No zrovna levný akustiky/elektroakustiky od Ibanezu nejsou žádná výhra. Měl jsem jich pár v ruce a žádná se mi nelíbila ani vzdáleně, většinou měly tupej zvuk a přes kombo to taky nebyl úplně slavný. V tomhle segmentu vítězí Cort, hlavně vyrovnaností produkce. Docela dobrý kytary v téhle ceně dělával Marris (low-end Dowiny), ale tahle značka nějak zmizela z obchodů. Relativně slušná je i nejlevnější el. akustika od Yamahy FX-310.
Jinak jak už je tu psáno: opravdu bych zvážil jestli je ozvučení potřeba.
Levnější elektroakustika
Pravidla fóra
Re: Levnější elektroakustika
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
a hrať se musi aji na levne nastroje.
-
marek.hofer
CORT AD 810E BKS ?
Ahoj. Už přes rok hraji na starou španělku a rozhodl jsem se že investuju peníze do nové kytary. Po shlédnutí pár stránek na netu jsem našel tuhle (CORT AD 810E BKS) http://kytary.cz/cort-ad-810e-bks/HN134963/ ale nejsem si 100% jistý jestli se kupování této kytary vyplatí... Stačí tahle a nebo mám investovat pár tisíc navíc a koupit si už něco pořádného?
Děkuji za odpovědi
Děkuji za odpovědi
Naposledy upravil(a) Hendrek dne 9.09.2014 5:26, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučeno do podobného threadu o výběru levné el.akustiky.
Důvod: Sloučeno do podobného threadu o výběru levné el.akustiky.
Re: CORT AD 810E BKS ?
Vítej na fóru.
Zkus obětovat trochu času a pročíst si vlákna týkající se Tvého problému. Nepíšeš jestli si ji chceš vybrat osobně(se zkušenějším rádcem),nebo risknout nákup po netu...?
Když přidáš "pár" tisíc navíc,jak píšeš,tak už můžeš mít cortku s masívní přední deskou a to už bude jiná liga. Jen dobře vybrat.
Od černě zalakované překližky bych nečekal zázraky. Ale samozřejmě vyjímka potvrzuje pravidlo. A na takovou vyjímku narazit nákupem na netu se asi bude rovnat zázraku...
Tož tak...
Zkus obětovat trochu času a pročíst si vlákna týkající se Tvého problému. Nepíšeš jestli si ji chceš vybrat osobně(se zkušenějším rádcem),nebo risknout nákup po netu...?
Když přidáš "pár" tisíc navíc,jak píšeš,tak už můžeš mít cortku s masívní přední deskou a to už bude jiná liga. Jen dobře vybrat.
Od černě zalakované překližky bych nečekal zázraky. Ale samozřejmě vyjímka potvrzuje pravidlo. A na takovou vyjímku narazit nákupem na netu se asi bude rovnat zázraku...
Tož tak...
Re: CORT AD 810E BKS ?
''nejsem si 100% jistý jestli se kupování této kytary vyplatí''
''Stačí tahle a nebo mám investovat pár tisíc navíc a koupit si už něco pořádného?''
Akoze
bolo by dobre aby sme najprv vedeli naco to chces... inak ti asi nevieme povedat ci sa vyplati alebo tato staci (facepalm). Trosku sa rozpis.
''Stačí tahle a nebo mám investovat pár tisíc navíc a koupit si už něco pořádného?''
Akoze
Taylor 412ce LTD (rosewood), Taylor 114ce, Fernandes Revolver Pro 81/85, Landscape SPT-CST/F Custom