kytara do 5k

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hardcore guitarist »

SmileCZ píše:HC guitarist: pouzivej gombik EDIT u postu =D
a dik za vysvetleni, zase sem o neco chytrejsi =P to rozladovani by me slusne receno asi dost s*alo.... takze mi poradte nakej kousek bez tremola =D

btw jaky zamky? =D
Zámky ti zamknou struny a tím pádem se ti nerozladí aspon na určitou dobu jj ted sem ti to zrvna hledal! :D

http://www.musiccenter.cz/Kramer-KPFT21 ... erie:17287

tohle je hodně dobrá kytárka sice má tremolo a když ho nebudeš používat tak se ti to nebude rozladovat....
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Kobylka se dá zašpalkovat - hodí se dozadu špalek a už se ani nehne :wink:
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Smile

Příspěvek od Smile »

HC guitarist:tak asi je dobra, ale me se teda nelibi =D=D=D sem narocnej co? =D
radsi bych neco co uz rovnou bude bez tremola... ale jediny co sem zatim objevil je uz vys zminovanej ibanez gax 30. co si o ni myslite??
Pono MGC, Washburn WD10S; Kerrianne; Core88 Mephisto's Eins, Zwei, Drei; Core88 Sweet Hunny OD; Core88 Professor Stein's Fuzz; St. Anley 15W Head; St. Anley 112
Redeemert

Příspěvek od Redeemert »

SmileCZ píše:twisted brother:no, to je zajimava myslenka... ale ten limit 5k neni proto ze bych na to nemel =D setrit netreba... ale pro zacatek mi myslim bude stacit neco za 5k, co kdyby me to prestalo bavit =D

zalibila se mi ibanez GAX30, cet sem tady na ni samou chvalu, lidi kdo ji mate, ma i nakej zapor?

EDIT:ARP:taky pekna... no, tak ted nevim =D=D
Záporem budou snímače, hlavně krkovej, na kobylkovej celkem nemám důvod si stěžovat, teď nebudu mluvit ze zkušenosti, ale všichni tvrděj, že když se tam daj R.M. pickups tak je z toho hnedle jiná kytara. Možná to taky zkusim :)

Jinak GAX30 můžu vřele doporučit, mám i dojem, že je velký procento podařenejch kusů ;)
Fender Standard Jazzbass (Mexico)

Jesus rocks! ;)
Smile

Příspěvek od Smile »

presne to sem chtel slyset, aby mi ji nekdo schvalil =D=D
o tech snimacich uz sem se tu taky docet, no holt by se daly novy. je tezky je vymenit? ja sem totiz fakt desne nesikovnej =P

ale furt by me zajimaly naky jiny varianty =)
Pono MGC, Washburn WD10S; Kerrianne; Core88 Mephisto's Eins, Zwei, Drei; Core88 Sweet Hunny OD; Core88 Professor Stein's Fuzz; St. Anley 15W Head; St. Anley 112
Redeemert

Příspěvek od Redeemert »

Já nevim, já bych na to taky sám nešahal, spíš koupil snímače a odnes to k nějakýmu kytarářovi ;)

Jinak tý kytary se fakt neboj, za ty peníze je dobrá.
Fender Standard Jazzbass (Mexico)

Jesus rocks! ;)
Smile

Příspěvek od Smile »

uz sem si skoro jistej ze to bude tahle. =)
moc dik fsem za rady a za vysvetleni tremola :oops:
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Pokud si na výměnu snímačů netroufneš tak je lepší to nechat udělat. I když na tom opravdu nic není.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Smile

Příspěvek od Smile »

aivn86:sice uz jeto lehce OT, ale co... moh bys mi trosku popsat jak se to dela nebo hodit link na nakej navod pls? =)
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Tak moc OT mi to nepřijde o dva tři řádky výš jsi se na to ptal.

Postup je jednoduchej.

