lomený jack / redukce na telecaster

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
lenylenyleny

lomený jack / redukce na telecaster

Příspěvek od lenylenyleny »

čau, potřeboval bych propojit bezdrát, který mám umístěný na popruhu s telecastrem, který má vstupní konektor zahloubený, takže obyč úhlový jack tam nesedí.

neví prosím někdo o konektoru/kabelu který by pasoval?
popřípadě něco takového, ale za úplně jiné peníze :-) http://www.ebay.com/itm/Pro-Audio-1-4-r ... 4d21df31a5

dík za případný tip
lenylenyleny

Re: lomený jack / redukce na telecaster

co tenhle konektor? nemáte někdo zkušenost? http://imusicdata.cz/neutrik-np2rx-au-silent
kunec

Příspěvek od kunec »

Já i na stratovy používám lomeny Jack...
MilanT

Příspěvek od MilanT »

Asi jsem to nepochopil, ale proč musíš u vysílačky použít lomený jack?
lenylenyleny

nemusím, ale je to mnohem pohodlnější, když třeba ležím na posteli nebo sedím v křesle, tak se rovný jack "láme". a kdyžuž mám vysílačku a nemusím dávat pozor na kabel, tak nechci dávat pozor ani na jack který trčí kolmo z kytary :lol:
MilanT

Příspěvek od MilanT »

V prvním příspěvku píšeš o vstupním jacku bezdrátu. Teď píšeš o jacku, který trčí z kytary. Ten je výstupní. Co vlastně chceš kam zastrkávat, když jsi v posteli? Když ležím na posteli, tak taky musím dávat pozor, co kde trčí a abych něco nezalomil.
Stanley Glazoff

Příspěvek od Stanley Glazoff »

MilanT píše:V prvním příspěvku píšeš o vstupním jacku bezdrátu. Teď píšeš o jacku, který trčí z kytary. Ten je výstupní. Co vlastně chceš kam zastrkávat, když jsi v posteli? Když ležím na posteli, tak taky musím dávat pozor, co kde trčí a abych něco nezalomil.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ted to Milan zabil :D No ale s tim lomenym Jackem,neni to otázka spis na nejakeho doktora? :D
lenylenyleny

psal jsem to po pivu, myslím že je zřejmé o co jde, máš tam i odkaz s obrázkem. diky za opravdu konstruktivni rady

naštěstí jsem si už poradil, tak to tady můžete vymazat.
http://www.zbozi.cz/vyrobek/neutrik-n-np2rx-au-silent/
Obrázek
Naposledy upravil(a) lenylenyleny dne 23.08.2014 10:44, celkem upraveno 2 x.
MilanT

Příspěvek od MilanT »

lenylenyleny píše:psal jsem to po pivu,
Fajn, tak už konečně víme, že vedeme jen takový pivní řeči.
Ty si dáš pivo a od ostatních chceš konstruktivní rady. Dobře - kup první konektor, který se ti tam vejde rozměrově, líbí se vzhledové. Víc neřeš, na hraní v leže bude každý konektor super.
Další konstruktivní rada - projdi si témata o konektorech, kabelech a redukcích. Je toho tady plno a snad všechny existující varianty zapojení se tady už probíraly.
Nikdo z nás neví, co kam chceš přesně strkat, jak to potřebuješ veliké... A když si odpustíš nějaké to pivo, tak budeš mít peníze i na ten dražší konektor z tvého prvního příspěvku. Život je jednoduchý, jen to chce používat selský rozum.
Omlouvám se, ale víc z toho nevyčtu, ale třeba někdo jiný poradí přesně to, co chceš slyšet (číst).
lenylenyleny

nebuď hned podrážděný.
potřeboval jsem lomený/úhlový kabel, nebo jenom jack, nebo redukci, která bude sedět do zahloubené misky se vstupním jackem na telecastru. hledal jsem všude možně, nakonec jsem postnul tohle téma.

dneska ráno jsem našel konektor který tam podle všeho sedí, na hraní doma v křesle, v posteli, na gauči je každý konektor super. šlo mi jen o to, aby tam seděl. Takže kdyby měl někdo stejný problém, neutrik np2rx silent.
Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hendrek »

Pokud šlo jen o to, jaký lomený konektor dát na kabel ke kytaře se zapuštěnou jackovou zdířkou, pak mi není moc zřejmé, proč tolik povyku kolem. Celé tohle téma je na lock, tudíž tak činím. Zdar.
PS: já na strata i basu se zapuštěnými zdířkami taky používám lomený Neutrik, i když ne ten Silent. Ale co jsem teď zkoušel, lze bez problémů použít i lomený Warwick a určitě i kupu dalších.

Edit 27.8.2014: Po nastudování problematiky uznávám oprávněnost dotazu a to, že jakýkoliv lomený jack do zapuštěné misky telecastera asi strčit nepůjde, pročež obnovuji téma a omlouvám se za unáhlenost.
grock

Příspěvek od grock »

Dík :-)
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“