Pearl Masters aneb Windy kaufy a postřehy
Pravidla fóra
- necibici
- Moderátor
- Bandzone: bandzone.cz/attacus
Re: Pearl Masters aneb Windy kaufy a postřehy
Ahoj Windy,dovolil jsem si výstižněji přejmenovat tvé rozsáhlé vlákno,čímž se omlouvám za zásah a zároveň vyzývám k dalším postřehům,rádi si je všichni přečteme. 
Tama Superstar,Meinl,Anatolian,Stagg,Evans,Balbex.
Ahoj Necibici, gratuluji k povýšení a samozřejmě se nic neděje, ono se to vlákno samo tak nějak rozrostlo. Upřímně - název je teď výstižnější.
Vlastně si tak říkám, že aspoň lidi uvidí jak je možné při pořízení nástroje postupovat.
A protože jsi mě odhadl dost přesně, nenechám se pobízet a přiznám, že jsem jako další krok pořídila splash. Zatím malý a jeden.
Vybírala jsem ho tentokrát opět po zvuku a přiznávám že dost s nechutí, protože jsem měla spadeno na 10 HHX evolution splash. Bohužel nebyl k dispozici a asi ani dlouho nebude. Proto jsem vybrala menší, kdyby náhodou ten HHXEv. odněkud vykoukl.
Aniž bych hledala podle ceny nebo značky (to ani nešlo jelikož jsem je měla nad hlavou a nebylo vidět co to je zač
) zaťukal mi na duší PAISTE 8" Signature Dark Energy splash MKI.
Má hodně krátký dozvuk přesně tak, jak se mi to líbí a nezní plechově (což je u činelu trošku paradox
)
Mám z něj takový studiový pocit. Je to čistý zvuk, jako kdyby ho už někdo prohnal nějakou zlepšující aparaturou. Celkově oproti ostatním splash činelům (co tam byly vystavené), zněl hrubě a možná trochu cizokrajně
Ve finále - ač to není Sabian, kupodivu moc hezky ladí s těmi činely, které už mám.
Stylově mi vyhovuje, a že není na rock? Holt ze mě asi nebude žádná metalová supersypačka a takhle se to projevilo.

Vlastně si tak říkám, že aspoň lidi uvidí jak je možné při pořízení nástroje postupovat.
A protože jsi mě odhadl dost přesně, nenechám se pobízet a přiznám, že jsem jako další krok pořídila splash. Zatím malý a jeden.
Vybírala jsem ho tentokrát opět po zvuku a přiznávám že dost s nechutí, protože jsem měla spadeno na 10 HHX evolution splash. Bohužel nebyl k dispozici a asi ani dlouho nebude. Proto jsem vybrala menší, kdyby náhodou ten HHXEv. odněkud vykoukl.
Aniž bych hledala podle ceny nebo značky (to ani nešlo jelikož jsem je měla nad hlavou a nebylo vidět co to je zač
Má hodně krátký dozvuk přesně tak, jak se mi to líbí a nezní plechově (což je u činelu trošku paradox
Mám z něj takový studiový pocit. Je to čistý zvuk, jako kdyby ho už někdo prohnal nějakou zlepšující aparaturou. Celkově oproti ostatním splash činelům (co tam byly vystavené), zněl hrubě a možná trochu cizokrajně
Ve finále - ač to není Sabian, kupodivu moc hezky ladí s těmi činely, které už mám.
Stylově mi vyhovuje, a že není na rock? Holt ze mě asi nebude žádná metalová supersypačka a takhle se to projevilo.
- necibici
- Moderátor
Tak tomu říkám kauf!

Tohle si může dovolit asi jenom Windy,ale je to fakt dobrej přístup!Windy píše: Aniž bych hledala podle ceny nebo značky (to ani nešlo jelikož jsem je měla nad hlavou a nebylo vidět co to je zač) zaťukal mi na duší PAISTE 8" Signature Dark Energy splash MKI.
Má hodně krátký dozvuk přesně tak, jak se mi to líbí a nezní plechově (což je u činelu trošku paradox)
Beru to jako velké ocenění... Děkuji.necibici píše:Tak tomu říkám kauf!
...
Tohle si může dovolit asi jenom Windy,ale je to fakt dobrej přístup!
Ale abych to celé uvedla na správnou míru - víš, ono je to o prioritách. Nechodím na nehty, ke kadeřníkovi a nechodím na obědy (místo toho jím něco doma - abych stihla bubnovat než přijdou sousedi z práce - abych co nejméně rušila) A když to tak spočítám, měsíčně oproti ostatním děvčatům ušetřím: 600 vlasy, 400 nehty, 300 kosmetika a cca 1700 obědy a to nepočítám to, že nekouřím cigarety a nepiju. Chodím do práce a to denně a nemám další náklady, jelikož můj společenský život je díky cvičení, pracovnímu vytížení a péči o rodinu nulový
To trošku zlehčuji, já vím. Mě jde o to, že denně trávím u soupravy minimálně dvě hodiny a ačkoliv jsem hobík a dělám to všechno jen pro radost, mám potřebu slyšet zvuky které se mi líbí.
Něvěřila bych tomu ale můj vkus ohledně všeho okolo bicích se docela razantně vyvíjí a začíná směřovat tak nějak k určitým zvukům. Třeba si to jen namlouvám, ostatně pokud to mám říct přesně, tak se hraním zabývám nějakých 16 měsíců (3.3.2013 jsem koupila první bicí a začala se učit noty a to všechno okolo) ale nemůžu si pomoct. Nevybírám si podle ceny abych si tady pak mohla honit triko. Ani náhodou.
P.S.:Chtěla jsem vlastně původně malý splash, protože mi přišlo, že malý bude levnější
- necibici
- Moderátor
No,to já si vybíral na prodejně podle zvuku jenom jednou a byl to Alpha 14 crash,kterej skončil u malýho v pokoji..Spíš kupuju výhodně v akci a pak si na to zvykám.Můj nejdražší kousek je 18 crash a do tvý ceny 8-my splashe by se v poho vešel
.Slyšel jsem hajtku a ride Signature a je to úplně jiná třída,to jsou přímo andělský činely,takže chápu,pokud ti ty prachy nechybí na uhlí atd.. 
zkoušela jsem si trošku cvičit trioly a šestnáctkový trioly do soupravy a kupodivu se mi povedlo nahrát zvuk činelů tak, že to zní tak nějak dost jako v reálu... pokud vydržíte to moje vrzání, někde zhruba za půlkou je slyšet i ten splash... https://www.youtube.com/watch?v=Dm3LtKLiAKc