Koukni na tohle videjko:
http://www.seymourduncan.com/support/ch ... ling-pick/
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Ragnar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ragnar »

SmileCZ píše:zalibila se mi ibanez GAX30, cet sem tady na ni samou chvalu, lidi kdo ji mate, ma i nakej zapor?
Zápory?
No snímače, nejsou žádná sláva, kobylkovej je na tuhle cenu celkem cajk, ale krkovej je fakt špatnej. Strašně slejvá tóny.
Padá na hlavu, vcelku dost, vyřeší to dobrej řemen nebo si zvykneš, ale může to bejt nepříjemný.
Ladění vcelku drží, ale protože nemá šroubky nahoře na mechanikách tak když sní nekdě tukneš nebo jí vytáhneš z popruhu bude rozladěná extrémně.
Já už jí musel mít dvakrát u kytaráře, páč sem měl problémy s prohnutim krku (nic co by si člověk neopravil sám pokud na to má koule, já radši zaplatim 100ku).
Krk je ibanezáckej, tenkej, rychlej, vcelku dobre se mi hraje i ve vyšších polohách. Ale stejně se mi líp hraje na LP krk, to by chtělo zkusit, co vyhovuje tobě.
Trochu mi chybí druhej voulme poťák, strašně rád blbnu s přepínáním snímačů jako morello ale se svoji kejtrou nemůžu.
... To by byly zápory...myslim že všecky. Je to hezká, dobrá kytara.. takže se ji i po tom co sem tu vypsal neboj:) 90% kytar za tyhle peníze je horší.
Ale nenechávej si ji poslat, vyzkoušej ji. Hlavně aby byl rovnej krk a rozumnej dohmat.
Eště, se mrkni na kytary fokus... Já osobně sem z nich byl nadšenej..
např. http://www.fokuskytary.cz/154-kytara-ky ... 247&typ=LP
Sleep
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sleep »

Ragnar píše:
SmileCZ píše:zalibila se mi ibanez GAX30, cet sem tady na ni samou chvalu, lidi kdo ji mate, ma i nakej zapor?
Zápory?
No snímače, nejsou žádná sláva, kobylkovej je na tuhle cenu celkem cajk, ale krkovej je fakt špatnej. Strašně slejvá tóny.
Padá na hlavu, vcelku dost, vyřeší to dobrej řemen nebo si zvykneš, ale může to bejt nepříjemný.
Ladění vcelku drží, ale protože nemá šroubky nahoře na mechanikách tak když sní nekdě tukneš nebo jí vytáhneš z popruhu bude rozladěná extrémně.
Já už jí musel mít dvakrát u kytaráře, páč sem měl problémy s prohnutim krku (nic co by si člověk neopravil sám pokud na to má koule, já radši zaplatim 100ku).
Krk je ibanezáckej, tenkej, rychlej, vcelku dobre se mi hraje i ve vyšších polohách. Ale stejně se mi líp hraje na LP krk, to by chtělo zkusit, co vyhovuje tobě.
Trochu mi chybí druhej voulme poťák, strašně rád blbnu s přepínáním snímačů jako morello ale se svoji kejtrou nemůžu.
... To by byly zápory...myslim že všecky. Je to hezká, dobrá kytara.. takže se ji i po tom co sem tu vypsal neboj:) 90% kytar za tyhle peníze je horší.
Ale nenechávej si ji poslat, vyzkoušej ji. Hlavně aby byl rovnej krk a rozumnej dohmat.
Eště, se mrkni na kytary fokus... Já osobně sem z nich byl nadšenej..
např. http://www.fokuskytary.cz/154-kytara-ky ... 247&typ=LP
Pri tak drtivem navalu informaci z velke casti negativních bych se zesypal ze zidle.. xD
Kytara:Behringer StratoCaster --> Fokus H, Les Paul Standart2
Kombo:Behringer AC 108 --> Crate FW65
Efekty:Digitech RP80 -->
Kabel: Stagg+MadeInChina
Trsadla: Dunlop
Smile

Příspěvek od Smile »

aivn86:ja myslel ze se to moc netyka puvodniho tematu a to vyberu kytary =) na jinejch forech uz za tohle celej topic mazou =) tady se mi libi, muhehe =D

ragnar:docela si me vydesil...=P=P jak dlouho ji mas? abych vedel jako casto je tak ta stovka. =P ale diky moc =)

sleep:mi povidej....=D=D
Ragnar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ragnar »

