docela by mě zajímal váš názor, popř. dojmy z tohohle nového kousku z Mesy. Máte to někdo doma nebo jste na to hráli? Podělte se o zážitky
Mesa Boogie Recto-verb 25
Pravidla fóra
Mesa Boogie Recto-verb 25
Ahoj,
docela by mě zajímal váš názor, popř. dojmy z tohohle nového kousku z Mesy. Máte to někdo doma nebo jste na to hráli? Podělte se o zážitky
Díky.
Hägstrom Viking, Fokus UST-20, PRS by BSG , Dunlop Crybaby, Whammy V, TC Flashback, Hall of Fame, DC Starbuck, Polytune 2 mini, EHX HumDebugger, Vox AC30 CC2x, Ghetto Stomp Black Audio
Re: Mesa Boogie Recto-verb 25
nemam primou zkusnost, jen odvozuju...
Streva jsou upraveny rectifier tak, ze cisty kanal je vice vintage v clean modu. konec je slabsi, kdyz je napajeny 2xel84 misto 4x 6l6:D
myslim, ze to je pekna a variabilni masinka, jen bych asi vzhledem k cene sel do expessu a nebo do plnohodnotneho rectifieru.
Streva jsou upraveny rectifier tak, ze cisty kanal je vice vintage v clean modu. konec je slabsi, kdyz je napajeny 2xel84 misto 4x 6l6:D
myslim, ze to je pekna a variabilni masinka, jen bych asi vzhledem k cene sel do expessu a nebo do plnohodnotneho rectifieru.
Gibson Les Paul Traditional PRO HCS (2011)
Gibson SG 50th Anniversary 12-string (2012)
Mesa/Boogie Express 5:50+ Head > Mesa 2x12 Rectifier Vertical
Blackstar HT-1R
Uz jen ty ruce mi chybi...
Gibson SG 50th Anniversary 12-string (2012)
Mesa/Boogie Express 5:50+ Head > Mesa 2x12 Rectifier Vertical
Blackstar HT-1R
Uz jen ty ruce mi chybi...
No, já stejně jdu do postavené verze od Stanleyho, takže cena originálu mě netrápí
Jen jsem chtěl vědět, jestli to třeba nemá nějaký mouchy, který by se daly vychytat a jak to hraje. Tak díky 
Hägstrom Viking, Fokus UST-20, PRS by BSG , Dunlop Crybaby, Whammy V, TC Flashback, Hall of Fame, DC Starbuck, Polytune 2 mini, EHX HumDebugger, Vox AC30 CC2x, Ghetto Stomp Black Audio
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Dnes jsem na ten aparát v kombo verzi hrál, tak kdybys měl dotazy, tak se klidně ptej. Stručně jsem k tomu něco napsal v UG, tady snad zopakuju jen to nejpodstatnější - přepínání Wattů je na nic, protože na 10 W to nehraje, čistý je překvapivě povedený, zkreslený už mě tolik nezaujal.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Díky - to s tím přepínáním je docela zajímavé - z těch videí to právě docela hraje, takže to je dobrý postřeh. Co se týče toho čistého/ zkresleného, líbil se mi tam taky ten čistý, ale i ten vintage mod ve zkresleném. Co říkáš na to repro Nero? Všude na něj pějou chvály, jak to dlouho vyvíjeli ... Vzhledem k tomu, že je to kombo v podstatě openback, tak bych od toho ani žádné zázraky na tom zkresleném nečekal.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Takhle, je možné, že když na 10 W aparát fakt vytavíš, tak to hrát začne, ale pak to stejně postrádá smysl, protože na 25 W to bude hrát z nějakého důvodu líp i na nižší hlasitost.
Repro je prostě repro... Nedělal bych z toho tady velkou vědu.
A na openback bych to nezajímavé zkreslení neshazoval, měl jsem F50 s otevřeným zadkem a vím, co z toho lze dostat.
Repro je prostě repro... Nedělal bych z toho tady velkou vědu.
A na openback bych to nezajímavé zkreslení neshazoval, měl jsem F50 s otevřeným zadkem a vím, co z toho lze dostat.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008