Mesa/Boogie Mark, Caliber, Nomad
Pravidla fóra
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: Mesa/Boogie Mark, Caliber, Nomad
Dole na fóru je Tržiště, kam můžeš hodit inzerát.
Nicméně jako zpětná vazba - abys to prodal za 25, budeš muset mít hodně velké štěstí. Loni touhle dobou jsem prodával F-50 a byl jsem nakonec rád, že jsem ji pustil za 21k, byť teda mě tehdá i trochu tlačil čas... A eFka se vždy dařilo prodávat / muselo kupovat na bazaru za větší peníze než Calibery...
Nicméně jako zpětná vazba - abys to prodal za 25, budeš muset mít hodně velké štěstí. Loni touhle dobou jsem prodával F-50 a byl jsem nakonec rád, že jsem ji pustil za 21k, byť teda mě tehdá i trochu tlačil čas... A eFka se vždy dařilo prodávat / muselo kupovat na bazaru za větší peníze než Calibery...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
s cenou dolu muzes jit vzdy, ja myslim ze cenu ma porad pres dvacet - nechal bych to na 25 a uvidis.
- dayslypper
- Kontaktovat uživatele:
Ten přepínatelný boost má smysl, pokud je tam samostatně štelovací Gain i Volume. Jinak to nevidím jako až takový bonus.
Já to svoje čerstvě přelampované, potažené hadem prodával asi před půl rokem za 23 000,-
Já to svoje čerstvě přelampované, potažené hadem prodával asi před půl rokem za 23 000,-
Diky za podle me cenne rady.
Boost tam je napevno myslim 12db, ale jalikoz kazdy kanal ma input gain a preamp master, da se to vyladit tak, ze ne aktivovaneho boostu to je takovy jeste pekne saturovany clean a s nim to je pekne nakraple a zaroven to ma jeste dynamiku a headroom. Ja to rozhodne vyuziju a na tom prepinaci se mi to zda komfortni.
K cene sem dosel tak, ze sem se podival, za kolik se prodavaji stejne hlavy a predpokladal, ze kombo by melo byt drazsi. Je mozne, ze F ma vyssi hodnotu, ale dc-5 zase vice funkci a presetu.
Sice bych to chtel prodat nekdy ted, ale zaroven bych nechtel jit moc dolu, protoze si to ten aparat nezaslouzi;-)
Boost tam je napevno myslim 12db, ale jalikoz kazdy kanal ma input gain a preamp master, da se to vyladit tak, ze ne aktivovaneho boostu to je takovy jeste pekne saturovany clean a s nim to je pekne nakraple a zaroven to ma jeste dynamiku a headroom. Ja to rozhodne vyuziju a na tom prepinaci se mi to zda komfortni.
K cene sem dosel tak, ze sem se podival, za kolik se prodavaji stejne hlavy a predpokladal, ze kombo by melo byt drazsi. Je mozne, ze F ma vyssi hodnotu, ale dc-5 zase vice funkci a presetu.
Sice bych to chtel prodat nekdy ted, ale zaroven bych nechtel jit moc dolu, protoze si to ten aparat nezaslouzi;-)
Gibson Les Paul Traditional PRO HCS (2011)
Gibson SG 50th Anniversary 12-string (2012)
Mesa/Boogie Express 5:50+ Head > Mesa 2x12 Rectifier Vertical
Blackstar HT-1R
Uz jen ty ruce mi chybi...
Blackstar HT-1R
- Nero
- Rádce
No, krom GEQ toho DC moc navíc nemá
Dražší jsou F hlavně kvůli tomu, že jsou novější...
Pokud na prodej nespěcháš, zkus cenu držet a uvidíš. Já se komba potřeboval zbavit, než jsem odjel na rok do zahraničí, takže jsem byl rád, že se to nějak povedlo
Už jsem na bazaru několikrát viděl DC-5 kolem 18k a nezmizely zrovna nejrychleji.
Pokud na prodej nespěcháš, zkus cenu držet a uvidíš. Já se komba potřeboval zbavit, než jsem odjel na rok do zahraničí, takže jsem byl rád, že se to nějak povedlo
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
NJN, uz to neni tak exkluzivni zbozi, jak to bylo kdysi. ale to je spise dobre. Myslim, ze za poslednich 10 let se situace zmenila k nepoznani. Nejen, ze veci zlevnily, ale spousta entry level znacek dela za ty penize opravdu hodne muziky. Ja to proste zkusim nechat tak a uvidime...
Blackstar HT-1R
Blackstar HT-1R
Zdarec všeci.
Je tady prosím někdo majitelem Marka V?
Měl bych dotaz... Napište mi prosím soukromou zprávu.
Předem děkuji.
Je tady prosím někdo majitelem Marka V?
Měl bych dotaz... Napište mi prosím soukromou zprávu.
Předem děkuji.
- Nero
- Rádce
Mívala ho member/Aerith/, pokud ti stačí i bývalý majitel.
PetrPeter 1975 - 2008
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
Uživatel tomvi má Mark V.
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Tak jsem nakonec DC-5 obmenil za hlavu express 5:50+ s 2x12 vertikalni rectifier bednou. A ten zvuk je fakt sileny. Rozhodne si nemyslim, ze by byl express gumovy. Mi se podarilo z nej to pozadovane dostat prakticky hned. Ale asi je to tim, ze kazdy slysime trochu jinak a nektere zvukove atributy se popisujou dost tezko...
