Ibanez GAX 30 - Poslední volba před koupí...

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

mycountry píše:Mrkni na toto, mohlo by to mít zvuk podobnej LP (na tele se normálně HB nedávají) a za ty prachy to bude dobrý, máš tam zvlášť poťáky pro každej snímač, a žádný kraviny který by ti to jenom ztěžovaly do začátku (třeba má to pevnou telecí kobylu...)
http://www.musiccenter.cz/Squier-Vintag ... erie:26220
javorovej šroubovanej krk??? blbost
http://www.fokuskytary.cz/154-elektrick ... tml?typ=LP
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Sleep
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sleep »

mycountry píše:Mrkni na toto, mohlo by to mít zvuk podobnej LP (na tele se normálně HB nedávají) a za ty prachy to bude dobrý, máš tam zvlášť poťáky pro každej snímač, a žádný kraviny který by ti to jenom ztěžovaly do začátku (třeba má to pevnou telecí kobylu...)

Myslim, ze tele nebo strato opravdu nemusim, mozna by to nebyla spatna kejtra ale tyto typy opravu nemusim, jak rikam nake SG nebo Paulika.
Kytara:Behringer StratoCaster --> Fokus H, Les Paul Standart2
Kombo:Behringer AC 108 --> Crate FW65
Efekty:Digitech RP80 -->
Kabel: Stagg+MadeInChina
Trsadla: Dunlop
Sleep
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sleep »

turbo_MaCk píše:
javorovej šroubovanej krk??? blbost
http://www.fokuskytary.cz/154-elektrick ... tml?typ=LP
Tam sem to zkouknul a padla mi oka tahle, co vi na to?? http://www.fokuskytary.cz/154-kytara-ky ... 215&typ=LP
Fakt rád bych slysel vas nazor...
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Tak přesně tuhle máme v kapele akorát jiná barva. Ale je to taky LP2 standart. A zatím bez probémů. Zvuk docela v pohodě. Dá se bez problémů používat i na koncertech. Samozdřejmě výměna z kvalitní snímače neuškodí. Má to takovej syrovej zvuk. Takže to je otážka času a peňez. Za ty prachy dobrej kup. Zatím se to tak jeví. Dřevo drží. Krk rovnej. Ladění bez problémů....

Nedokážu posoudit co je lepší. S tou Ibanez nemám zkušenosti.
Naposledy upravil(a) aivn86 dne 28.12.2007 21:54, celkem upraveno 1 x.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Ragnar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ragnar »

No, měl sem v ruce 3 fokusky, strata... kterej byl normální za tu svoji cenu(nějaký mouchy) , LPcko přesně tohle, má jeden týpek ze školy... jako zní to moc pěkně a vypadá to o dost líp než tady na fotce, a on řikal že se mu na to hraje taky parádně. A pak náš basák má od fokusu modern basu za 6K a ta je prostě skvělá co se týče zpracování a zvukově taky dobrá. Pokud nebudeš mít smůlu na kus tak to bude asi lepší než ta gaxka.
Pidin

Příspěvek od Pidin »

Kamahl píše:
Pidin píše:Měl jsem stejný nároky na kytaru jako ty! a každyho koho sem se ptal mi doporučil Gaxku nabo Cort. šel jsme do gax(cort nemam rad) a sem za to rád ! kup ji
ikdyž tedka si řikám že kdybch jeste chvíli šetřil tak si koupim kytaru o 2-3 tisice dražší a lepší
A můžu se zeptat, co ti na Cortu vadí? :wink:

A BTW, Bydliště: Jc... To jako Jičín?
Nejsem žadnej zkušenej(ohledně kytar) a nic nemam proti značce CORT.ale proste se mi tyhle kytary nelíběj .Třeba až se s nejakou pekně zpracovanou setkám třeba změnim názor :)

>Jo a jinak JC znamená jičín
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

Pidin píše:Jo a jinak JC znamená jičín
A ať OT dotáhnem' až do konce; já jsem v Jičíně na intru, někdy si kdyžtak můžeme zahrát. :wink:
Pidin

Příspěvek od Pidin »

Kamahl píše:
Pidin píše:Jo a jinak JC znamená jičín
A ať OT dotáhnem' až do konce; já jsem v Jičíně na intru, někdy si kdyžtak můžeme zahrát. :wink:
Chodíš na průmku???
No klidně mužem ale z naši urovně nadšenej nebudeš protože zatim nic neumíme:-) ale snad se to zlepší (konečně mame všechen aparat a budou i novy bubny)
třeba se nekdy setkame na nejakym koncertu...maš tady nejakou kapelu??
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Prosím domluvte se přes SZ nebo si založte nový téma v sekci "Vaše kapely".

