Dobrý den,
vlastním Ibanez TCY10BK, kupovanou spíše pro hraní přes elektro, ovšem poslední dobou hrajeme spíše bez el. a ta malá talmanka je mezi ostatními nástroji trochu ztracena. Hledám tedy něco zvučnějšího. Nejprve mi padla do oka opět Ibanez, tentokrát PF 15ECE NT. Ale bylo mi doporučeno jít spíš do washburn, kde to vypadalo na zákl. řeadu WD7SCE. Kvůli desce ze sitky a el. Fishman ISYS ovšem bylo zas doporučeno jít do vyšších řad no a přes WD10SCE, jsme se propracovali k WD20SCE kvůli palisandru tělu. Jenže to jsem o 3tis, výš, než byl prvotní záměr. Proto bych rád požádal o nějaké zkušenosti s těmi kytarami, nakolik řešit třeba ten palisandr atd. Případně nějaké alternativy. Masiv desku bych rád, ale nakolik třeba zas řešit jestli je to sitka, nebo ne, nakolik zásadní rozdíl je ta el. od Fishmana atd. Díky moc
WASHBURN WD20SCE
Pravidla fóra
- ...EDGE...
Re: WASHBURN WD20SCE
Ten rozdil mezi palisandrem a mahagonem u preklizkovych desek neni tak velky, takze jestli je pro tebe litr dost, sel bych do desitky.
Taky bych se zamyslel nad tim, zda neni zbytecne mit dve elektroakustiky. Kdyz uz mas Talmana a potrebujes neco na akusticke hrani, tak by ti stacila akustika ne?
Taky bych se zamyslel nad tim, zda neni zbytecne mit dve elektroakustiky. Kdyz uz mas Talmana a potrebujes neco na akusticke hrani, tak by ti stacila akustika ne?
-
halapremek
Re: WASHBURN WD20SCE
Díky za odpověď. Počítal jsem, že bych talmana prodal, nechal si jen jednu elektroakustiku. Občas nevím, když někam jedu, jestli se bude hrát přes el., nebo bez, tak bych radši jednu kytaru.