SmileCZ píše:aivn86:ja myslel ze se to moc netyka puvodniho tematu a to vyberu kytary =) na jinejch forech uz za tohle celej topic mazou =) tady se mi libi, muhehe =D

ragnar:docela si me vydesil...=P=P jak dlouho ji mas? abych vedel jako casto je tak ta stovka. =P ale diky moc =)

sleep:mi povidej....=D=D
Ptal ses na zápory, ale vesmes sem řek to co bude skoro u každý kytary v týhle cenový kategorii... Ten krk sem si nechal upravit protože se prostě prohnul no(rovnou si nechávám seřídit oktávy a tak... prostě se v tom nerad hrabu)... To se nemusí stát tobě... Mám jí vod dubna...
Ale fakt, je to dobrá kytara, narozdíl od ostatních za tuhle cenu se na ní dá odehrát i nejakej ten rok, koncík a tak... Treba wohma na ní hraje a nestěžuje si:) Když si ji pojedeš vybrat sám nemáš se myslim čeho bát a nebudeš litovat.
Smile

Příspěvek od Smile »

tak a fakt uz posledni otazka - kde sou v praze naky obchody s kytarama kde bych si moh tu gaxku zkusit? =)
Ragnar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ragnar »

SmileCZ píše:tak a fakt uz posledni otazka - kde sou v praze naky obchody s kytarama kde bych si moh tu gaxku zkusit? =)
Černou maj v kytarách na děkanský, ale určitě i někde jinde, mrkni na eshopy se sídlem v praze.
kebr-khc

Příspěvek od kebr-khc »

no hele ja sam za sebe muzu rict ze ta ibanezka mi nesedela... a to jsem hral na tu vyssi radu. ale jen muj subjektivni pocit. sam mam fokusa a nemuzu si stezovat. mam ho rok a pul a zatim vsechno v pohode. a mel jsem v ruce i 2 Les Pauly a ty oba byly dobry. lepsi kdyz si na oboje zahrajes a uvidis co ti lip sedne.
Kytara: Fokus SG- lehce poupraveny, el-ak: Ibanez AEG 10
Hlava: Lampova jednokanalova hlava-vzhled alá Marshall
Box: kopie Marshall 1912
Efekt: Boss DS 2
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

kebr-khc píše:no hele ja sam za sebe muzu rict ze ta ibanezka mi nesedela... a to jsem hral na tu vyssi radu. ale jen muj subjektivni pocit. sam mam fokusa a nemuzu si stezovat. mam ho rok a pul a zatim vsechno v pohode. a mel jsem v ruce i 2 Les Pauly a ty oba byly dobry. lepsi kdyz si na oboje zahrajes a uvidis co ti lip sedne.
a ten jeho fokus teď byl v bazaru za 3500 což je super cena :wink:
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
kebr-khc

Příspěvek od kebr-khc »

Joey píše:
kebr-khc píše:no hele ja sam za sebe muzu rict ze ta ibanezka mi nesedela... a to jsem hral na tu vyssi radu. ale jen muj subjektivni pocit. sam mam fokusa a nemuzu si stezovat. mam ho rok a pul a zatim vsechno v pohode. a mel jsem v ruce i 2 Les Pauly a ty oba byly dobry. lepsi kdyz si na oboje zahrajes a uvidis co ti lip sedne.
a ten jeho fokus teď byl v bazaru za 3500 což je super cena :wink:
taky jsem se na nej dival... jestli to nebudes mit daleko tak to stoji za zkousku.
Kytara: Fokus SG- lehce poupraveny, el-ak: Ibanez AEG 10
Hlava: Lampova jednokanalova hlava-vzhled alá Marshall
Box: kopie Marshall 1912
Efekt: Boss DS 2
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hardcore guitarist »

Myslím že Fendery co mají tremolo se nerozladujou....na bazaru se dá sehnat prej i za pětku!
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“