Abychom se lépe poznali...

Místo pro prezentaci Vašich skupin a jiných hudebních projektů ...
Odpovědět
mata911
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mata911 »

Heh, tak Martin by jako jméno stačit mohlo :lol:
Mám 16, studuju stavebnictví (upřímně řečeno, otázka jestli mě to baví mě vždycky uvede do rozpaků :? )
Heh a otázka co dělám "kromě hraní na kytaru", ono bych ani neměl říkat, že dělám něco jiného :lol: Ale příležitostně maluju a kreslím. Jn, donedávna jsem hrál travian, ale už jsem se toho "konečně" zbavil :lol: :lol: Jinak čumím na filmy,...
Co poslouchám... řeknu že rock :wink: , kapely se mi vyjmenovávat nechce a děsně mě nebaví pořád se hádat s idiotama o tom, co je a není punk :roll: (tak pro orientaci: Tenacious D, Pink Flod, Nirvana, The Offspring, Good Charlote, Green Day, Ramones, Sum 41, Blink 182, Scorpions, Nohavica, Kryl, Čechomor, Paleček a Janík, Plavci, Nedvědi, Wabi Daněk, Qeen, heh, abych si trochu ušeřil práci s vyjmenováváním, tak řeknu American Pie 1, 2, 3 o. s. t, páni, já ani nevím, třeba nějaké keltské, jn, ještě můžu Imperial March, jn a taky si čas od času pustím bep (Monkey Bussines, nebo jak se tomu CD nadává), ale hip hop jinak neposlouchám a teď jsem dostal nějaké Flamenco, ale je to jenom na kytaru, radši to mám se vším tím hrkáním, cinkáním a tak :wink: .. a tanečnicema :lol: , co se týče kytaristů, tak to moc neřeknu, protože si včechny ty Juanito, Nino, Pepe, ..... nepamatuju, heh, a taky si čas od času pustím Deep Purple, ale to jen vyjímečně, to než za den obrazím všechny CD, tak už na ně obvykle nevyjde čas, a taky si poslechnu Bryan Adams, ten má supr hlas a supr písničky a čas od času si poslechnu i Kelly Family, ale spíš si je pustím na videu, protože jsem na nich byl v Pöltenu a uplně mě dostali, sice jsem se tam šel podívat na Boney M, ale ti Kellyové byli totálně lepší, sice jich tam bylo jak..... radši nic, ale ta show byla bezvadná, na druhý den byli Lenigrad Cowboys, ale nikde jsem si nevšiml, že by tam s nima přijeli Alexandrovci, takže jsem se na ně vykašlal :lol: :lol: a teď jsem si vzpomněl, že ze pěváků ještě můžu Williams, Colins (minimálně Tarzana :lol: - na něm jsem byl v kině, akorát sem během promítání dostal děsnou horečku a třičtvrtě filmu mě hrozně pálily oči :cry: ) a abych nezklamal, tak si i rád poslechnu Jacksona- :!: ne kvůli vzhledu :roll: :!: )
Kytary mám dvě, nějaká španělka :) a ta PF60SECE, ale na tu teď moc nehraju, protože jsem se začal chodit učit a pořád jenom cvičím, cvičím, cvičím,...
Jn a na jaro bych si chtěl koupit zbrusu nov............ého psa, protože naši starou jezevčici jsem na podzim zakopal (nebyla živá!). (Už jsem tam i stačil zatlouct kůl- nevědomě, samo :wink: )
A co vzhledu týče..... tak to nebudu rozvádět :lol: , mám brýle, ale moc mi nepomáhají, protože mám přes hubu (obličej) pořád spadlé vlasy :lol: :lol: :lol:
Jj, málem jsem zapomněl, že většinu dne strávím hlídáním ségry (dneska mi to až lezlo na nervy :evil: )

EDIT: Sry, trochu jsem se rozepsal :oops: :oops:
Twenty-twenty-twenty-four hours to go
I wanna be sedated
Nothing to do, no where to go-o,
I wanna be sedated
Pajoche
Bandzone: http://bandzone.cz/pajoche
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajoche »

