TC Electronic G-System

Pedály, multiefekty, procesory, ...
ponce

Re: TC Electronic G-System

Příspěvek od ponce »

Nemá někdo náhodou český manual?? Díky.
Fender telecaster/stratocaster, Marshall JVM 205h, Mesa 2x12, G system, Salva tonewhelle, Salva No.1
dayslypper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dayslypper »

Český neexistuje. Jen slovenský. Zkus nějakého majitele, nebo distributora.
ponce

Příspěvek od ponce »

Chci se zeptat na prodlevu relátek co přepínají kanály na hlavě. Docela je tam citelné zpoždění, dá se to nějak odstranit či zrychlit? Máte s tím taky problémy?
Díky za odpověď
Fender telecaster/stratocaster, Marshall JVM 205h, Mesa 2x12, G system, Salva tonewhelle, Salva No.1
pepafranta

Příspěvek od pepafranta »

Zdravim, ozivujem toto tema. Mam zaujem kupit tento multak, zistoval som si o nom informacie ale nedostal som sa k jednej. U jednotlivych spinacu je napisane napr "MOD" "DELAY" a pod, mozem si pod ten spinac ulozit aj iny efekt? Napr pod "MOD" si ulozim delay a opacne. Mozna blba otazka ale tak potrebujem to vedet naistotu

Diky
Placka

Příspěvek od Placka »

zdarec, je to plně přiřaditelný (kromě switchů UP/DOWN a EDIT), na co to potřebuješ?

Jinak zrovna k týhle mašinceje spousta informací, buď manuál (tuhle informaci v něm najdeš na str. 44 a dalo to asi minutu googlení) a nebo Understanding and Configuring Your GSystem, docela šikovný pdf od Laird Williamse
Waytek

Příspěvek od Waytek »

Zdravím všechny. Nechci zakládat něco nového tak navážu. Mám G-system a pořídil jsem si k tomu Nova Drive NDR-1 k přímému MIDI ovládání. No vypil sem toho už hodně ale nerozchodil sem to. Jak sem starej tak sem.....
Samotné zapojení NDR-1 do signálového řetězce (bez G-systemu) žádný problém a funguje. Zapojení do jednoho LOOPu G-systemu nefunguje. G-system ukáže detekci drivu a ukazuje i ovládací polohu presetů na NDR-1, dokonce i šumí a bručí podle zapojeného presetu s distoršnem atd. Ale " Šlajs to je docela zásadní že secí stroj prostě neseje". Prostě zvuk nejde. Manuál pročet i českou verzi, systém upgrajdován, rezetován, namapován a stav je pořád stejný - nehraje. Všechny ostatní LOOP sekce fungují. Oslovuji dobrou muzikantskou duši se znalostí tohoto systému s žádostí o pomoc ať zde nebo SZ. A teď to základní číslo jedna - kabely jsem také přeházel.
Jsem připraven se revanšovat. Díky Jirka.
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“