El.kytara do 4000

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Re: El.kytara do 4000

Příspěvek od pavel68 »

Venom22cz píše:pavel68: Já jen říkám, že kdybych chtěl kytaru z bazaru, tak se mrknu na bazar a nechodím se sem ptát. A prostě ty bazary mi smrděj... Už jsem se vyjádřil na začátku, že z bazaru nechci, tečka. A pořád mi tu všichni cpou bazar, tak sorry ale to je jak mluvit do bubu. :D Cením si každé vaší rady, ale prostě ještě jednou: Nechci kytaru z bazaru! Nemám z osobních zkušeností k bazarům důvěru!
Naposledy.
Polož před sebe na stůl čtyři tisícovky. Teď dvě vezmi do ruky, jdi na záchod a spláchni je do mísy - přesně to se stane, pokud budeš zabedněně trvat na koupi nový. Chápeš :?: :shock:
Pokud by se za mně teď postavili do fronty všichni kluci tady z fóra, kteří udělali stejnou chybu, divil by ses, jak by ta fronta byla dlouhá ... za půl roku se budeš modlit, aby ten krám od tebe někdo za tu dvojku koupil. Ale klidně si do tý fronty posléze stoupni taky - kdo chce kam ...

Ta KX5 co jsem postoval JE funglovka už od pohledu. Ani smítko na ní nevidím - potažmo po holce?
Už jsi tam měl volat, vzít tam zejtra toho frajera "co hraje pěkně dlouho" s nějakým kombíčkem a vyřešeno. Za ušetřený drobný koupíš lepší snímače a máš vystaráno.

Nová kytara za 4K je jeden a ten samej bullshit. Ten můžeš koupit cirka za polovic. Thats all.
Na 5K už začínají bazarový nástroje - při troše štěstí a trpělivosti. Pokud ti stačí bullshit, furt mysli na ty dvě tisícovky mizející v tý míse, a to jsou velmi dobrý snímače třeba od RM. Od těch na bullshitech o vesmír dál, co i levnou kejtru umí povýšit.
Je to jen na tobě.
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
torst

Příspěvek od torst »

Musim souhlasit s Pavlem a nechápu odpor k bazaru. Osobně mám spíš odpor k novejm kytarám. U těch low endů je to přesně podle Pavla, bazarový stojeji 1/2 novejch a když koupíš novou, budeš hodně rád, když se ti jí za těch 50 % za rok, dva podaří prodat. Spíš ještě za míň nebo jí neprodáš vůbec. Ale ono to platí i o kvalitních, drahejch kytarách a tam je ten prodělek násobně větší.
Pro mě je jetá kytara zajímavá i tou patinou a "vyhraností" i když uznávám, je to i placebo. Ale je to i určitá záruka, že se nezačne najednou kroutit praskat. I když zase - furt čtu o levnejch šunkách co maj krk do vrtule..., prošlo mi jich rukama už tolik a nikdy jsem na žádnou tragedii nenarazil.
Ohledně snímačů jsem ještě liberálnější - pokud vysloveně nepískaji a nejsou zahuhlaný (jako při stažené cloně na kytaře), nemám s noname snímačema problém. Jestli jsem narazil na nepoužitelnej snímač za ty roky, tak ne víc než 2x. Ani ty opovrhovaný tovární snímače na levnejch Ibanez mi nevaději, ale to nechme na jindy ...
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
jenyceg

Příspěvek od jenyceg »

Klíííd, on na to přijde.:-). Já nakupuju jedině na bazošu. Nástroje s osobním odběrem. Když se mi to nelíbí, nemusím přece kupovat.
Abu
Bandzone: http://bandzone.cz/thedirtyraccoons
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Abu »

Naprosto souhlasim s Pavlem.
Ale "Venom22" tohle asi nechce slyset. On sem nepise proto, ze potrebuje poradit, on pise proto, ze chce aby mu nekdo schvalil jeho nazor. Nic jineho nez "kup toho Washburna, je to super", on slyset nechce :( Bohuzel je to dost casty jev i na jinych forech nez na tomhle.

