Výmena Peavey 6534+
Pravidla fóra
- Meshulko Meshul
Výmena Peavey 6534+
Nazdar mám takú neobvyklú otázku, málo kedy potrebujem pomoc ale teraz mi ju treba
rozmýšľam, že si vymením svoju hlavu Peavey 6534+ za 5150II no neviem či sa mi to oplatí.. na 5150 som hral pár krát ale neviem si poradiť ktorá znie lepšie svoju 6534 síce nadovšetko milujem, ale začínam nad tým silno uvažovať
čo si o tom myslíte? Nejaké rady?
Schecter Hellraiser C7, Music Man JP7 BFR, Jackson X Series Soloist, Peavey 6534, Laney 412A+B
Re: Výmena Peavey 6534+
Tady je každá rada drahá
Ser na to. Kdyžtak za jiný aparát. Jsou stejné, jen lampy v konci jiné. Zas takové terno to nebude, když to vyměníš.
Ty máš Musicman JP7 BFR? Ty kokso!
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
- Meshulko Meshul
Už nejaký tok ho mámDemilich píše:Ser na to. Kdyžtak za jiný aparát. Jsou stejné, jen lampy v konci jiné. Zas takové terno to nebude, když to vyměníš.
Schecter Hellraiser C7, Music Man JP7 BFR, Jackson X Series Soloist, Peavey 6534, Laney 412A+B
Ozaj, ináč kruté.Meshulko Meshul píše:Už nejaký tok ho mámDemilich píše:Ser na to. Kdyžtak za jiný aparát. Jsou stejné, jen lampy v konci jiné. Zas takové terno to nebude, když to vyměníš.
Ty máš Musicman JP7 BFR? Ty kokso!úžasná gitara zapojíš a hrá to samo ruky si môžeš dať do vačku
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
- Meshulko Meshul
Je to úžasná gitara, čo sa týka kúpy kupoval som ju keď som bol na dovolenke s frajerkouDemilich píše:Ozaj, ináč kruté.Meshulko Meshul píše:Už nejaký tok ho mámDemilich píše:Ser na to. Kdyžtak za jiný aparát. Jsou stejné, jen lampy v konci jiné. Zas takové terno to nebude, když to vyměníš.
Ty máš Musicman JP7 BFR? Ty kokso!úžasná gitara zapojíš a hrá to samo ruky si môžeš dať do vačku
To jsi ji kupoval u Thomanna, nebo někde v zahraničí? Líbí se mi, protože na ni hrají Born of Osiris, a miluju jejich zvuk + dobře vypadá. S tou Peavynou a stackem to musí znít super.