Identifikace kytary (sběrné téma)
Pravidla fóra
Re: Identifikace kytary (sběrné téma)
Mě se ta barva líbí
Navíc mám pocit, že je celkem raritní...
Škoda, že není více kompletní...by z toho mohla být i celkem cenná kytara...celkem.
Já než ji napad kutilem, bych ji radši prodal sběratelovi...R. Tatárka by ti určitě rád zavolal
Škoda, že není více kompletní...by z toho mohla být i celkem cenná kytara...celkem.
Já než ji napad kutilem, bych ji radši prodal sběratelovi...R. Tatárka by ti určitě rád zavolal
-
Michache
- last.fm: http://www.last.fm/user/Michache
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/michache
Kdyby byla v původním stavu, tak bych do ní nejspíš nezasahoval, ale kupoval jsem ji s tim, že ji přivedu k životu. Z fotek to sice není tolik vidět, ale je dost zbídačená. Přesto však má na sucho moc pěknej zvuk, a lubovku jsem vždycky chtěl. Dám tam snímače P-90 (od R.M.Pickups), tak snad bude hrát jak za mlada.Diamant píše:Mě se ta barva líbí![]()
¨Co asi chtěl básník (původní majitel) tim deklem říci? nějak mě nic nenapadá. 
hOI!!!
Neví někdo, co je tohle za Fendera? Nic mi to nepřipomíná.
http://www.midi.cz/inzerat/141085/fender-stratocaster/
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
Poznáte stáří kytary ?
Dobrý den, tuto Les Paulku jsem koupil před 3 roky od známého, co to koupil v Anglii. A když jsem zjistil, že se jedná o Epiphone, a že to má jinačí hlavu než součastné kytary epiphone, tak by mě zajímalo, zda by jste nepoznali stáří této kytary ? Když odšroubuji zadní kryt a potenciometry, jde vidět, že už jí nějakej ten rok je
PS: Pickboard má, ale je sundaný
PS: Pickboard má, ale je sundaný
Re: Poznáte stáří kytary ?
Zkus sem naťukat sériové číslo. Mělo by vyjet stáří a země původu.
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
podle loga a hlavy imho zadnej original fender, spis squier s fender nalepkou.Sajmon píše:Neví někdo, co je tohle za Fendera? Nic mi to nepřipomíná.
No to logo mi přišlo právě divný. Díky! 
Další dotaz.
Reverend strat style.
Je na bazaru už docela dlouho. Z Reverenda si myslím, že to má jen krk. Resp. žádný strat od Reverenda jsem nikdy neviděl a ani na netu nenašel. Přečtu akorát u kobyly Seymour Duncan, ale nápis na dvou singlech nemůžu vůbec přečíst, aby mě to třeba někam navedlo. Netuší někdo, co to je, abych ukojil svou zvědavost?
Je na bazaru už docela dlouho. Z Reverenda si myslím, že to má jen krk. Resp. žádný strat od Reverenda jsem nikdy neviděl a ani na netu nenašel. Přečtu akorát u kobyly Seymour Duncan, ale nápis na dvou singlech nemůžu vůbec přečíst, aby mě to třeba někam navedlo. Netuší někdo, co to je, abych ukojil svou zvědavost?
Ten inzerát sleduji delší dobu. Nejzajímavější na něm kromě originálního krku Reverend ještě z US produkce je hlavně vývoj ceny. Tehdy k prodeji byl snad za 5k, najednou "bumbác" a už to šplhá. Tělo není Reverend, už jsem se na to kdysi dotazoval Joe Naylora v e-mailu. A jak je vidět z historických katalogů Reverendů od jejich vzniku, tak něco podobného tam nenajdeš. Na snímače bych se rovnou ptal prodejce kytary. Z mého pohledu je inzerát zajímavý kvůli krku, zbytek ne. Měl jsem chvění, že bych jej "prdnul" na ten Jetstream 390, prostě frajeřinka. Bylo mi ale řečeno, že těla kytar z korejské produkce a jejich úložný prostor pro krky z US série tak docela nesedí bez dodatečné úpravy v dílně. Ale jistě, odzkoušené to nemám.
Dík za info. Aspoň jsem si potvrdil, že můj dojem je správný. 
http://hudba.bazos.cz/inzerat/37306658/ ... in-USA.php
Nepozná někdo z fotek, zda-li je to originál? Cena mi přijde divně nízká.
Nepozná někdo z fotek, zda-li je to originál? Cena mi přijde divně nízká.
Připadá mi v pořádku. Před pár lety jsem stejného viděl v bazaru v Brně za 19, tak to zas tak podezřelá cena není.
Napadlo mě to jen proto, že poslední dobou US Fendery na bazaru pod dvacet skoro nejdou (dost se teď nedávno zvedaly ceny nových Fenderů, nevím, kdy to bylo přesně). Tak mě jen tak zajímalo, jestli někdo najde něco,co třeba nesedí. Mně přišla jaksi divná barva hlavy, ale to bude asi fotkou a prachem.
Přestávám po večerech koukat na bazaru, tohle téma sviním jen já.
Díky za odpověď.
Přestávám po večerech koukat na bazaru, tohle téma sviním jen já.
Díky za odpověď.
Měl by to být strat z doby, kdy Fender stahnul své kytary z trhu a předělával je kvůli kvalitě a není mi jasné z inzerátu, zda kufr je orig. , takže cena mě neudivuje 
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
je to normalni american standard, rok 89/90. Cena je ok. kufr by teoreticky origo mohl byt, chtelo by videt vic nez je na tech fotkach 
Grock: Nebylo to stáhnutí trhu cca kolem roku 85 spíš? Jen se mi tak něco mate.
Navíc strat podle sériového čísla není rok 87, ale 89. Aspoň si to teda myslím.
A teď úplně mimo tenhle konkrétní inzerát. Co je tak zázračného na originálním kufru? Chápal bych to u nějakých custom modelů apod., ale u sériovky to nechápu. Vždyť je to věc, která má hlavně sloužit k ochraně, níc víc. Chápu to třeba u zachovalých starých tweed casů, který lítaj za nehorázný prachy, ale ne u obyč plastovýho kufru na sériovýho strata.
A teď úplně mimo tenhle konkrétní inzerát. Co je tak zázračného na originálním kufru? Chápal bych to u nějakých custom modelů apod., ale u sériovky to nechápu. Vždyť je to věc, která má hlavně sloužit k ochraně, níc víc. Chápu to třeba u zachovalých starých tweed casů, který lítaj za nehorázný prachy, ale ne u obyč plastovýho kufru na sériovýho strata.
Já to číslo nezkoumal, vycházel jsem z tvrzení prodávajícího a také z toho, že tyhle straty E série šly na Ebay většinou trochu levněji, pan Shulz koupil Fender v r. 85 a stanovil si dobu na obnovu na 5 let, v tom r.85 snad většinou ani v USA nevyráběli, je to dost nepřehledná doba...Ale jak píše Kinx, standard to je . Co se týká kufru, tak záleží, jak se na to díváš - je kytara bez orig kufru kompletní ? V každém případě s origo kufrem kompletní je a tak je logické, že bývá cena malinko vyšší. Co s tím kufrem pak uděláš, je tvoje věc . Já mám třeba plasťáky docela rád, jsou lehké a nepromokavé, tweed je hrozně nepraktický, špiní se a šoupe...
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.