K bazarovejm strepum - muj posledni kup byl mahagonovej superstrat Vintage (okopirovana Yamaha Pacifica), za 2500 i s futralem a stojankem. Nova stoji asi 5-6t, docela slusnej HW (Wilkinson) a i s origo snimacema to hralo celkem slusne. Po vymene snimacu (bazarovy SH4 a Tuma 2xSC celkem za 2t) to hraje uplne skvele.
Naposledy upravil(a) Abu dne 22.09.2014 9:25, celkem upraveno 1 x.
Hraju výhradně na šrot.
Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hendrek »

Za mě taky bazar, ale na druhou stranu, kdo si tu na fóru koupil svou první kytaru na bazaru, že? Řekl bych, že drtivá menšina. K tomu se člověk musí časem dopracovat prostě sám. Vem kámoše, zajděte do krámu, vyzkoušejte a kupte tu nejlepší v té cenové, která bude vyhovovat požadavkům. Konkrétně ti tu stejně nikdo nemá šanci poradit, ty kytary mohou být kus od kusu jiné, i když půjde o stejný model. Záleží, jak to tam zrovna čiňan nabouchne.
Abu
Bandzone: http://bandzone.cz/thedirtyraccoons
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Abu »

Hendrek píše:Za mě taky bazar, ale na druhou stranu, kdo si tu na fóru koupil svou první kytaru na bazaru, že?
Ale tohle neni jeho prvni kytara, pise ze uz ma nejakou Axl.
Hraju výhradně na šrot.
Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hendrek »

Ok, to mi uniklo, nečetl jsem důkladně historii. Pak je podle mě koupě nové za 4k o ničem.
Edit: teď to čtu zpětně. Tady každá rada je jak hrách o stěnu házet.
Venom22cz píše:A prodejce ti musí dát takovou na kterou nikdo nesahal, pokud ne tak máš právo si říct že chceš kus, který nikdo před tebou nepoužíval. Proto se většinou na prodejně vystavují takzvané "výstavní kusy", které jsou k dispozici na ozkoušení a pak se třeba prodají za sníženou cenu.
Hah, hodně štěstí, takovou prodejnu bych chtěl vidět. Nic ve zlým.
MIran

Příspěvek od MIran »

Hendrek píše:Ok, to mi uniklo, nečetl jsem důkladně historii. Pak je podle mě koupě nové za 4k o ničem.
Edit: teď to čtu zpětně. Tady každá rada je jak hrách o stěnu házet.
Venom22cz píše:A prodejce ti musí dát takovou na kterou nikdo nesahal, pokud ne tak máš právo si říct že chceš kus, který nikdo před tebou nepoužíval. Proto se většinou na prodejně vystavují takzvané "výstavní kusy", které jsou k dispozici na ozkoušení a pak se třeba prodají za sníženou cenu.
Hah, hodně štěstí, takovou prodejnu bych chtěl vidět. Nic ve zlým.

Tak to máš pravdu, tady radit nemá smysl :-))

Já za mě musím říct, že díky bazaru mám pár nových přátel a jednoho opravdu kamaráda ! Ale je to těžké někoho s takovými názory přesvědčit.
torst

Příspěvek od torst »

... nemluvě o tom, že na bazáči můžeš tu šunku za 1/2 ceny koupit už přituněnou, s RM kama, lepším HW a pod.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
mirostrat
Bandzone: https://bandzone.cz/lustifon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirostrat »

kupoval som s mamkou kastróle na indukčnú varnú dosku , pre ňu , v Tescu bola akce celá sada 5 ks aj s poklicema za 45 E , ja že čo to može byt za nádobí za 45 E ? no koupili sme je a když budou za rok v riti tak je zahodíme a koupíme nové , jeden hrnec Tescoma stál 28-33 E , mají aj za 150E jeden ! no a Polreich alebo Kašpárek by mi určite radili Zepter , Tescomu , Tefal a čojavím co a vím že mají pravdu , ale ja som kúpil Tesco , takže keď je nekto rozhodnutý ani párem volů to z neho nedostaneš :)
Lidi jsou jako zlá macecha, vyžmýkají tě, jako citrón a pak odkopnou, jako chcíplou krysu.
Red Dwarf : Nejlépe to měli vymyslené Eskimáci. Vystrčili staříky z Iglu a proto také neměli výraz pro Starobinec.
Se starobou přichází i moudrost, někdy ale přijde staroba sama.
torst