Blackstar HT-1R
Blackstar HT-1R
Mesa Boogie Dual Caliber dc5 za 26000,-
Zdarec.
Chtěl bych poprosit o hodnocení ceny asi 20 let starého komba MB Dual Caliber DC5. Je po kompletním repasu roku 2012 - vyčištěno, vnější design vyšperkován - jako nové (asi- nové jsem neviděl.) Vyměněny všechny lampy. Hraje jak víno. Jsou k němu i nové náhradní lampy, nožní přepínač a masuvní Al kufr na převoz.
Cena je 26000,-
Chtěl bych se ujistit, že to je dobrá koupě. Díky
Chtěl bych poprosit o hodnocení ceny asi 20 let starého komba MB Dual Caliber DC5. Je po kompletním repasu roku 2012 - vyčištěno, vnější design vyšperkován - jako nové (asi- nové jsem neviděl.) Vyměněny všechny lampy. Hraje jak víno. Jsou k němu i nové náhradní lampy, nožní přepínač a masuvní Al kufr na převoz.
Cena je 26000,-
Chtěl bych se ujistit, že to je dobrá koupě. Díky
Re: Mesa Boogie Dual Caliber dc5 za 26000,-
http://www.ebay.com/itm/Mesa-Boogie-DC- ... 2335627489
Co myslíš? Není k tomu footswitch a hardcase, ale je to za méně než za půlku těch 26000 (samozřejmě, po přičtení poštovného a dph jsme na jiné ceně, ale jde sehnat i z jiných zemí i v rámci EU za hezké peníze; opravu a výměnu elektronek ten Amík též nezmiňuje, taky to něco stojí).
dodatek. http://www.prepal.com/data/MesaBoogie.htm
Co myslíš? Není k tomu footswitch a hardcase, ale je to za méně než za půlku těch 26000 (samozřejmě, po přičtení poštovného a dph jsme na jiné ceně, ale jde sehnat i z jiných zemí i v rámci EU za hezké peníze; opravu a výměnu elektronek ten Amík též nezmiňuje, taky to něco stojí).
dodatek. http://www.prepal.com/data/MesaBoogie.htm
Naposledy upravil(a) Prejdák dne 5.02.2014 8:52, celkem upraveno 1 x.
Hm...hodně zajímavý. Čili s daní 14000, doprava 14500, výměna lamp 17000, s kufrem a swičem sme někde na 20000... Kua tak nevím...
- Nero
- Rádce
26 k za DC5 je hodně přehnaná cena. Přes 20 bych asi nešel, i kdyby bylo přiloženo vše, co má být přiloženo (ok + příplatek za kufr).
Toto téma každopádně patří do kytarové sekce a rozhodně není první o DC, takže jakmile najdu stačí thread, sloučím to.
Toto téma každopádně patří do kytarové sekce a rozhodně není první o DC, takže jakmile najdu stačí thread, sloučím to.
PetrPeter 1975 - 2008
Doprava 500? Jak jsi na to přišel ? V aukci je doprava 50 USD=1000 kč, ale v USA, budeš muset někoho sehnat v USA, kdo ti to přepošle a poštovné USA-CR tipuji pod 5000,- nebude...Mimoa píše:Hm...hodně zajímavý. Čili s daní 14000, doprava 14500, výměna lamp 17000, s kufrem a swičem sme někde na 20000... Kua tak nevím...
Teď připočti to dph, lampy a také trafo, tuhle je na 120V!
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
Zdravím, chtěl bych oživit tohle forum a zeptat se majitelů Mark IV co říkají na kanák RHY2, jak ho využívají, nastavují atd. Mě osobně se pořád nějak nedaří tenhle kanál nastavit, proto se ptám 
Moc ho nevyužívám a je pravda, že s ním mám taky problém. Je oproti ostatním kanálům hodně nabasovaný a proto mám presence na tomto kanále na 10. Většinou ho využívám jako drive kanál ještě ve spojení s maxonem 808, má potom větší šťávu.
Fender telecaster/stratocaster, Marshall JVM 205h, Mesa 2x12, G system, Salva tonewhelle, Salva No.1
-
Mr.Freeman
Zdravím, dostal jsem nabídku a nějak si nevím rady.
Zajmalo by mě, nějak se nemohu dopídit informacím o M/B Mark III head,jak to hraje atd..
a jestli je cena 22 tis. za bazar dobrá..
P.S. na tvrdší styly jsou lepší Rectifiery než Marky ?
díky.
Zajmalo by mě, nějak se nemohu dopídit informacím o M/B Mark III head,jak to hraje atd..
a jestli je cena 22 tis. za bazar dobrá..
P.S. na tvrdší styly jsou lepší Rectifiery než Marky ?
díky.
Sero venientibus ossa / pozdní hosti jedí kosti
je to jinej typ zvuku, chce to vyzkouset. 22k neni blba cena, pokud bude mit grafickej ekvalizer (dulezita vec) a nebude s prevodnim trafem.
jsou to super aparaty
jsou to super aparaty
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
GEQ je u Marku určitě základ. Ono je i více revizí, takže si chce pozjištovat, čím se zhruba liší. Já přicházím nejčastej do kontaktu s MKIII purple stripe a zvukově se mi libí víc než jakýkoliv rectifier, ať už kvůli větší variabilitě zvuku, tak i zvuku samotnému.