Tak taky sem přispěju se svou troškou do mlýna. Jmenuji se Pavel a bydlím ve Zlíně, svědětství jsem však strávil v malebném Valašském mětečku Brumov-Bylnice kam se rád vracím hlavně kvůli klidu a nádherné přírodě. Je mi 25 let a momentálně končím rekonvalescenci po vetších poruchách srdečního rytmu. Vetšinu času jsem pracoval v mezinárodním obchodě jako pro obchodní tak pro výrobní firmy. Kytar už mám tolik, že musím jet zp5 do Irska vydělat nějaké prachy na vlastní byt ať je mám kam dávat. :D
Vlasy a vzhled bych neřešil jelikož to co je teď může být za měsíc úplně jinak, už jsem měl krátké vlasy, dlouhé vousy, naopak..dredy...čočky..teď zas brýle a dlouhé...etc. Hraju už zhruba 10 let. Co se týče stylu tak si žádné hranice nedávám, je to příliš svazující. Když za mnou přijdou třeba borci z Drum n Bass projektu tak klidně s nima půjdu hrát. Mám rád i hodně brutal metal fekal, ale osobně slovo Pop nepovažuji za sprosté slovo.
Hudby poslouchám hromadu jelikož od malička byla všude kolem mě. Od malička mi byli vtloukáni Led Zeppelin, Black Sabbath, Deep Purple, Uriah Heep, Yes, Rush...atd já sám pak začal poslochat GNR, Metallicu, Testament, Faith No More, Stone Temple Pilots, Rage Aginst The Machine, Dream Theater, Pearl Jam, Queensryhe...atd. Tohle byly kapely mého mládí. Později jsem si uhížděl na Joe Satrianim, Steve Vaiovi. Měl jsem své funky období kdy jsem valil cyloženě Maceo Parkera, Jamese Browna, George Clintona, J.A.R. později MB. Začala se mě dotýkat taky elektronika jako Massive Attack, Underworld aj. Kolem 20ti jsem se zamiloval do Manu Chao a treba paralelne do Korn, Limp Bizkit. Mám rád třeba i Allanis Morisette, Natalie Imbrughlia a třeba mám rád i balkánskou dechovku.
Prostě hudbu žeru, ale vždy tam musí být nějaká nápaditost a hudební barevnost.
Jinak fotím, občas mé díla můžete vidět na nějakém hudebním serveru. Miluju film. Rýpu se někdy v komplech a zabývám se homerecordingem a už mám skoro hotové studijko a už 7 let se rýpu s vlastním cd. Baví mě řídit, chodit na koncerty, do hospody a s mojí slečnou. Mám to rád všude tam kde je sranda a rád cestuju a poznávám nové lidi. Vedle kytary taky zpívám, píšu texty a proto mám 2 kapely, které teď ale opouštím. Hrál jsem už na hodně místech, ale nejvíce snad tady kolem Zlína a hodně na Severní Moravě. ...........ufff :) :)
http://www.pajoche.cz - dvounohý ansábl
Honza Žamboch
Kontaktovat uživatele:

A další představení...

Příspěvek od Honza Žamboch »

Ahoj kytaroví blázni, našel jsem tohle forum tento týden a jsem nadšený v tom smyslu, že je zde i samostatná sekce ohledvá hraní na akustiku. Prošel jsem už hodně diskuzních fór a myslím, že jsem konečně nalezl svůj domov :-). K mé osobě: Je mi 31, hraju od 17-18 let. Miluju akustickou kytaru pro její neskutečné možnosti a pro její tvar a vůni. Skládám muziku, píšu texty, poslední dobou se daří, hodně koncertujeme a máme v rámci žánru, ve kterém se u nás pohybuju vcelku solidní desku. (Říkají ostatní...:-)) Díky internetu získávám tuny inspirace a snažím se dívat po vzorech v akustickém hraní i za hranice naší republiky. Nejsem nikterak hudebně vzdělán, závidím všem notařům a proklínám svou vlastní lenost. Baví mne komunikovat s podobně postiženými kolegy a kolegyněmi a proto zde konec konců jsem. Veškeré info ohledvá mne a toho, čím se zabývám a pro co jsem beznadějně ztracen můžete najít na našem hudebním webu. Odkaz je v mém profilu. Přeji fajn letní podzim 2007! :-)
Borda13

Má trocha do mlýna!

Příspěvek od Borda13 »

Nebyl bych to já kdybych taky něco nenapsal.

Mé jméno je Boris. Může se vám zdát trochu exotické, ale vězte že jsem z ČR(Upozorňuji, není to Čestné Rusko). Konkrétně z Havířova. Nedávno jsem oslavil 18 a na kytaru hraju od asi 12 let. Studuju počitače na střední v Orlové, musím vědět co je to hardware a software, na to jednoduchá pomoc, hardware je to do čeho se kope, když selže software.(Vtipek vim toho mnohem vic.) Vše začalo flétnou, později jsem začal chodit na zuš na sólový zpěv, ke kterému se potom přidal klavír, zhruba po 3 letech jsem s tim seknul a tak rok jsem nedělal nic. Potom jsem začal drnkat na akustickou kytaru.(všem samoukům jisté známé: "Šla naninka do zelí, počkej(změna akordu), natrhala lupení, počkej(další změna)atd.) Můj otec kdysi dávno hrál na el.kytaru a měl staré nahrávky na páscích a jednou mi pár nahrávek pustil. Ten zvuk jsem si zamiloval. Chtěl jsem okamžitě začít hrát na el. ale otec jí někomu pujčil a tak jsem byl nucen čekat asi 2 měsíce na kytaru. Když byla doma nastal problé do čeho to zapojit a tak mi otec vyrobil kombo.
Kytara byla Jolana strat1(myslim) a do ní jsem mlátil od rána do večera, ale sám jsem cítil, že mi kytara moc nevyhovuje a že bych potřeboval lepší a že moje technika taky není nic moc. Tak jsem se vydal i s kytarou na nejbližší zuš a tam jsem si našel obor el. kytara. Začal jsem tedy chodit na hodiny a moc mi to dalo a ještě dá. Rychlost, techniku, pečlivost, můj učitel je rocker ze staré školy a je dobrý. No a když už jsem tam začal chodit tak mi naši zakoupily na doma Fender Frontman a kytaru Cort X6 kterou jsem si vybral, sedí mi v ruce a má opravdu pěkný zvuk. Hraju převážne Heavy, notný vliv na mě měl můj otec, který poslouchal Queen, Deep Purple, Kiss a mnohé jiné a mě se to líbilo a za pár let jsem se už v tom vyžíval. Mimochodem nejraději hraju Blood Brothers od Iron Maiden, celou(stačí když dotáhnu do dokonalosti sóla). Píšu povídky, sem tam básně, sem tam nějaký text. Na klavír neumím zahrát nic konkrétního, ale to co vymyslím není až tak špatné. Muzika je můj život, bez ní bych umřel.

