The Offspring
Jo Offspirnd doceal ujdou, některý písničky si rád poslechnu, ale že bych je musel slyšet furt...na to se mi Dexterův hlas tak moc nelíbí. Písničky josu takový jednobrďácký.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Re: The Offspring
Solidní důvod pro vyhrabání 2 roky starýho tématu 
Ted nic jinýho neposlouchám
kytara:Epiphone Les Paul LP100 a Squier by Fender affinity strat
španělka neznámého původu
kombo:Kustom Dart
Efekt:Marshall Bluesbreakers II
trsátka:dunlop tortex
španělka neznámého původu
kombo:Kustom Dart
Efekt:Marshall Bluesbreakers II
trsátka:dunlop tortex
Slyšel někdo nové album Days Go By? Co na něj říkáte? 
Slyšel a nelíbí se mi. Už to nejsou Offspring jak bývali. Poslední dobou se mi zdá, že kapely by měli v nejlepším končit. Po nejlepších albech to prostě podělaj.. (The Offspring, Linkin Park, ..)
Ixnay a americana byly vrcholem jejich kariéry. (u mě hlavně ixnay) Z Cruising California se mi dělá špatně... Nechápu jak mohli natočit klip na takovou sr***u.
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
Sakra to nové album je ďábelské.
Pánové.... kapela za desetiletí své existence nemůže hrát pořád stejně. Days go by je zase posun někam dál a mě se to sakra líbí. Že šli do kytek LP s tím souhlasím, ale Offáči tam rozhodně nejsou. Rise and fall je taky super album plný energie.
A pokud jste opravdoví fanoušci The Offspring, měli byste poznat, že písnička Crusing California je podobná sranda jako Pretty fly nebo třeba Pick it Up, kdy kapela zasahuje do úplně jiného žánru "jen tak ze srandy" a klip k ní je ... stejně jako k Pretty fly
Piss & laugh ... teda peace and love!
Pánové.... kapela za desetiletí své existence nemůže hrát pořád stejně. Days go by je zase posun někam dál a mě se to sakra líbí. Že šli do kytek LP s tím souhlasím, ale Offáči tam rozhodně nejsou. Rise and fall je taky super album plný energie.
A pokud jste opravdoví fanoušci The Offspring, měli byste poznat, že písnička Crusing California je podobná sranda jako Pretty fly nebo třeba Pick it Up, kdy kapela zasahuje do úplně jiného žánru "jen tak ze srandy" a klip k ní je ... stejně jako k Pretty fly
Piss & laugh ... teda peace and love!
Zdarec.
Nechcu se vám s tím nějak extra vtírat, ale když už jsem tady o to vlákkno zakopnul...
V Brně v současné době funguje jediný Offspring CZ revival. Odkaz na FB...
https://www.facebook.com/pages/American ... 0995093798
Ještě krátké videjko z první akce
Nechcu se vám s tím nějak extra vtírat, ale když už jsem tady o to vlákkno zakopnul...
V Brně v současné době funguje jediný Offspring CZ revival. Odkaz na FB...
https://www.facebook.com/pages/American ... 0995093798
Ještě krátké videjko z první akce
Naposledy upravil(a) Hendrek dne 25.08.2014 5:54, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučen double post.
Důvod: Sloučen double post.