Vaše sny
Pravidla fóra
Re: Vaše sny
Wow, jak se to jmenuje? Prosím prosím pěkně prosím
Škoda že tady není snímač s klasickou telecí stříbrnou krytkou a butterscotch blonde finish, to už by bylo fakt orgastický 
Prodám EHX Germanium OD->pm
http://www.themusiczoo.com/blog/2012/la ... r-concept/WhiteKeys píše:Wow, jak se to jmenuje? Prosím prosím pěkně prosímŠkoda že tady není snímač s klasickou telecí stříbrnou krytkou a butterscotch blonde finish, to už by bylo fakt orgastický
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
tak to je mocné :-O
bohužel jenom koncept no... jedna z mála moderních kytar velkých výrobců co se mi líbí.
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
www.black-audio.net
- Rocky_MK
- Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
- Kontaktovat uživatele:
A především má i přes svou modernost mojo 
To je super! Ten žlutej mi přijde pěknější. 
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
To příjde, těším se na tvary za 40 letMrB14ck píše:bohužel jenom koncept no... jedna z mála moderních kytar velkých výrobců co se mi líbí.
- Rocky_MK
- Kontaktovat uživatele:

Všechny 3
- Rocky_MK
- Kontaktovat uživatele:
Mám jedinou provozuschopnou elektriku a i tu zanedbávám...
Tak to potom joRocky_MK píše:Mám jedinou provozuschopnou elektriku a i tu zanedbávám...
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
By mě zajímalo jak můžou hrát. Psal tam, že je to handmade. Hlavně to modrý tele vypadá skvěle.
American Vintage '52 Telecaster, MIJ 62 Telecaster Custom, Mexiko Standard Telecaster, Classic Vibe Telecaster, šrot Telecaster, Rickenbacker 330, Fender MIJ Traditional '60s Jaguar, CV Starcaster, Fender Cyclone, Fender MIJ Traditional '60s Mustang, Danelectro 59 korea, Epiphone Dot, Classic Player Jazzmaster, Vintera 70s Telecaster Deluxe, Eastwood Classic 6, Mascis Jazzmaster, CV Jazzmaster, Bach Les Paul (DM SD), Fender Newporter, Hondo II Professional Bass (1980), Paranormal Super-sonic, Paranormal Cyclone, Vox AC100 CPH halfstack, Blackstar HT 40, Line6 Spider Valve MK II atd.
Pecka bude to červený ... proč ale neřeknupap píše:By mě zajímalo jak můžou hrát. Psal tam, že je to handmade. Hlavně to modrý tele vypadá skvěle.
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Za normálních okolností, kdybych si představil jednosnímačový tele bez ovládání, tak si nejspíš řeknu, že je hnusný. Tohle ale vypadá dobře. Až začínam přemejšlet, že bych taky nějakýho vykuchance pořídil. Takový správně ujetý retro.
American Vintage '52 Telecaster, MIJ 62 Telecaster Custom, Mexiko Standard Telecaster, Classic Vibe Telecaster, šrot Telecaster, Rickenbacker 330, Fender MIJ Traditional '60s Jaguar, CV Starcaster, Fender Cyclone, Fender MIJ Traditional '60s Mustang, Danelectro 59 korea, Epiphone Dot, Classic Player Jazzmaster, Vintera 70s Telecaster Deluxe, Eastwood Classic 6, Mascis Jazzmaster, CV Jazzmaster, Bach Les Paul (DM SD), Fender Newporter, Hondo II Professional Bass (1980), Paranormal Super-sonic, Paranormal Cyclone, Vox AC100 CPH halfstack, Blackstar HT 40, Line6 Spider Valve MK II atd.
souhlas - krásná kytara a počet ovládacích prvků akorát pro mě...pavel68 píše:Pecka bude to červený ... proč ale neřeknupap píše:By mě zajímalo jak můžou hrát. Psal tam, že je to handmade. Hlavně to modrý tele vypadá skvěle.
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
www.black-audio.net
pise, ze to delal s Jurkovicem, tak hrat by mely
Vsechny tri prodava
Jenže ty bys signálovou cestu beztak zajebal haldou svých mršítek, tímžto pádem by hlavní výhoda tý kejtry šla rovnou fperdelMrB14ck píše:souhlas - krásná kytara a počet ovládacích prvků akorát pro mě...pavel68 píše:Pecka bude to červený ... proč ale neřeknupap píše:By mě zajímalo jak můžou hrát. Psal tam, že je to handmade. Hlavně to modrý tele vypadá skvěle.
Zkus někdy při nějakým bastlu poslat signál ze snímače rovnou, budeš se divit kolik toho sežere byť jen jeden poťák ...
Old Secret Trick
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
To tam nemá ani tlačítko či páčku na odpojení? Jen z důvodu vazby a "vypnutí" kytary mezi songama atd.
Ale jako jo, jinak by se s tím dalo pracovat. Rád bych poznal, jaký rozdíl to udělá, ten poťák 
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
Kurefskej, na to vem jedRád bych poznal, jaký rozdíl to udělá, ten poťák
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!