Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele

Máte nápad na zlepšení? Sem s ním!
Odpovědět
Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele

Příspěvek od Hendrek »

Jak píše Nero, hledání je o cviku. A rozdělit vlákno jde stejně lehce, jako jej sloučit. Tož tak.
Čavli, jestli kvůli tomu nebudeš moct spát, tak mi to napiš, já ti to splitnu do původního stavu.
Bude to asi lepší řešení, než abys to musel řešit namísto vybavení studia.
MilanT

Stížnost na globálního moderátora

Příspěvek od MilanT »

Čavli píše:Navíc jízlivost a ironie, kterou často používají (hlavně Milan), by na jiných fórech byla minimálně na napomenutí, natož aby to byl standardní moderátorský přístup.
Koukám, že už jsem zase na pořadu dne (i když s tímto konkrétním problémem nemám nic společného). Ale jo, kopněte si. Už nebude mít dlouhého trvání můj nestandardní moderátorský přístup.
Beru si k srdci tohle napomenutí a vyvodím z toho pro sebe důsledky. Díky za přínosnou kritiku - a to myslím smrtelně vážně bez jízlivosti a ironie, toliko mi vlastní.
A Čavli, tobě se samozřejmě omlouvám, pokud jsem ti někdy zkřivil vlas na hlavě (když už si mě bereš do pusy - klávesnice).
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

jo jo jen blbněte. Oni se vám na to modi vyse*ou a celé fórum půjde do kytek.
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
sako

Re: Výběr zařízení pro malé domácí studio

Příspěvek od sako »

Čavli píše:...Celkem by mi zajímalo co si myslí ostatní - né moderátoři, ty už mají vnímání posunuté, a jdou tvrdě za svým ...
Keďže som tu nenašiel tému "Komplimenty a pochvaly na admina, moderátorov, radcov a používateľov", tak sa zapojím.

ja to tu milujem.

za 2 a pol roka, čo tu chodím, som sa toho neskutočne veľa naučil. páči sa mi, že obrovská komunita, ktorá tu pôsobí, je živá, reaguje na seba, vyvíja sa, a spolu s tým rastie aj obsah, častokrát hodnotný.

modi sú skvelí. ohliadnúc od toho, že sú to takisto ľudia so svojim voľným časom, ktorý takisto majú ťažké dni a takisto ich môže čokoľvek mimo internetu naštvať - myslím si že tu robia super prácu.
Jasné že by sa dalo kopec veci k ich práci vytknúť, ale predsalen - ja nie som dokonalý, prečo by mali byť oni?
Myslím že taký veľký počet používateľov a príspevkov, ktorý sa tu každý deň nahrnie, dokážu moderovať veľmi solídne, zodpovedne a profesionálne - a odráža sa to potom aj na výsledku.

A jasne, fórum takisto nie je v perfektnej funkcionalite, a mnohé veci je ťažko nájsť (napr listovať 100 stranami v jednej téme sa naozaj nechce nikomu). Ale na to je tu potom priestor s návrhmi a podnetmi, kde to spoločne vylepšujeme.

Moderátori a všetci vedúckovia, dikíčko. we love you (zo srdca)
Squier Affinity Precision (Seymour Duncan SPB3) + Ashdown Dual Tube Spyder 330 + Handmade 1x12 (B&C Speakers 12HPL76)
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Ták.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
Sajmon

Příspěvek od Sajmon »

Souhlas se sakem.
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hendrek »

Kurňa, kde je ten smajlík, jemuž slza z oka kane?
Obrázek
DÍK.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Díky, pozitivní reakce userů vždy potěší :)
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Mejla

Příspěvek od Mejla »

Taky naprosto souhlasím se Sakem. 8)
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Vystihl to skvěle a pokud s tím má někdo problém, ať jde. My ho tu nepotřebujem.
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hendrek »

Netřeba někoho hned vykazovat jinam, to by zas byla škoda. Každý rozumný uživatel tu má své místo a je pro fórum užitečný, jak svými dotazy, tak odpověďmi. I když se mu zrovna něco nelíbí a nesdílí stejný názor jako jiní.
S kritikou mé moderátorské práce problém nemám a pokud je oprávněná, beru si z toho ponaučení. Chápu, že někdy je pro uživatele těžké pochopit některé kroky, ale my to z moderátorského úhlu pohledu prostě vidíme jinak a širších souvislostech, než běžný uživatel, kterého třeba zajímá jen jeho thread.
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Tady nejde o kritiku, proti ní nic nemám, když je rozumná člověk se může i přiučit, ale už mám plné zuby toho, jak tu furt někdo brečí, že si vůbec moderátor dovolil mu sloučit thread, přesměrovat ho do již existujícího, nebo dokonce z cenzurovat sprostý příspěvek. To je hrozná křivda a honem honem utikat si stěžovat, jak je mod arogantní a zasednutý.

Lidi proberte se!
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
martina72
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od martina72 »

Jde o to, že práce admina a modů je velmi důležitá, bez ní by forum za nějaký čas naprosto zaniklo, nelze to bez této práce udržet v rozumném stavu. Proto díky jim za vše, jejich kroku budiž respektovány, mají nadhled jaký většina uživatelů nemá a nechce mít.

Kód: Vybrat vše

Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.
speed8
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od speed8 »

Tak a teď se vžij do role naprostého nováčka, který chce poradit ohledně kytary. Může si pročíst cokoliv, není si jistý a proto založí vlákno. Moderátor vlákno zamkne, přidá chacha poznámku a odkaz, který si už nováček přečetl.
Vím, tady jde o ho*vno, ale mě to odpálkování taky malinko vadí. Sám to znám z jednoho teraristického fóra, kde se začátečník zeptá na větrání terária a oni ho tam zjebou jak malé děcko, co si to dovoluje a ať hledá. No prostě všichni nemáme takové myšlení, že nejprve hledáme a potom se ptáme.

