Zakladni akordy

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
TommcaT
Kontaktovat uživatele:

Zakladni akordy

Příspěvek od TommcaT »

Cuzz jsem uplnej zacatecnik a potreboval bych helpnout se zakladnima akordama.Jaky bych se mel jako prvni naucit??Nebo jestli nevite o nejaky prirucce na netu pro zacatecniky...
---ARIA - STB Precission Bass - DX---HARTKE VX2510---
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Re: Zakladni akordy

Příspěvek od KIWI »

TommcaT píše:Cuzz jsem uplnej zacatecnik a potreboval bych helpnout se zakladnima akordama.Jaky bych se mel jako prvni naucit??Nebo jestli nevite o nejaky prirucce na netu pro zacatecniky...
Akordy? Teď nevím o čem mluvíš?
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
TommcaT
Kontaktovat uživatele:

Re: Zakladni akordy

Příspěvek od TommcaT »

KIWI píše:
TommcaT píše:Cuzz jsem uplnej zacatecnik a potreboval bych helpnout se zakladnima akordama.Jaky bych se mel jako prvni naucit??Nebo jestli nevite o nejaky prirucce na netu pro zacatecniky...
Akordy? Teď nevím o čem mluvíš?
Tak nejaky zakladni tony nebo neco souvisliho primitivniho co bych mohl zahrat. Jako neco co se uci na prvni hodine vyuky na bassu!!
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Ahá....jeda tak to promin, nedokážu takhle někomu kdo neví nic poradit...neber to jako na tebe že jsi začátečník, to vubec ne! To jako na mě, že neumím uplně od nuly začít...
Možná bys vyuřil soukromého učitele...zvláš´t když jsi uplně začáteční.. Nedovolí ti naučit se nějaký zlozvyky a vubec...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

TommcaT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TommcaT »

KIWI píše:Ahá....jeda tak to promin, nedokážu takhle někomu kdo neví nic poradit...neber to jako na tebe že jsi začátečník, to vubec ne! To jako na mě, že neumím uplně od nuly začít...
Možná bys vyuřil soukromého učitele...zvláš´t když jsi uplně začáteční.. Nedovolí ti naučit se nějaký zlozvyky a vubec...
A nevis apon o nejaky knizce na netu pro zacetecniky nebo aspon neco z ceho bych se mohl neco dozvedet a s tim ucitelem jo to bude,ale tak ji mam od vcerejska doma a rad bych si aspon neco brnknul jko stupnici nebo neco takovyho
cenda

Příspěvek od cenda »

stupnice už se tu někde řešily zkus se porozhlídnout...
TommcaT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TommcaT »

cenda píše:stupnice už se tu někde řešily zkus se porozhlídnout...

jo toho sem si vsiml uz driv.....Ae potrebuju ason neco nejakou tu ucebnici na netu nwite o necem??
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

TommcaT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TommcaT »

dik ae mam to tu uz celkem tady projety tak tohle sem videl a zadnou knizku na net sem tam fakt nevidel.. :wink:
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

TommcaT píše:

dik ae mam to tu uz celkem tady projety tak tohle sem videl a zadnou knizku na net sem tam fakt nevidel.. :wink:
Jo yt myslíš učebnici NA netu...tak to máš blbý, radši si kup normální. A když budeš mít učitele nemusíš to moc řešit....v učebnicicíh se obvykle stejně hraje podle not...
A když říkšá "bych si aspon neco brnknul jko stupnici nebo neco takovyho" tak to snad zkus basový linky od nějakejch skupin ne? Ta kse to dělá...

Nesst
Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nesst »

No docela dobrej matroš je zde: http://www.machata.cz/index.php?show=muzika,basa,1
Ale jsou tam jenom nějaké kapitoly. Jinak knížky na basu jsou většinou divný, ale celkem dobrou napsal Martin Štec... Myslím, že Bass Master Grooves, nebo tak nějak.
TommcaT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TommcaT »

Nesst píše:No docela dobrej matroš je zde: http://www.machata.cz/index.php?show=muzika,basa,1
Ale jsou tam jenom nějaké kapitoly. Jinak knížky na basu jsou většinou divný, ale celkem dobrou napsal Martin Štec... Myslím, že Bass Master Grooves, nebo tak nějak.
dik ason neco jenom ted nez pujdu k to uciteli ja jenom ji nechtel doma nechat valet jen tak.. :)
Alcarmo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcarmo »

Nemyslím si, že pro začátečníka je Master Grooves dobrý, podle mě to užije spíš takovej už zkušenější začátečník.
Cliff

Příspěvek od Cliff »

omg a co chceš ?? jaky začátky prostě začíná se stupnicema, uryvky ze skladeb, orientace na hmatniku, a udrženi rytmu.
život je jako metal. tvrdej ale krásnej !
Cliff Burton... Rest in peace! best bass player ever!
Obrázek
Obrázek
Nesst
Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nesst »

Alcarmo píše:Nemyslím si, že pro začátečníka je Master Grooves dobrý, podle mě to užije spíš takovej už zkušenější začátečník.
Nevím, hrál jsem z ní jen párkrát. Jak už jsem řekl nenašel jsem u nás žádnou dobrou učebnici na basu pro začátečníka. Nebo o nějaké víš? Rád se nechám inspirovat. Ale omlouvám se, opravdu ji nemam nijak zvlášť prolsitovanou a už jsem ji neviděl pár let.
Alcarmo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcarmo »

Podle mě je nejlepší koupit si na začátek učebnici na normální kytaru, nějakou kde se vysvětluje chytání strun a tak, protože naprostý začátečník to nemusí umět, až když se naučí tyhle základy tak je pro něj Štec nejlepší volba:)
Odpovědět

Zpět na „Hraní na baskytaru, tabulatury“