Kabel bespeco

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
Sadam.S

Kabel bespeco

Příspěvek od Sadam.S »

K narozeninám jsem dostal kabel Bespeco tak bych se chtěl zeptat- máte s touhle značkou nějaké zkušenosti?
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

Jeden kabel Bespeco jsem viděl u známého a byl to docela horor...
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

v jakým smyslu? nehraje, nevydrží? nelíbí? :D
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

No aj sem tehle kabel kupoval kámošoj tka až sním bude nějakej ten tejden hrát, tka se ho zeptám a dám ti vědět :D :D
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Trao
last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trao »

Měl jsem a za ty prachy ještě celkem slušný, problém je, že konektor je v dlouhý gumový izolaci a ta má tendenci se lámat a máš po kontaktu...

Cena jestli pamatuju je cca 300, za tu máš 2 kabely vyšší kvality za předpokladu, že umíš pájet...

Rozdhodně je ale lepší než staggy nobu warwicky
Die Hard or Die Home
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

nevim jak se to rika... neco jako darovanemu koni na zuby nehled... nebo tak nejak...

no bespeco nepatri zrovna mezi spicku, ale taky to neni kabel za 600 a nemuzes po nem chtit nejake ultraextravykony

pri rozumnem zachazeni neco vydrzi... ja s bespecem prozil asi nejake 4 roky a byl jsem s nim v mych zacatcich spokojen

samozrejme zalezi taky na dalsi vybave. kdyz mas zesik za 30t a kytaru za dalsich 30, tak si nebudes kupovat bespeco kabel. kdyz jsi zacatecnik a mas vybaveni za par tisic, tak si asi nebudes kupovat kabel za 1200
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

Sadam.S píše:v jakým smyslu? nehraje, nevydrží? nelíbí? :D
O výdrži nevim, doma ho nemám a s oním majitelem sem se na tohle téma posledně fakt nebavil. :) Zvukově na tom byl bídně. Když jsme vyzkoušeli můj kábl Proel, tak to bylo, jak když ta kytara ožila.

Jak bylo řečeno; za svoje peníze můžeš mít i lepší kabely. :wink:
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

Trao píše:Měl jsem a za ty prachy ještě celkem slušný, problém je, že konektor je v dlouhý gumový izolaci a ta má tendenci se lámat a máš po kontaktu...

Cena jestli pamatuju je cca 300, za tu máš 2 kabely vyšší kvality za předpokladu, že umíš pájet...

?? konektor snad v izolaci není :D
Trao
last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trao »

Sadam.S píše:
Trao píše:Měl jsem a za ty prachy ještě celkem slušný, problém je, že konektor je v dlouhý gumový izolaci a ta má tendenci se lámat a máš po kontaktu...

?? konektor snad v izolaci není :D
Tenhle ne, ale muj byl zalitej v gumě, sem to přehlíd...
Die Hard or Die Home
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

nadoma to nejsou nejhorší kabely, ale ve zkušebně by asi dlouho nevydržel (prohlásil Wohma a já z vlastních zkušeností potvrzuju)

za ty peníze, za jaké se dají sehnat to není úplně zlý
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Maraktos

Re: Kabel bespeco

Příspěvek od Maraktos »

Zdravím, mám takový problém s kablem BESPECO TT450P, nechtěl jsem zakládat nové téma tak to dávám sem. Asi po 4 měsících začal blbnout lomeny jack, že šuměl rachotil a muselo se s ním zahýbat, no a teď už nefunguje vůbec, tak jsem ho dal elektikářovy aby to opravil a on to prej spájel tvrdou pajkou a kabel jsem jednou zapojil a fungoval ale jak jsem ho vytahoval tak se to zase zničilo, tak se ptám o radu jak to opravit jestli se to má nějak vypodloškovat aby se to nehýbalo a pak spájet nebo jak ? prosím nepiště že problém vyřeší nový kabel je to jen na také domácí brnkáni.... přidal bych i foto rozdělaného jacku ale nějak jsme nepřišel jak ji sem dat.
core88
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od core88 »

Jestli se ten kabel chová jinak normálně tak by sem uštípal ty sračkový koncovky a naletoval tam něco jinýho .
Když použiješ >>>>
http://www.hudebniraj.cz/konektory/jack ... utrik-np2x
http://www.hudebniraj.cz/konektory/jack ... trik-np2rx
tak uděláš jedině dobře . Při normálním zacházení nemáš šanci jim jak koliv ublížit .
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso
Obrázek
Maraktos

Příspěvek od Maraktos »

Děkuji za radu, asi to tak udělám jejich prodejnu mám kousek takže to tak udělám a dám známému elektrikáři ať to dá dohromady.
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“