To sloučení témat mě teda štve víc. Taky jsem tu hledal nějaké věci a když už jsem něco našel, tak všechno bylo dohromady, téma mělo třeba 10 stránek a z toho 9 bylo jenom plkání. Nakonec zjistím, že téma je staré třeba 5-6 let a nic kloudného jsem se nedozvěděl.
Dále to vyhledávání je fakt na pikačua. Zkuste si dát do něj PRS - nic.

Jinak forum se mi líbí. Chodím zde se z 90% pobavit a z 10% něčemu přiučit.
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Můžu tě poprosit o názorný příklad, kdy mod zamknul téma a nováčka vysmál? Ještě jsem se s tím nesetkal. A ohledně slučování a zamykání. Když to dělat nebudou, tak pak zadáš PRS a vyjede Ti milion threadů o jednom nebo dvou příspěvcích a budeš na tom ještě hůř.
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Rocky_MK
Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rocky_MK »

Vyhledávání řeším googlem. Malinko mně vadí, že se tu moc nenosí mít zvláštní vlákno pro každý home-made výrobek, prokousávat se 70 stránkami není nic moc. Každopádně, chodím ještě mj. na železniční fórum, kde mě sakra točí, že je tam speciální sekce Plánky kolejišť, která obsahuje max. 20 plánků, přičemž dalších 200 plánků je náhodně rozbordelených po sekci Modelové kolejiště. V tom něco hledat, to je o nervy. Asi jsem si teď trochu nas*al do huby, tak uznávám, že v jednom vlákně byť o desítkách stránek by se to hledalo líp.
Dále moc nerozumím cenzuře v undergroundu, to je trochu protimluv :) ale chápu, že na svém fóru si má určovat pravidla "vrchnost" a když to uživatel nerespektuje, má plné právo jít do p*dele. Každopádně tomuto fóru a lidem na něm vděčím za hodně.
speed8
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od speed8 »

Wocass píše:Můžu tě poprosit o názorný příklad, kdy mod zamknul téma a nováčka vysmál?
Můžeš, ale že by se to všechno mazalo?
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Rocky_MK píše: Malinko mně vadí, že se tu moc nenosí mít zvláštní vlákno pro každý home-made výrobek, prokousávat se 70 stránkami není nic moc.
Tohle ale nevzniklo rozhodnutím modů - uživatelé to tak prostě dělají. Nevybavuju si, že by se komukoli slučovalo téma, kde se pochlubil se svou kytarou / aparátem / efektem. V tomhle má každý možnost zařídit se podle sebe.
speed8 píše:Taky jsem tu hledal nějaké věci a když už jsem něco našel, tak všechno bylo dohromady, téma mělo třeba 10 stránek a z toho 9 bylo jenom plkání.
Obsah jaksi není výsledkem moderátorské práce :wink:
speed8 píše:
Wocass píše:Můžu tě poprosit o názorný příklad, kdy mod zamknul téma a nováčka vysmál?
Můžeš, ale že by se to všechno mazalo?
K tomuhle můžu říct jen to, že zamknuté thready se nemažou kvůli skrývání mod práce, kdyby si to snad někdo myslel, ale kvůli tomu, aby tyto thready nedělaly bordel ve vyhledávání.

Každopádně pokud má kdokoli kdykoli dojem, že nějaký mod něco přehnal, nic mu nebrání v tom si postěžovat, ať už soukromě tomu modovi nebo mě, nebo tady veřejně.
speed8 píše:Tak a teď se vžij do role naprostého nováčka, který chce poradit ohledně kytary. Může si pročíst cokoliv, není si jistý a proto založí vlákno. (...)
A na druhou stranu se vžij do role moderátora, co najde ve špatné sekci téma s názvem "prosim pomoct" a s otázkami, co tu už byly velmi dobře zodpovězené. Pokud nováček ani nemá vůli si pročíst základní info o tom, jak se má na fóru chovat, chovat se podle toho a věnovat chvilku svého času hledání, pak ho prostě mod nemůže poplácat po ramenech, jak je úžasný.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
jeleniste

Příspěvek od jeleniste »

Já souhlasim se speedem a čavlim. U starejch mazáků je to pochopitelný, že tě někdo pozlobí, ale u nováčků mi ta stěrka párkrát přišla zbytečná. A jakože nejen od modů, ale obecně. Já to už viděl i na jinejch fórech a myslim si, že to je obecnej jev, respektive spíš nešvar. Že když se někdo novej blbě zeptá, tak mu někdo iniciativně hned děsně vtipně ukáže "kde je jeho místo". Já osobně to považuju za škaredý (i když si nejsem jistej, hestli sem to taky někdy někomu neudělal, taky dokážu bejt jízlivej). Pokud se máme považovat za nějakou komunitu, tak nám neni pěknou vizitkou stírání uch. Já teďka, a to zdůrazňuju, nemam na mysli nikoho konkrétního.

Což mě připomělo, že na dýmkovym fóru je takovej pěknej zvyk, že je tam vlákno, do kterýho každej nováček napíše první příspěvek, kde se představí. Myslim, že by nebylop od věco to zavýst i sem a že by to i částečně řešilo řešilo i tenhle problém.
Nejsem blbý, jen se hloupě ptám.
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Jeleniste: vase-skupiny-a-projekty/abychom-se-lepe ... t2747.html
Ten thread nikdy nebyl moc aktivní.

PetrPeter 1975 - 2008
Odpovědět

Zpět na „HudebníFórum.cz“