Příspěvek od torst »

Ahoj. Nevím jak je to na Slovači se zárukou. V ČR je 2 roky na všechno spotřební zboží. Takže když by mi hrnce po roce odešli do riti, vytah bych paragon a došel bych si pro nové nebo pro vrácení peněz.
Amunt

Příspěvek od Amunt »

Zdravim,

Nechtel jsem zakladat nove tema tak se poptam na nazor zde. Co říkate na tuto kytaru, provedeni,cena, zvuk atd. Pokud ma nekdo zkusenost. Sice jsem internet prohledal neco nasel ale napr. Cena 4000 me prijde podezrela. Mozna se pletu.
O squier jsem si tu neco precetl takze spis me jde o nazor na tento model. Bude to kytara pro zacatecnika.

http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=8 ... =25&order=

Dekuju
jenyceg

Příspěvek od jenyceg »

Vyzkoušej a uvidíš:-). Od toho inzerenta jsem už pár věcí bral a vždy v poho. Má tam i inzerát na Epiphone SG 400 za podobné peníze. Doporučuji přinejmenším taky vyzkoušet.
litrfree
Bandzone: https://bandzone.cz/_109713
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od litrfree »

Štěstí, to teda mám, protože mi žena našla tuhle kytárku. No skro šestnáct let sem nehrál, respektive za těch 16 let tak v součtu po minutách odhadem 5 hodin. A tak během pár tejdnů mám vedle neznačkový preclbasy japonky ještě Squiera SSS strata Affinity. Kytárka je z roku 2009, ICS u sériovky, tak si myslim že to je vyrobený v Cor-Teku v Surabaji rok po otevření nový fabriky, čili by to mělo chodit. Oktávy ladí, poměrně jo, jen došteluju kamen na D, je tam pár škub, brzo prdne plastik na přepinači, ale jinak to je krasavice. Hraje to jak to asi tak hrát má, čili SSS šumí, v rámci možností původní elektriky. Ale krk a pražce a hmatnik - je podle všeho dobrej, akorát to chce poštelovat pozici strun u kobyly, klika tam neni ani ji, nemyslím že jo, použiju, ono to je dost pružný na malý tremo. Dal sem tomu Dean Markley dvanáctky, mám rád robustnější pozici strun na hmatníku, a vim že to utáhnu.
Nemyslim že to S u IC znamená něco extra, jako fabrik run, jak sem někde čet, nebo prvky ze Standardu, spíš to je prostě označení že to je Squier, dělaj tam víc značek, tak aby se jim to nepletlo :-) Tělo vypadá na obyč olši, ale taky dobrý, táhne z toho drobný vibro, nic extra, ale na mozolu to lze odezírat, což mi vyhovuje, když se to moc okolo zipu chvěje, tak mě to znervozňuje :-)
Tady jsou fotky, nějaký, tý mý malý černý mrchy.
http://www.detektory-vychodni-cechy.net ... der-04-jpg
Basy: Squier PB Silver series, Squier PB Special DiMarzio, SX PJ FL DiMarzio. Upy: RR SVT-CL klon 250W & Soundelirium The 14,5 500W & The 15 500W. Przny: B3. Rec&Rhythm: Samson Q7. Lexicon Omega & Olympus VN480PC. Metro: Ymh PSS-190, Seiko SMP10. Back: RR Marshall JCM 800 2204 Mk.II klon 50W, Vox AmPhone Bass & KOSS UR 30. Lajny: Hendrex Cables. Visy: Sepp Wotan. System service: Kardiocentrum Agel & Vebr Guitars. Band: Pichua Shiski Raw Punk.
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“