kytary Aelita

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
pap

kytary Aelita

Příspěvek od pap »

Ahoj, poslední dobou mě celkej padly do oka tyhle ruský nástroje, tak se chci zeptat jestli neměl někdo z vás to potěšení na ně hrát. Našel jsem pár ukázek na youtube, ale z těch se toho moc vyposlouchat nedá. Popřípadě nějakej nápad, kde by se dali sehnat. Co jsem koukal, tak i na ebay je to bída. Konkrétně mi jde o tenhle model.
Obrázek
American Vintage '52 Telecaster, MIJ 62 Telecaster Custom, Mexiko Standard Telecaster, Classic Vibe Telecaster, šrot Telecaster, Rickenbacker 330, Fender MIJ Traditional '60s Jaguar, CV Starcaster, Fender Cyclone, Fender MIJ Traditional '60s Mustang, Danelectro 59 korea, Epiphone Dot, Classic Player Jazzmaster, Vintera 70s Telecaster Deluxe, Eastwood Classic 6, Mascis Jazzmaster, CV Jazzmaster, Bach Les Paul (DM SD), Fender Newporter, Hondo II Professional Bass (1980), Paranormal Super-sonic, Paranormal Cyclone, Vox AC100 CPH halfstack, Blackstar HT 40, Line6 Spider Valve MK II atd.
Stanley Glazoff

Re: kytary Aelita

Příspěvek od Stanley Glazoff »

Hm,zvlastni chute,v ty době kdo tam mel ceskou diamantku byl king :D Jinak tyhle "kytary" nejlíp sezenes prekvapive v Rusku,tady jsou stranky,z pochopitelných duvodu v rustine :D Vzhledom k nevylecitelne brandofilii Rusu a vyhlasene "kvalite" sovětských kytar,v cele s legendarnim Uralem,ceny jsou zanedbatelne,stejne uz to kupujou jen magori z nostalgie :D http://sovietguitars.com/e107_plugins/f ... rum.php?14
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Uau, tak to jo, killer look! 8) S tím bys imidžově zářil. Teda ža na tu hlavu, protože ta vypadá jako plácačka na mouchy :D Ale jinak cool. Jestli ji budeš shánět, přeju hodně zdaru a určitě se pak pochlub.
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
lathur

Příspěvek od lathur »

Nazdar, koukám, že něco z té stránky vlastnit může být docela dobrodružstvím. JleT
proč to kupovat, když se to dá postavit
pap

Příspěvek od pap »

Uznávám, že je kontroverzní. Mě vždycky bavily spíš nástroje nezvyklého vzhledu. Pár kousků, se dá sehnat přes Ebay z Běloruska. Ceny se točí okolo pěti tisíc + clo. Jen se trochu bojim, aby to hrálo alespon s přívřenejma očima použitelně.
American Vintage '52 Telecaster, MIJ 62 Telecaster Custom, Mexiko Standard Telecaster, Classic Vibe Telecaster, šrot Telecaster, Rickenbacker 330, Fender MIJ Traditional '60s Jaguar, CV Starcaster, Fender Cyclone, Fender MIJ Traditional '60s Mustang, Danelectro 59 korea, Epiphone Dot, Classic Player Jazzmaster, Vintera 70s Telecaster Deluxe, Eastwood Classic 6, Mascis Jazzmaster, CV Jazzmaster, Bach Les Paul (DM SD), Fender Newporter, Hondo II Professional Bass (1980), Paranormal Super-sonic, Paranormal Cyclone, Vox AC100 CPH halfstack, Blackstar HT 40, Line6 Spider Valve MK II atd.
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“