SmileCZ píše:zalibila se mi ibanez GAX30, cet sem tady na ni samou chvalu, lidi kdo ji mate, ma i nakej zapor?
Zápory?
No snímače, nejsou žádná sláva, kobylkovej je na tuhle cenu celkem cajk, ale krkovej je fakt špatnej. Strašně slejvá tóny.
Padá na hlavu, vcelku dost, vyřeší to dobrej řemen nebo si zvykneš, ale může to bejt nepříjemný.
Ladění vcelku drží, ale protože nemá šroubky nahoře na mechanikách tak když sní nekdě tukneš nebo jí vytáhneš z popruhu bude rozladěná extrémně.
Já už jí musel mít dvakrát u kytaráře, páč sem měl problémy s prohnutim krku (nic co by si člověk neopravil sám pokud na to má koule, já radši zaplatim 100ku).
Krk je ibanezáckej, tenkej, rychlej, vcelku dobre se mi hraje i ve vyšších polohách. Ale stejně se mi líp hraje na LP krk, to by chtělo zkusit, co vyhovuje tobě.
Trochu mi chybí druhej voulme poťák, strašně rád blbnu s přepínáním snímačů jako morello ale se svoji kejtrou nemůžu.
... To by byly zápory...myslim že všecky. Je to hezká, dobrá kytara.. takže se ji i po tom co sem tu vypsal neboj:) 90% kytar za tyhle peníze je horší.
Ale nenechávej si ji poslat, vyzkoušej ji. Hlavně aby byl rovnej krk a rozumnej dohmat.
Eště, se mrkni na kytary fokus... Já osobně sem z nich byl nadšenej..
např.
http://www.fokuskytary.cz/154-kytara-ky ... 247&typ=LP