Vypadá to super, ale jednu otázku si neodpustím... Kde je SG???Kinx píše:dnesni zkusebnove lego bylo skutecne plodne)
Na co hrajete?
Pravidla fóra
- Alternátor
Re: Na co hrajete?
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
SG nemame
) ani nikdo v okoli ho myslim nema. stejne jako tam chybi par dalsich kytar co mam doma, banjo a tak 
Orange TT15H - Framus FR212 (V30 + Classic Lead 80)
Cort X-Custom (Dimarzio D-Activator + Seymour Duncan SH2)
Jay Turser JT-220D (Seymour Duncan SH4 + Dimarzio D-Activator)
Dunlop MXR Dyna Comp
Dunlop MXR Custom Badass Distortion '78
Behringer TU300
Na večerní hraní ZOOM G3 se sluchátky Shure SE215
Cort X-Custom (Dimarzio D-Activator + Seymour Duncan SH2)
Jay Turser JT-220D (Seymour Duncan SH4 + Dimarzio D-Activator)
Dunlop MXR Dyna Comp
Dunlop MXR Custom Badass Distortion '78
Behringer TU300
Na večerní hraní ZOOM G3 se sluchátky Shure SE215
Fender strat American standard,cerny picguard a zatim pres PC ,guitar rig a focusrite scarlet..
Re:Co hrajete?
Vidím, že máš Steam
Pokud hraješ Path Of Exile, nebo Counter Strike: Global Offensive, přidej si mě.
Můj Steam profil
Jinač strat krásný. Tahle kombinace se mi moc líbí.
Pokud hraješ Path Of Exile, nebo Counter Strike: Global Offensive, přidej si mě.
Můj Steam profil
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
Jé, Path of Exile je moc pěkná hra.
Škoda, že teď nemám na paření čas.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
OT podněty ohledně hraní her řešte přes SZ nebo v jiném vlákně. Dík.
Re: Re:Co hrajete?
no teda,mooooc dobry oko....nebo 50 palcovy monitor...dekuju...no obcas jen zaparim COD MF2..starina,ale porad dobra..Demilich píše:Vidím, že máš Steam![]()
Můj Steam profil
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Tak asi jsem se nevyjádřil jasně, abych byl pochopen, nebo naopak už nechápu já, co má společného nějaký Steam s tématem "NA co hrajete?" v sekci "Elektrické kytary".
Každopádně další neuposlechnutí mé výzvy už beru jako přímé a vědomé porušení pravidel fóra. Sry za upřímnost po ránu. Stížnosti přes SZ nebo stěžovací thread. Zdar.
Každopádně další neuposlechnutí mé výzvy už beru jako přímé a vědomé porušení pravidel fóra. Sry za upřímnost po ránu. Stížnosti přes SZ nebo stěžovací thread. Zdar.
-
Vojta Mach
Zdravím, já hraju na blonďaté tele Fender Baja a Epiphone Standart LP top PRO honey, aparáty mám Line6 Spider 150W + short board, Vox AC30 C2 + efektíky jako overdrive od Boss a na míru postavenou krabičku vintage delay 
Rád o své kytaře říkám, že to je strat přehozenej do těla telátka
Střed singl i humbucker je totožnej s tím, co je právě ve stratu. Jedinej tele snímač je krkoovej. Je to Fender tele Modernplayer a aparát mám Mustang V2 II a jsem max spokojenej 
Já si teďka pořídil moji první sedmistrunu.
Jen mě štvou ty poziční značky a lesklý lak.
Jen mě štvou ty poziční značky a lesklý lak.
Mámproblém se 6 strunami, vůbec bych nevěděl co s tou 7, ale vypadá to hezky i když v matné by byla mnohem hezčíspeed8 píše:Já si teďka pořídil moji první sedmistrunu.
18 let, vybavení skoro jak profesionál, ale hrát to furt neumí
Zleva Washburn X15 z kompletu. Kytara stála pár kaček a není to nic moc, ale hrát se na ni dá, navíc je to moje první kytara, tudíž pro mě má hodnotu. Možná časem zkusím namontovat nějaky silnější snímače, kterým tolik nevadí "lisovanej hajzlpapír" .
Pak Sony věž asi 20 stará včetně repráků, kdysi mě jejich zvuk celkem fascinoval a hrají (dnes už většinou jen bicí nebo metronom
) furt celkem dobře, takže se jich zbavit nehodlám.
Na tom leží nějaké 10W chrchlátko z tesca za pár šupů, na backing track dobry.
Dále 15W Washburn, který většinou využije klávesák, když mi přijde něco zahrát a chce být slyšen
.
Pak konečně "americké" VHT Special 6 Ultra, ručně pájené ( ale v Číně
). Odpojené vnitřní VHT repro. Sice 6W, ale zvuk moc pěkný, oblý, ale temperamentní. Málo tlačítek (a když už tam jsou, tak toho moc nedělají). Všechno hraju na zkreslený, clean nastavuju poťákem na kytaře. Je to zázračné kombo.
MESA Rectifier 2x12, vyzkoušel jsem snad všechny dostupné 2x12 v ČR. Sice není tak barvitý jako třeba Orange PPC212, ale je o hodně pevnější a jistější a jdoucí za tónem. Zkrátka u mě vyhrál.
Gibson Les Paul Studio 2012, není co řešit, láska na první brnknutí.
Efekty:
tc Electronic Hall of Fame Reverb, za ty prachy super zvuk. Navíc je tam fakt nepřeberná škála možností.
BOSS RC-3 Looper - Taky umí snad všechno.
