Mesa Boogie Recto-verb 25

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
Sasankac

Mesa Boogie Recto-verb 25

Příspěvek od Sasankac »

Ahoj,
docela by mě zajímal váš názor, popř. dojmy z tohohle nového kousku z Mesy. Máte to někdo doma nebo jste na to hráli? Podělte se o zážitky :) Díky.
Hägstrom Viking, Fokus UST-20, PRS by BSG , Dunlop Crybaby, Whammy V, TC Flashback, Hall of Fame, DC Starbuck, Polytune 2 mini, EHX HumDebugger, Vox AC30 CC2x, Ghetto Stomp Black Audio
aldenson

Re: Mesa Boogie Recto-verb 25

Příspěvek od aldenson »

nemam primou zkusnost, jen odvozuju...

Streva jsou upraveny rectifier tak, ze cisty kanal je vice vintage v clean modu. konec je slabsi, kdyz je napajeny 2xel84 misto 4x 6l6:D

myslim, ze to je pekna a variabilni masinka, jen bych asi vzhledem k cene sel do expessu a nebo do plnohodnotneho rectifieru.
Gibson Les Paul Traditional PRO HCS (2011)
Gibson SG 50th Anniversary 12-string (2012)
Mesa/Boogie Express 5:50+ Head > Mesa 2x12 Rectifier Vertical
Blackstar HT-1R
Uz jen ty ruce mi chybi...
Sasankac

Příspěvek od Sasankac »

No, já stejně jdu do postavené verze od Stanleyho, takže cena originálu mě netrápí :D Jen jsem chtěl vědět, jestli to třeba nemá nějaký mouchy, který by se daly vychytat a jak to hraje. Tak díky :)
Hägstrom Viking, Fokus UST-20, PRS by BSG , Dunlop Crybaby, Whammy V, TC Flashback, Hall of Fame, DC Starbuck, Polytune 2 mini, EHX HumDebugger, Vox AC30 CC2x, Ghetto Stomp Black Audio
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Dnes jsem na ten aparát v kombo verzi hrál, tak kdybys měl dotazy, tak se klidně ptej. Stručně jsem k tomu něco napsal v UG, tady snad zopakuju jen to nejpodstatnější - přepínání Wattů je na nic, protože na 10 W to nehraje, čistý je překvapivě povedený, zkreslený už mě tolik nezaujal.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Sasankac

Příspěvek od Sasankac »

Díky - to s tím přepínáním je docela zajímavé - z těch videí to právě docela hraje, takže to je dobrý postřeh. Co se týče toho čistého/ zkresleného, líbil se mi tam taky ten čistý, ale i ten vintage mod ve zkresleném. Co říkáš na to repro Nero? Všude na něj pějou chvály, jak to dlouho vyvíjeli ... Vzhledem k tomu, že je to kombo v podstatě openback, tak bych od toho ani žádné zázraky na tom zkresleném nečekal.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Takhle, je možné, že když na 10 W aparát fakt vytavíš, tak to hrát začne, ale pak to stejně postrádá smysl, protože na 25 W to bude hrát z nějakého důvodu líp i na nižší hlasitost.

Repro je prostě repro... Nedělal bych z toho tady velkou vědu.

A na openback bych to nezajímavé zkreslení neshazoval, měl jsem F50 s otevřeným zadkem a vím, co z toho lze dostat.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“