Vaše sny
Pravidla fóra
Re: Vaše sny
Nechápu teď trochu tvůj příspěvek Generále. Ale ta kytara v tom videu neni ta co jsem postoval já před finishem. 
Ten krk do vrtule to má schválně?
- Rocky_MK
- Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
- Kontaktovat uživatele:
Ale zdá se mi, že to oproti tomu má naopak, nesmyslně, že musí vykrucovat ruku naopak více...
Nicméně se mi nelíbí ta kytara, ani zvuk, který má na tom videu.
Takže coby... Nějak mě tahle hudba už nudí.
A vypadá to, že mu ty struny úplně otřesně gajdají btw.
To bych nesnesl.
-Tím ale nechci nijak snižovat kytarový um toho pána, či konstruktérů těch kytar, aby bylo jasno!
Nicméně se mi nelíbí ta kytara, ani zvuk, který má na tom videu.
A vypadá to, že mu ty struny úplně otřesně gajdají btw.
-Tím ale nechci nijak snižovat kytarový um toho pána, či konstruktérů těch kytar, aby bylo jasno!
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
Krk do vrtule nemá, to jsou fanned frets, jen to zkresluje, optický klam. Na FB má fotky a ten krk je rovný.
- Štábní Generál
- Bandzone: http://bandzone.cz/stabzsco
To není no, ale vypadá tak na první pohled (muj )Mejla píše:Nechápu teď trochu tvůj příspěvek Generále. Ale ta kytara v tom videu neni ta co jsem postoval já před finishem.
4AP FF MDB8 samozřejmě neni 4AP MDB8ff Piezo, soráč

- Rocky_MK
- Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
- Kontaktovat uživatele:

Gibson L-5 CES 1962
Ten Gibson je luxusní, až na tu cenu. 
Co to je na tom těle, perleť? Ale minimálně krásnej krk. 
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
Fannedfrets nesmyslná záležitost není, svoje výhody to má.Demilich píše:Ale zdá se mi, že to oproti tomu má naopak, nesmyslně, že musí vykrucovat ruku naopak více...
Zrovna pro tuhle polohu vsedě s kytarou na pravé noze mi to přišlo dost nevhodné.
Velmi v pohodě mi to přišlo v poloze "klasická kytara", t.j. pádlo mezi nohama a samozřejmě i vestoje, prostě v polohách, kdy je kytara šikmo.
Ale určitě jde o zvyk a co komu vyhovuje, jako u všeho. Pokud člověk není úplné kopyto, tak si na to jistě rychle zvykne. Mně osobně to nevadilo, ale ani mne to nenadchlo tolik, abych po FF nějak zásadně zatoužil a měnil nástroj. Ale po vyzkoušení dokážu pochopit, že někdo si na tom totálně ustřelí kecky a nechce nic jiného.
Demilich píše:A vypadá to, že mu ty struny úplně otřesně gajdají btw.To bych nesnesl.
| Cruel YT | Cruel sptf
Jo na Fis je ta .74 v pohodě, ono tady snad nic jiného ani nikde nekoupíš. Ještě jsem viděl tuším DR .11-.80 na Thomannovi.Docela bych je vyzkoušel, na Edrop mi přijde ta .74 trošku plandavá, jako už jsem si na to docela zvykl, ale chtěl bych tam zkusit dát tu .80 .
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Slint. To chci!!! A nebudu si muset pro organ simulaci kupovat ani POG2. Teď ještě kolik za to budou chtít...Smrťokvítek píše:98u-MDTKAWU
v EHX vyslyšeli moje přání asi
jj, videl jsem vcera, slusne zvuky.
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
Tady píšou 294 USD:Hendrek píše:Slint. To chci!!! A nebudu si muset pro organ simulaci kupovat ani POG2. Teď ještě kolik za to budou chtít...Smrťokvítek píše:98u-MDTKAWU
v EHX vyslyšeli moje přání asi
http://www.guitarworld.com/electro-harm ... demo-video
Ááááá! To chci! To je asi ta nejbožejší věc, co jsem kdy viděl! To musím mít.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
Vypadá, tedy zní, to fakt skvěle. Dokonce líp, než když na webu EHX Bill Ruppert simuloval Hammondy HOGem a dalšími krabičkami. Skvěle vychytaný je ten "click", to třeba POG či HOG neuměly. Jen mi chybí zabudovaná simulace leslie i s možností rampingu (změny rychlosti rotace). Ale myslím, že by nebyl problém stáhnout modulaci a hnát to přes nějakou simulaci leslie, která to umí (třeba obyčejný Behringer Rotary Machine nebo její originál od Line6).