Ok diky.
Ucitel: hmm, jsem jeden z pripadu, kdy ucitele nechci - lepe receno nechce se mi za nej platit

. Hraju na kytaru a tahaci harmoniku a na obe jsem se naucil bez cizi pomoci verim celkem solidne. A ucil jsem se z vlastnich chyb, coz k tomu proste patri. A prave proto tady pisu. Proste jsem chtel hrat Nohavicu tak jsem se za zacatku dival na akordy a ted je samozrejme slysim, stejne tak si sam pisu tabulatury k Plihalovi proste podle sluchu. Tempa prave ruky jsem se nikdy vyslovene neucil podle neceho a nikdy jsem nemel problem nejakou pisnicku rytmicky zahrat. To jen k uciteli, bojim se, aby me nesteloval jednou cestou coz nechci ponevadz pak to cloveka prestava bavit, ze jo. A cviceni jsou urcite perfektni vec, to jen aby to neznelo ze nechci ucitele protoze by me nutil cvicit - umim se k tomu donutit sam.
1. jj to je dobry napad
2. dobra pointa, to jsem nevedel
3. treba od toho Nohavici

to je dobra pointa taky, no cloveka to ale posouva dopredu ucit se tezsi a tezsi veci, ale zacit od nejtezsiho Mozarta je blbost, to jo
4. Jj, to delam, zatim se ucim hrat podle not ruce separatne. S tim nahravanim, to je perfektni vec, zpivam ve sboru a hodne to pomaha - cloveka to nekdy vrati zpatky na Zem haha
Co nejaka knizka nebo web? Jde mi hlavne treba o techniku hry a upozorneni na to, co zacatecnici casto delaji spatne, napriklad prstoklad sirsi nez pres 5 klaves. Tam si nejsem uplne jisty. Mozna youtube muze tady pomoct...?
Jinak nevim co v budoucnu, ale nyni je muj sen si proste zahrat jakoukoli pisnicku co chci, od ceskeho folku k nu metalu. Jen jakoze nejsem vubec fanda klasicke hudby a jedine co se mi fakt libi je Smetanova Vltava jinak si chci umet na klavir hrat, ne jen prehravat haldu not...

Ale technicky spravny zaklad se kurna hodi