No budu se muset ve fórech a všude možně ještě trochu rejpat, abych pobral všechno, co jste napsali, ale s latencí už jsem se u počítačů setkal a vím, že je to docela prevít, takže počítači se pokud možno vyhnout.
Jinak četl jsem si něco o těch Kurzweilech PC3 LE a narazil jsem na jeden odstavec kterej mě zaujal. O MIDI toho moc nevím a jelikož jsou můj hlavní nástroj bicí, tak se ani není čemu divit. Narazil jsem na tohle:
"Významným stavebním prvkem PC3LE je MIDI Setup s multitimbrální kapacitou. Obsahuje šestnáct nezávislých zvukových zón, každá může mít vlastní MIDI kanál, klávesové vymezení, modulační routing, ale také efekty, riffy a samostatný vlastní arpeggiator. MIDI Setup umožní vytvářet komplexní struktury pro živé hraní, sestavit mix pro sekvencer nebo změnit nástroj v master keyboard se šestnácti MIDI zónami..."
Dále pak píší, že v nástroji může mít uživatel uloženo až 2560 různých MIDI nastavení. Já jsem to pochopil tak, že by to šlo využít každé nastavení jako jednu písničku. Například budu chtít hrát písničku, která se jmenuje já nevím třeba Bagr, tak si najdu v klávesách Midi nastavení "Bagr" a rázem budu moct midi ovladačem přepínát mezi zvuky, které mám uložené v tom midi nastavení "Bagr". Tak prosím napište, jak moc se mýlím