej levnejsi kousek, do 5k. chtel bych hrat hlavne rock, skupiny jako nickelback nebo 3 doors down (kdo nezna tak tady ukazka http://youtube.com/watch?v=IMgRSmVDSw0 ) a casem snad papa roach =). tak pls poradte =P
Pono MGC, Washburn WD10S; Kerrianne; Core88 Mephisto's Eins, Zwei, Drei; Core88 Sweet Hunny OD; Core88 Professor Stein's Fuzz; St. Anley 15W Head; St. Anley 112
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
Re: kytara do 5k
Myslím že to je jako u me, a to se rozhodovalo o Ibanez gax30 nebo cortce...jedny z nejlepsich v te cenove kategorii.SmileCZ píše:hoj. po urcity dobe cehosi vzdalene pripominajiciho hrani na akustiku sem se rozhod koupit si elektrickou kytaru a pro zacatek nakej levnejsi kousek, do 5k. chtel bych hrat hlavne rock, skupiny jako nickelback nebo 3 doors down (kdo nezna tak tady ukazka http://youtube.com/watch?v=IMgRSmVDSw0 ) a casem snad papa roach =). tak pls poradte =P
http://musiccenter.cz/Cort-M200-WS-M-serie:17747
Kytara:Behringer StratoCaster --> Fokus H, Les Paul Standart2
Kombo:Behringer AC 108 --> Crate FW65
Efekty:Digitech RP80 -->
Kabel: Stagg+MadeInChina
Trsadla: Dunlop
Kombo:Behringer AC 108 --> Crate FW65
Efekty:Digitech RP80 -->
Kabel: Stagg+MadeInChina
Trsadla: Dunlop
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
Doporučuju Cort Zenox Z22, http://www.muzikmanie.cz/Cort/Cort-Z22-BK_g3262.html , mám ji teď doma pučenou od kámoše, za ty peníze hraje hodně slušně, ladící mechaniky zabírají hned, ne až po několikátém otočení, sustain drží slušně, snímače taky dobrý a i krásně nízkej dohmat i nad 12 pražcem. Prostě za tu cenu hodně dobrá kytara.
Kytara: Cort Z22
Kombo: VOX AD30VT XL
Struny: Dean Markley(blue steel)
Kombo: VOX AD30VT XL
Struny: Dean Markley(blue steel)
twisted brother:no, to je zajimava myslenka... ale ten limit 5k neni proto ze bych na to nemel =D setrit netreba... ale pro zacatek mi myslim bude stacit neco za 5k, co kdyby me to prestalo bavit =D
zalibila se mi ibanez GAX30, cet sem tady na ni samou chvalu, lidi kdo ji mate, ma i nakej zapor?
EDIT:ARP:taky pekna... no, tak ted nevim =D=D
zalibila se mi ibanez GAX30, cet sem tady na ni samou chvalu, lidi kdo ji mate, ma i nakej zapor?
Pono MGC, Washburn WD10S; Kerrianne; Core88 Mephisto's Eins, Zwei, Drei; Core88 Sweet Hunny OD; Core88 Professor Stein's Fuzz; St. Anley 15W Head; St. Anley 112
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Jo, IMHO designSmileCZ píše:twisted brother:no, to je zajimava myslenka... ale ten limit 5k neni proto ze bych na to nemel =D setrit netreba... ale pro zacatek mi myslim bude stacit neco za 5k, co kdyby me to prestalo bavit =D
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
joey:smysl tvyho jiste neco rikajiciho postu mi asi ponekud unikl =P pls vysvetlit =D
HC guitarist:ee, me se ty les paul nak nelibej... sou skoro az skaredy =D=D
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Tak v Cortu je docela dost dobrých kytar za tyhle prachy....já byt tebou bych šel do X-2 ale má tremolo jestli ti to nevadí....majso píše:Urcite pozri nejake CortySmileCZ píše:joey:smysl tvyho jiste neco rikajiciho postu mi asi ponekud unikl =P pls vysvetlit =D
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tremolo - zvratná kobylka
1) jednozvratná (fender) - zabereš za páku a podladíš tón
2) dvojzvratná (floyd rose,kahler) - můžeš tón zvíšit i podladit
1) jednozvratná (fender) - zabereš za páku a podladíš tón
2) dvojzvratná (floyd rose,kahler) - můžeš tón zvíšit i podladit
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Tak nejsi já sem to taky kdysi nevěděl...KDyž za ni zatáhneš tak ti změní zvuk podladí nebo nevím jak to správně vysvětlit zatím sem měl na každé kytaře tremolo ve dvou sem ho nepoužíval a v jedné sem zalomil páku(dimyverySmileCZ píše:aivn86:dik za vysvetleni =P
majso:kouknu, neboj =P
HC guitarist:chjo... ted budu za totalni lamu... na co tremolo vlastne je? =P
Tak byl rychlejší..... :DJo a můžeš to tremolo i upevnit a máš z něho pevnou kobylku akorát nevím jak se to dělá.
Naposledy upravil(a) hardcore guitarist dne 4.01.2008 16:40, celkem upraveno 1 x.
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
HC guitarist: pouzivej gombik EDIT u postu =D
a dik za vysvetleni, zase sem o neco chytrejsi =P to rozladovani by me slusne receno asi dost s*alo.... takze mi poradte nakej kousek bez tremola =D
btw jaky zamky? =D
a dik za vysvetleni, zase sem o neco chytrejsi =P to rozladovani by me slusne receno asi dost s*alo.... takze mi poradte nakej kousek bez tremola =D
btw jaky zamky? =D