Tady jde o něco jiného. Ne o domlouvání zkoušky...
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

aivn86 píše:Tak přesně tuhle máme v kapele akorát jiná barva. Ale je to taky LP2 standart. A zatím bez probémů. Zvuk docela v pohodě. Dá se bez problémů používat i na koncertech. Samozdřejmě výměna z kvalitní snímače neuškodí. Má to takovej syrovej zvuk. Takže to je otážka času a peňez. Za ty prachy dobrej kup. Zatím se to tak jeví. Dřevo drží. Krk rovnej. Ladění bez problémů....

Nedokážu posoudit co je lepší. S tou Ibanez nemám zkušenosti.
přečti si ten příspěvek ještě jedou za mě - stejná situace, jen ten náš nemá jinou barvu ale tu verzi ale 60. léta. Jo docela rychle se sjížděj pražce (relativně) sou dost nekvalitní, ale krk je rovnej a za 2 roky přepražcuješ na kvalitnější :wink:
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Ragnar píše:No, měl sem v ruce 3 fokusky, strata... kterej byl normální za tu svoji cenu(nějaký mouchy) , LPcko přesně tohle, má jeden týpek ze školy... jako zní to moc pěkně a vypadá to o dost líp než tady na fotce, a on řikal že se mu na to hraje taky parádně. A pak náš basák má od fokusu modern basu za 6K a ta je prostě skvělá co se týče zpracování a zvukově taky dobrá. Pokud nebudeš mít smůlu na kus tak to bude asi lepší než ta gaxka.
jo gaxku sem měl vkapele dřív. Má takovej plechovější středovej zvuk. Snímače slabší, krční huhlá, kobylkovej docela konkrétní , ale ne na higain. krk o něčem jiným... To LP je asi hutnější zvuk
Pidin

Příspěvek od Pidin »

aivn86 píše:Prosím domluvte se přes SZ nebo si založte nový téma v sekci "Vaše kapely".

Tady jde o něco jiného. Ne o domlouvání zkoušky...
JO promiň taky mě to napadlo..... :)
Ragnar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ragnar »

jj, imho je ten krkovej snímač na Gaxce absolutě nepoužitelnej na nejaky souzvuky více strun, max na nejaky čistý solicko by to slo... ale jinak... hrůza.
Kobylkovej je fajn, hraju na nej furt.
Sleep
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sleep »

Lidi ale ja uy sem se rozhodl pro to LPčko :D
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Sleep píše:Lidi ale ja uy sem se rozhodl pro to LPčko :D
taky můžeš zkusit SG fokus, ale přepadávaj na hlavu :arrow:
Sleep
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sleep »

Lidicky myslite ze nejaky vetsi rozdil mezi LP2 a LP4 od Fokusu, kdyz je tam cenovy rozdil asi tak 400??
Marko007

Příspěvek od Marko007 »

no gaxka je tu bývá poslední dobou hodně probíraná kytara takže stačí hledat a najdeš tu toho hafec.......neba mě psát všude pořád to stejné takže za ty prachy dobrej žalud......po výměně snímačů celkem dělo....přepadává na hlavu......nevím jak říkal rasta ale mě se moc nerozlaďuje max když jdu třeba z + 23 stupňů do -5 stupňů to už se rozladí.....
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
Sleep
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sleep »

Marko007 píše:no gaxka je tu bývá poslední dobou hodně probíraná kytara takže stačí hledat a najdeš tu toho hafec.......neba mě psát všude pořád to stejné takže za ty prachy dobrej žalud......po výměně snímačů celkem dělo....přepadává na hlavu......nevím jak říkal rasta ale mě se moc nerozlaďuje max když jdu třeba z + 23 stupňů do -5 stupňů to už se rozladí.....
Porad rikate to same dokola o snimacich a jejich vymene to tu je 20 prispevku o prepadani hlavy jenom 15 ale to ze uz pred 15 prispevkama napsal ze GAX neberu toho si tu nikdo nevsim ale jede se porad stejne... :evil:
Marko007

Příspěvek od Marko007 »

když ti vadí že tady píšem tak řekni moderátorovi ať to zamkne ne ? :roll:
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Sleep píše:
Marko007 píše:no gaxka je tu bývá poslední dobou hodně probíraná kytara takže stačí hledat a najdeš tu toho hafec.......neba mě psát všude pořád to stejné takže za ty prachy dobrej žalud......po výměně snímačů celkem dělo....přepadává na hlavu......nevím jak říkal rasta ale mě se moc nerozlaďuje max když jdu třeba z + 23 stupňů do -5 stupňů to už se rozladí.....
Porad rikate to same dokola o snimacich a jejich vymene to tu je 20 prispevku o prepadani hlavy jenom 15 ale to ze uz pred 15 prispevkama napsal ze GAX neberu toho si tu nikdo nevsim ale jede se porad stejne... :evil:
Uvědom si, že tady nejde jenom o tebe. Ale taky o ostatní lidi co na tomlhle foru budou hledat třeba to stejný na co se ptáš a ptak tu mají obsáhlý téma. To že po pár reakcích řekneš, že GAX nechceš neznamená, že na to ještě nemůže někdo reagovat
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“