Náhradní řetízek (část) k Pearl Powershifter Eliminator
Pravidla fóra
Náhradní řetízek (část) k Pearl Powershifter Eliminator
Ahoj lidi, sháním náhradní řetízek (část - stačí mi 4-5 oček a spojky) pro Pearl Powershifter Eliminator. Celý řetízek se dá koupit, ale mě se nechce dávat 700, když potřebuji jen pár oček.
Netušíte někdo, kde by se to dalo sehnat?
Myslím ten dvojitý Pearl řetízek.
Dík moc
Netušíte někdo, kde by se to dalo sehnat?
Myslím ten dvojitý Pearl řetízek.
Dík moc
- Monikad
- Rádce
- Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17
Re: Náhradní řetízek (část) k Pearl Powershifter Eliminator
Bojím se kolegyně, že budeš muset opravdu investovat 700,-Kč za originální náhradní díl ( http://kytary.cz/pearl-cca-5/HN141294/ ) myslím že to není zase tak závrtná suma....
nebo pak je alternativa jakou jsme si prošli my mnozí, dříve narození, sbubny Amati... a to značí shánět v nějaké prodejně se spojovacím či jiným strojařským materiálem nějaký stejný, nebo moc podobný řetízek v metráži a uplatnit domácí kutění. Blahé paměti jsem takhle "vytunila" původní amáťáckou šlapku s kovovým páskem na řetězovou s přispěním pár článků starého řetězu z kola Eska :-p
Dnes bych z mnoha důvodů sáhla raději po originálním dílu.
nebo pak je alternativa jakou jsme si prošli my mnozí, dříve narození, sbubny Amati... a to značí shánět v nějaké prodejně se spojovacím či jiným strojařským materiálem nějaký stejný, nebo moc podobný řetízek v metráži a uplatnit domácí kutění. Blahé paměti jsem takhle "vytunila" původní amáťáckou šlapku s kovovým páskem na řetězovou s přispěním pár článků starého řetězu z kola Eska :-p
Dnes bych z mnoha důvodů sáhla raději po originálním dílu.
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
1) Není to pro mě
proto řeším ty peníze. Za druhé, dá se sehnat i levnější alternativa... nepotřebuji totiž ty koncovky. http://www.drumcenter.cz/eshop/retez-pe ... ESSID=6e82
jenže u tohole nevím rozměry. Pokud by to bylo totéž, vzala bych ho.
A co tenhle řetízek? Docela by se mi hodilo nějaké info o rozměrech oček... http://www.drumcenter.cz/eshop/retez-pe ... ESSID=6e82... nevíte o tom někdo něco prosím?
jenže u tohole nevím rozměry. Pokud by to bylo totéž, vzala bych ho.
A co tenhle řetízek? Docela by se mi hodilo nějaké info o rozměrech oček... http://www.drumcenter.cz/eshop/retez-pe ... ESSID=6e82... nevíte o tom někdo něco prosím?
- Monikad
- Rádce
Myslím Windy že to s 99% jistotou bude totéž;)
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
Dík moc Mončo, objednám to a pak sem písnu jak to dopadlo. 
- Monikad
- Rádce
Za nicWindy píše:Dík moc Mončo, objednám to a pak sem písnu jak to dopadlo.
Ono i kdyby velikost a počet článků neseděl přesně, tak o nic moc nejde... důležitá je celková délka řetízku, která by měla být zachována. A ty úchyty na koncích řetězu... a ty si psala že máš z původního (v nejhorším) :-p
Kdyby neseděla velikost oček tak to právě problém bude. Potřebuju kousek naprosto shodného řetízku...
Neříkám že ho potřebuji pro ten pedál. Typ Pedálu jsem uvedla z toho důvodu, že se má přesně řetízek jehož část sháním...
Neříkám že ho potřebuji pro ten pedál. Typ Pedálu jsem uvedla z toho důvodu, že se má přesně řetízek jehož část sháním...
- Monikad
- Rádce
AHA!! tak to potom joWindy píše:Kdyby neseděla velikost oček tak to právě problém bude. Potřebuju kousek naprosto shodného řetízku...
Neříkám že ho potřebuji pro ten pedál. ..........
dobrá zpráva: byl to ten samý řetízek...
Ještě jednou díky Mončo.
P.S. potřebovala jsem prodloužit řetízek u jedné Pearl Hi-Hat, tak aby pedál byl blíž k zemi... Bohužel neznám ten typ ale můj pedál od kopáku má stejný řetízek. Proto jsem se ptala na ten pedál ke kopáku.

P.S. potřebovala jsem prodloužit řetízek u jedné Pearl Hi-Hat, tak aby pedál byl blíž k zemi... Bohužel neznám ten typ ale můj pedál od kopáku má stejný řetízek. Proto jsem se ptala na ten pedál ke kopáku.
- Monikad
- Rádce
SUPER!!