Cort souhlasim, Ibanezy za neco stojej kolem 15ti a vejs...teda z tech na ktery jsem hral. Prej i Fokusy hrajou docela dobre, ale ty jsem v ruce nikdy nedrzel.Redeemert píše:Cort, podle mě ani Ibanez na tom není špatně, Squier, bude toho víc, řekl bych
Nejlepší kytara v poměru cena = kvalita
Pravidla fóra
Live out HeartCore & Loud! Love is a VERB
kapela: SequelOfDecay.wz.cz
Cort EVL Z4, Guyatone Flip Valve Metal Monster, Kodiac BSM 60, samodomobox 2x50W Eminence Legend
kapela: SequelOfDecay.wz.cz
Cort EVL Z4, Guyatone Flip Valve Metal Monster, Kodiac BSM 60, samodomobox 2x50W Eminence Legend
YéahMaples píše:Squier a Fender mexiko určitě ne, na Yamahu v tom podle mě fakt nic nemá, krásně zpracovaný kytary za supr cenu.)
to ovšem už ale nezapadá do kategorie poměr/kvalita, kdy za tolik peněz dostaneš něco, co je třeba u jinejch značek standartem za vyšší ceny.)
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
já jsem se ale něják nebavil o Ibanezkách, jsou mi strašně nesympatický nástroje, narozdíl od Yamahy.) ale to nevadí stejně je to všechno pro každýho jiný
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
neměli bychom být tak zlý... mexika krapet skáčou, de o to z jakýho roku a taky jakej kus... může se tam najít i pěkná kytara lepší než z amerikyMaples píše:Squier a Fender mexiko určitě ne, na Yamahu v tom podle mě fakt nic nemá, krásně zpracovaný kytary za supr cenu.)
P.S. trvám si na vintage, vyzkoušejte!!!
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Já teda vim zatim o tomhle uplný ho... ale podle vašich reakcí všeobecně tady na foru bych řekl že nejlepší poměr cena/kvalita v nejnižšim segmentu asi ten Squier, pak veprostřed bych řekl Cort a Ibanez a nahoře asi vše kromě Gibson, Fender, PRS a podobný královský značky 
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jj Vintage je zajímavá značka. Ale když se podíváte na ceny za kolik se dá třeba ten V6 strat koupit v Anglii a kolik stojí u násturbo_MaCk píše:neměli bychom být tak zlý... mexika krapet skáčou, de o to z jakýho roku a taky jakej kus... může se tam najít i pěkná kytara lepší než z amerikyMaples píše:Squier a Fender mexiko určitě ne, na Yamahu v tom podle mě fakt nic nemá, krásně zpracovaný kytary za supr cenu.)
P.S. trvám si na vintage, vyzkoušejte!!!
turbo_MaCk: Tys je někde zkoušel ? Kde ?
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Vintage kytary mají třeba v Aleximu. hrál jsem si na klasickýho LP od nich a dost se mi to nelíbilo, oproti Epi LP standard to byla bída, hlavně zpracováním a materiály, ale jsme zas u toho - každej kus je jinej, ovšem u kytar, který maj podle někoho nej poměr cena/kvalita by se to stávat taky nemělo tak často:)
- Mustard Man
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Divej, mě osobně připadá moje SG lepší než G400Mustard Man píše:Teda co jsem se dočetl já tak by měla mít SG lepší jak epiphone. Nevim co je na tom pravdy ale veril bych tomu. Ale má většinu slabin co podobny levny kytary např. snímače.
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
joo tak to si myslím že každýmu připadá to jeho lepší než to ostatní, ne?:D
s kytar jsem na lepší, než mám nehrál, ale aparátů je tolik vynikajících, že by musel mít člověk všechny
s kytar jsem na lepší, než mám nehrál, ale aparátů je tolik vynikajících, že by musel mít člověk všechny
- sentera
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sentera http://bandzone.cz
No ja sem vždycky myslel,že nejlepší je moje?????

Schecter omen, EPIPHONE LP Standard,ENGL Thunder 50, Box Headway 2x12:Celestion Classic Lead, MESA BOOGIE 4x12 Rectifier, kabeláž Planet Waves.
http://bandzone.cz/defibe
http://bandzone.cz/defibe
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
jednou sme náhodně podkal jedno jejich tele, bohužel nebylo moc času, ale líbilo se mi a řekl bych že ta kytara působila jako fender (ikdyž fendra sem taky držel jen letmo, páč když vím že ho nemám, rači nezjišťuju moc o co přicházím). Sem se koukal různě po netu a dost blbě se sháněj to je docela napytel. Ale maj HW wilkinson a dle ohlasů na různých diskuzí a recenzí i zpracování i zvuk. JEdnou sem si je chtěl jed vyzkoušet až na slovensko, ale nakonec asi by se to zkoušení prodražilo a protáhlo no.... Mě docela vadí že tu na kytarách maj teď jen jeden model. Dřív tu měli teda víc, ale taky nic moc. Ten telecaster co se dá teda blbě sehnat tak stojí už nevím ale cca 6-7 tis!!!
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
- misadlouhy
je to pravda, ale mnohdy není řeč jen o tom, jak hraje, ale i o ostatních věcech, ohledně materiálů a zpracování není zas žádná řeč;)misadlouhy píše:Je to samozřejmě Epiphone Les Paul Standard která hraje skoro tak jako Gibson Les Paul Standard a stojí ne 3x ale 5x míň než Gibson Les Paul Standard