Digitech RP255 Multiefekt - Hodně lidí to nazývá odpadem, já říkám, že na domácí hraní to je dost dobry. Používám, když loopuju pro větší škálu zvuků (presety všechny vlastní, vždy jen simulace hlavy, občas ekvalizér, vyjímečně nějaký efekt), navíc to umí kvákat
. Jinak často využívám jen jeho holé bicí a metronom.
Zleva Washburn X15 z kompletu. Kytara stála pár kaček a není to nic moc, ale hrát se na ni dá, navíc je to moje první kytara, tudíž pro mě má hodnotu. Možná časem zkusím namontovat nějaky silnější snímače, kterým tolik nevadí "lisovanej hajzlpapír" .
Pak Sony věž asi 20 stará včetně repráků, kdysi mě jejich zvuk celkem fascinoval a hrají (dnes už většinou jen bicí nebo metronom
Na tom leží nějaké 10W chrchlátko z tesca za pár šupů, na backing track dobry.
Dále 15W Washburn, který většinou využije klávesák, když mi přijde něco zahrát a chce být slyšen
Pak konečně "americké" VHT Special 6 Ultra, ručně pájené ( ale v Číně
MESA Rectifier 2x12, vyzkoušel jsem snad všechny dostupné 2x12 v ČR. Sice není tak barvitý jako třeba Orange PPC212, ale je o hodně pevnější a jistější a jdoucí za tónem. Zkrátka u mě vyhrál.
Gibson Les Paul Studio 2012, není co řešit, láska na první brnknutí.
Efekty:
tc Electronic Hall of Fame Reverb, za ty prachy super zvuk. Navíc je tam fakt nepřeberná škála možností.
BOSS RC-3 Looper - Taky umí snad všechno.
Digitech RP255 Multiefekt - Hodně lidí to nazývá odpadem, já říkám, že na domácí hraní to je dost dobry. Používám, když loopuju pro větší škálu zvuků (presety všechny vlastní, vždy jen simulace hlavy, občas ekvalizér, vyjímečně nějaký efekt), navíc to umí kvákat
Kytara:Gibson Les Paul Studio Faded Ebony
Zesilovač:Marshall JVM410H + MESA Boogie Rectifier 2x12(V30)
Efekty:tc Electronic Hall of Fame Reverb
PoetismusWhiteKeys píše:Cože to?Radagabi píše:jdoucí za tónem
Kytara:Gibson Les Paul Studio Faded Ebony
od doby pislednich postu tady nekdy pred 2ma rokama sem rozsiril radu ze 2 kytar na soucasnejch 6 ks 
ibanez grga 32 flat black
ibanez grx20 red ( +seymour duncan sh8)
jackson js11 white
telecaster z dilu a zbitku (ibanez psnd2 hb)
axl strat ( rok sem ho nevidel)
a akustika m.parker
kombo fender mustang (do garsonky az az)
jo a kabely misto tkanicek z krabice s kytarou mam ted joe bonamasa klotz
(dalsi tele nebo 2 na ceste)
thats all...
jackson js11 white
a akustika m.parker
jo a kabely misto tkanicek z krabice s kytarou mam ted joe bonamasa klotz
thats all...
Telecaster Navrátil
https://www.dropbox.com/s/ep7nklap9vrs6 ... 7.JPG?dl=0
Hmatník: Palisandr
Krk : Mahagon khaya
Tělo: Žíhaná olše
Výztuha: Dvojčinná
Poziční značky: Abalon
Nultý pražec: Kost
Snímače: Gibson P90 a Seymour Duncan Hot rails
Povrchova uprava: Tělo i krk je leštěný olej
Krk má atypický rozměr, místo šířky nulteho pražce 43 mm je jen 41 a hmatník má kulatější rádius. To všechno pro to aby se mi lépe hrálo s mými krátkými prsty
Olejová povrchová uprava se pozitivně projevuje na sustainu, jelikož dřevu v rezonanci nebrání lak. Struny jsou zkrz tělo. Hlava vychází ze starych stratocasterů
přijde mi hezčí než ta co se dává na telecastery. Ns tonove cloně je push pull potenciometr rpo rozpínání kobylkového humbuckeru. . I dkyž vychází z telecastera zvuk je hodně odlišný díky mahagonovému krku a kombinaci snímačů je zvuk narozdíl od standartního telecasteru dost středobasový což byl záměr 
https://www.dropbox.com/s/ep7nklap9vrs6 ... 7.JPG?dl=0
Hmatník: Palisandr
Krk : Mahagon khaya
Tělo: Žíhaná olše
Výztuha: Dvojčinná
Poziční značky: Abalon
Nultý pražec: Kost
Snímače: Gibson P90 a Seymour Duncan Hot rails
Povrchova uprava: Tělo i krk je leštěný olej
Krk má atypický rozměr, místo šířky nulteho pražce 43 mm je jen 41 a hmatník má kulatější rádius. To všechno pro to aby se mi lépe hrálo s mými krátkými prsty
CUSTOM TELECASTER NAVRÁTIL..VintageModifiedJaguar..Sigma-GuitarsOMM-ST..Jolana Iris..BossTU3..DOD280Comp..FulltoneFulldrive ..E.Orange Vodka&Juice..DIY FatFuzzFactory..TC SparkBoostMini..DIY Delay..VintageSmallStone..EHXCathedral..TAP Tremolo..BossDD20...MMJUZ 40W..Roland JC120H...Pearl SunFlower
Pěkný! 
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
misto sesti takovejch smudlu bych bral jednu poradnou 8)Dawe82 píše:od doby pislednich postu tady nekdy pred 2ma rokama sem rozsiril radu ze 2 kytar na soucasnejch 6 ks :-)
jackson js11 white
a akustika m.parker
jo a kabely misto tkanicek z krabice s kytarou mam ted joe bonamasa klotz :-)
thats all...