Společná tvorba klavírní hudby :-)

Klavíry, keyboardy, digitální piana, syntezátory, ...
Odpovědět
Pernee

Společná tvorba klavírní hudby :-)

Příspěvek od Pernee »

Ahoj dneska mě napadl podle mě skvělý nápad 8) . Nejdříve řeknu, jak jsem na to přišel. Dělám cover této skladby https://www.youtube.com/watch?v=URElPj2_Pj0 (Chase & Status feat. Plan B - Pieces), základ už mám, ale chci to obohatit. Tak jsem si to, co už mám nahrál na své el. klávesy, následně si to pustím a snažím se k tomu něco dalšího vymyslet (můžu se plně soustředit na nové, staré už mám nahrané). Co takhle někam vždy nahrát, ať už v midi nebo mp3, nějaký úryvek čehokoliv, co se vám líbí, a potom ať už se to společně s ostatními rozhýbe... :)

Přijde mi to jako dobrá tvůrčí činnost do začátků. Nahraju to, co jsem zatím vytvořil ať máte představu :)

Všechny názory vítané 8)

EDIT: první zkušební nahrávka ke ztažení zde: http://uloz.to/xcr3Act7/pieces-1-mid
Naposledy upravil(a) Pernee dne 4.08.2014 16:17, celkem upraveno 2 x.
MilanT

Re: Společná tvorba klavírní hudby :-)

Příspěvek od MilanT »

Znáš povídání o kočičce a pejskovi, jak si pekli dort? Každý tam dal to, co mu chutnalo a pak z toho někomu bylo špatně. :D Takže skvělý nápad, který tě napadl, je jen životní zkušenost, kterou dětem vysvětluje Josef Čapek. :wink:
P.S.
Je to opravdu téma pro sekci klávesových nástrojů?
Pernee

Příspěvek od Pernee »

MilanT píše:Znáš povídání o kočičce a pejskovi, jak si pekli dort? Každý tam dal to, co mu chutnalo a pak z toho někomu bylo špatně. :D Takže skvělý nápad, který tě napadl, je jen životní zkušenost, kterou dětem vysvětluje Josef Čapek. :wink:
P.S.
Je to opravdu téma pro sekci klávesových nástrojů?
Možná to tak nakonec dopadne. Přínos vidím v tom, že když člověk něco začne skládat, má na to svůj pohled (v mém případě hodně omezený), kdežto kdyby pár dalších lidí vytvořilo u stejného základu pokaždé něco trochu jiného, je to pro mě inspirace, vidím jejich systém. :)
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

MilanT píše: Je to opravdu téma pro sekci klávesových nástrojů?
Chce tvořit klavírní hudbu, takže asi ano...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
MilanT

Příspěvek od MilanT »

Tak to se omlouvám, špatně jsem to pochopil.
Podle mě nejde tak ani o klavírní hudbu, jako spíš o ten nápad, projekt, spolupráci více hráčů, skladatelů...Myslel jsem si, že by si to zasloužilo být spíš tady - vase-skupiny-a-projekty/k-cemu-slouzi-t ... 23673.html
S tímhle názorem ale vůbec nesouvisí to, co si o tom projektu myslím. Ale to je jedno.
Pernee

Příspěvek od Pernee »

Po dlouhé době, ale přece sem píšu. Něco, o čem jsem přemýšlel už vzniklo, jedná se o bandhub.us narazil jsem na to náhodou a vypadá to slibně :)
Scorpi.03
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scorpi.03 »

Vypadá to zajímavě, ale ten celkový výsledek je hrozný, nahrávání přes webku je celkem šílené :D
Current Gear: KORG M50 - 61, STUDIOLOGIC VMK188+
Past Gear: KORG KARMA, YAMAHA PSR 280
Odpovědět

Zpět na „Klávesové nástroje a syntezátory“