První kytara + kombo (9 000Kč)
Pravidla fóra
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
udelas dobre s tim cortem x6 ... ja mam x5ku a je to to sami akorat ta x5ka ma struny skrz telo jinak upe stejny ... a jako ja si nestezuju , kytara je to vinikajici ... sou i lepsi zeo ... ale za tydle prachy .. TSSRikimaru píše:jestli v pondělí udělám maturitu tak hned po ní![]()
![]()
Kytary: Fender strat. classic 60s HSS, Thomas superstrat floyd HSS
Efekty: Rocktron GAINIAC I 90s USA
Aparaty: Rozdall JCM 800 50w kopie, 1x12 box Celestion G12 Hot 100w
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Hmatník ti vyhovuje?Ginie píše:udelas dobre s tim cortem x6 ... ja mam x5ku a je to to sami akorat ta x5ka ma struny skrz telo jinak upe stejny ... a jako ja si nestezuju , kytara je to vinikajici ... sou i lepsi zeo ... ale za tydle prachy .. TSSRikimaru píše:jestli v pondělí udělám maturitu tak hned po ní![]()
![]()
Ibanez-RG 370
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
hmatnik mi prave vyhovuje uplne nejvichardcore guitarist píše:Hmatník ti vyhovuje?Ginie píše:udelas dobre s tim cortem x6 ... ja mam x5ku a je to to sami akorat ta x5ka ma struny skrz telo jinak upe stejny ... a jako ja si nestezuju , kytara je to vinikajici ... sou i lepsi zeo ... ale za tydle prachy .. TSSRikimaru píše:jestli v pondělí udělám maturitu tak hned po ní![]()
![]()
Kytary: Fender strat. classic 60s HSS, Thomas superstrat floyd HSS
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
tak už sem si dovezl kytaru z obchodu a musím říct že mě uchvátil zvuk...tady sem vyfotil 
http://img513.imageshack.us/my.php?imag ... a01qf6.jpg
http://img513.imageshack.us/my.php?imag ... a01qf6.jpg
- whiteplayer3d
První kytara + kombo (9 000Kč)
Ahoj,
třetím rokem hraji jako samouk na krále odpadků mezi akustickými kytarami, původně jsem přemýšlel nad koupí "lepší" akustiky Cort Earth 70, ale nakonec (protože většina hudby co na akustiku hraju je od Guns N Roses, Metallicy, Tenacious D nebo System of a Down)
jsem se rozhodl že si pořídim radši elektrickou.
Koukal jsem na různé videorecenze a ukázky el. kytar v mých finančním možnostech, a docela mě zaujala tato kombinace, je dobrá?
http://kytary.muziker.cz/elektricke-kyt ... e-Sunburst
http://komba.heureka.cz/marshall-mg15cf/
třetím rokem hraji jako samouk na krále odpadků mezi akustickými kytarami, původně jsem přemýšlel nad koupí "lepší" akustiky Cort Earth 70, ale nakonec (protože většina hudby co na akustiku hraju je od Guns N Roses, Metallicy, Tenacious D nebo System of a Down)
jsem se rozhodl že si pořídim radši elektrickou.
Koukal jsem na různé videorecenze a ukázky el. kytar v mých finančním možnostech, a docela mě zaujala tato kombinace, je dobrá?
http://kytary.muziker.cz/elektricke-kyt ... e-Sunburst
http://komba.heureka.cz/marshall-mg15cf/
Close your eyes and open your mind...
Re: První kytara + kombo (9 000Kč)
Takových témat je tu na fóru spousta, stačí hledat, nebo se podívat sem:
elektricke-kytary/jak-vybrat-a-koupit-k ... ml#p272725
a potom navázat na nějaké existující téma, nemusíš zakládat nové.
Ernie Ball Music Man Silhouette Special, Gamble Guitars Rockfire Standard
Crate Vintage Club 30, Fender Frontman 25r
Furch D25-SR Cut
Crate Vintage Club 30, Fender Frontman 25r
Furch D25-SR Cut
- whiteplayer3d
Nikde tam nevidím Epiphone Les Paul 100 ani Marshall MG15CF.Razor.810 píše:Takových témat je tu na fóru spousta, stačí hledat, nebo se podívat sem:
Jsou to stará témata, většina odkazů nefunguje a ceny i nabídka už jsou úplně někde jinde...
Close your eyes and open your mind...
Klasická ukázka toho jak člověk témata prohlíží (… a nečte). Ve svém prvním příspěvku jsi nadhodil zrovna ty věci, které se ve starších tématech poměrně ostře odsuzují a nedoporučují už řadu let. A z cenového hlediska je to až drzost prodejců. Byť se nedá popřít, že v kamenném obchodě narazíš na kus, který bude vybočovat z té podprůměrné kvality.
To raději volím zase akustickou kytaru Cort Earth 70 nebo typově podobnou Washburnku řady WD7S atd. . Z toho bys měl větší radost a jistě by přetrvávala i delší spokojenost.
Pořád je to však o tom, že musíš jít do kamenného obchodu a zkusit, otestovat mezi více modely, kusy, značkami. A třeba i přijít na to, proč Epi 100 a Marshall MG15 jsou tak neoblíbené.
Boty si přece nekupuješ také na dálku a jen podle tabulkového řazení velikosti nohy. Je to vše o pohodlí a dobrém pocitu.
To raději volím zase akustickou kytaru Cort Earth 70 nebo typově podobnou Washburnku řady WD7S atd. . Z toho bys měl větší radost a jistě by přetrvávala i delší spokojenost.
Pořád je to však o tom, že musíš jít do kamenného obchodu a zkusit, otestovat mezi více modely, kusy, značkami. A třeba i přijít na to, proč Epi 100 a Marshall MG15 jsou tak neoblíbené.
Boty si přece nekupuješ také na dálku a jen podle tabulkového řazení velikosti nohy. Je to vše o pohodlí a dobrém pocitu.
Co bazar? Válí se tam třeba nějaké Bachy a Fokusy, prdneš do toho RMka a může to být fajn. Když vezmeš nějakou pěknou nabídku, tak i se snímači ( RM jsou na bazaru taky furt) ušetříš ještě pár šlupek na lepší kombo.
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“