Vydání CD - CD text
Pravidla fóra
-
Pepa-DK
- Bandzone: http://bandzone.cz/deadkillers
Vydání CD - CD text
Zdravím, s kapelou jsme nahráli první cd a chtěli bychom ho vydat. Našli jsme firmu, kde nám udělají komplet celé cd i s obalem, ale chtějí abychom jim poslali skladby v souboru obrazů ISO. To jsme udělali, ale po přehrání to neukazuje název skladby, interpreta ani název cd. Nemáte někdo zkušenosti jak to udělat aby jsme tam mohli zadat informace o skladbách? Děkuji za odpověď
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vydání CD - CD text
Jaký program jste použili na vytvoření ISO souboru? Ve většině programů se CD text zadává přímo při vytváření...
Hraju na kytary a mašinky
Zkus popátrati tady:
studio-a-recording/vypalovani-cd-po-mix ... 39347.html
Jakýsi standard před samotným vypalováním je vytvoření jedné WAV se všemi písněmi + k tomu CUE soubor. Ten CUE soubor udává delký skladeb, jednotlivé názvy skladeb, mezery atd.
studio-a-recording/vypalovani-cd-po-mix ... 39347.html
Jakýsi standard před samotným vypalováním je vytvoření jedné WAV se všemi písněmi + k tomu CUE soubor. Ten CUE soubor udává delký skladeb, jednotlivé názvy skladeb, mezery atd.
Kapela:
AV Guitar s EMG 81 + 85, Peavey 6505+, Orange PPC 412 V30
Studio:
Reaper DAW, Focusrite Saffire Liquid 56, Focusrite Saffire 40, JBL LSR 305, GAP FC 1, Line Audio CM3´s, Shure SM 57, Soundking ED007, Audix OM 2, Audix D4, Audix i5, Akai LPD 8, Presonus Faderport, Hammerwave comps, 500 series rack by Vandaalelectronics, Golden Age Pre 573, LaChapell Audio Pre 583s
AV Guitar s EMG 81 + 85, Peavey 6505+, Orange PPC 412 V30
Studio:
Reaper DAW, Focusrite Saffire Liquid 56, Focusrite Saffire 40, JBL LSR 305, GAP FC 1, Line Audio CM3´s, Shure SM 57, Soundking ED007, Audix OM 2, Audix D4, Audix i5, Akai LPD 8, Presonus Faderport, Hammerwave comps, 500 series rack by Vandaalelectronics, Golden Age Pre 573, LaChapell Audio Pre 583s
-
Pepa-DK
- Bandzone: http://bandzone.cz/deadkillers
Použil jsem na to program ImgBurn, tam dám vytvoření ze souboru, vyberu si písně a vyčetl jsem, že by se po vytvoření měly vytvořit 3 soubory (bin, cue, cdt)...po dokončení se mi objeví bin a mds, ten soubor cue se tam musí vytvořit samostatně, ale nevim jestli se to má nějak připojit a potom hodit do soubor obrazů ISO jak vlastně...? A co jsem si četl, žádný cdt soubor tam není...máte zkušenosti někdo v nahrávání? Nebo lepší program? Děkuji za odpovědi
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ano máme - chce to prostě (ideálně) program na toto určený a ne nějaký "vyčetl jsem, že by to...." (prosím nebrat osobně - také na různé věci testuji různé freeware programy
). Takže jednoznačně za mě WaveLab a jemu podobné.
Marylin tě nasměroval dobře, nějakou dobu jsme to řešili a nakonec to dobře dopadlo, viz to vlákno.
P.
Marylin tě nasměroval dobře, nějakou dobu jsme to řešili a nakonec to dobře dopadlo, viz to vlákno.
P.