A co bude dál?.... kdo ví snad nějaká kapela.
Doufám, že vás můj příspěvek nezdržel od čtení jiných leckdy zajímavějších.

Za pravopisné chIbY :D neručÝm! :D
Obrázek
Ničim struny, ničim trsátka, ničim si prsty, ale nejsem tak bohaty abych si mohl dovolit ničit kytary.
Kytara Cort-X6, Squier Bullet Strat C-Drop, Fender FRONTMAN 15W, Peavey Bandit 65W, Digitech - RP250.
Stanley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

Jelikož a protože jsem tu úplně novej, tak bych se měl taktéž představit:

Jmenuju se Standa a jsem z Tachova. V květnu jsem odmaturoval na Obchodce v Mariánských Lázních a teď pracuju jako účetní. Nejsem moc vysokej - 174 cm, ani moc štíhlej - 85 kg. Jsem vyléčený kuřák a vyléčený abstinent

Miluju hudbu téměř ve všech podobách. Dokážu si vychutnat vystoupení Dixielandu v nějaké lázeňské kavárně nebo hotelu. Zrovna tak nasát festivalovou atmosféru plnou smradu a odpadků, ale především metalu
Miluju vesnické zábavy a takové ty vidlácké bigbíty na kterých je pivo a malá vodka za pár šlupek a které končí bez výjimky všeobecnou opilostí :lol:

Basuju asi tak dva a půl roku a za tu dobu jsem dokázal vystřídat depresivní (tenkrát) emo bandu Pure Poison, úchyláckou :twisted: death metalovou hordu Neurasthenia, nyní působím ve veselé ska/dechrockové smečce Kokrhell Band. Dál teď pomáhám v začínající punkové společnosti Střet.

Jediné z hudby, co nesmim, je elektronická hudba, zvlášť freetekkno :?
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
JanSpilka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanSpilka »

Johny, Hanz a podobne :)
'86,184,68,147,2

tak to sem ja :D
Guitar : Ibanez RG 350EX (DiMarzio Neck, Bridge PUs)
Amplification : Bugera 333, Ibanez TN412A Thermion
----------------------------------------------------------------------------
BandZone - Strain-Through - Alternative Metal? HC?
BandZone - SKAliSKA Ska/Punk
BandZone - Disagree of despair
Alternative Metal
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hardcore guitarist »

Scyther píše:Ale napadla mě geniální myšlenka. Což takhle domluvit na nějaké chatě takový JAM. Z lidí tady z fóra. Byl by zájem? :?:
máš chatu jo?já bych dojel..
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hardcore guitarist »

Já se jmenuju Michal, bydlím ve větší vesnici u Zlína( Želechovice nad Dřevnicí), je mi 17 let jinak můj profil mám tam i fotku:http://bandzone.cz/fan/michalmiserrere tak se mrkněte!
nodj

Příspěvek od nodj »

tak o mně vlastně všechno už víte-jsem z Ústí nad Labem a hraju na elektriku..mam ňáký kytary a ňáký efekty..časem by se technika měla rozrůst..Jo a je mi 23,kdyby někdo nevěděl,jestli může bejt drzej nebo ne.. 8)
Y06hurt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Y06hurt »

Je mi 17,sem z Jeseníku momentalne navstevuju vojensky ustav (stredni skolu) v Moravske Trebove,kde zaroven pusobim v mistni skolni kapele(des samej pop :evil: )Jinak hraju od zacatku srpna na strata od QTXu, viz +++váš tuning+++,doma mam 15w kombo+Grunge efekt od DODu a ve skole zneuzivam erarni 45W.A meno vam nereknu :D Jinak posloucham Metal Punk a SKA!
Strat QTX SlipKnoT+Misfits Y06hurt signature model
Jackson Kelly

1 kliknutí nikdy nikoho nezabilo
Yô6hµ®±
RJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RJ »

Y06hurt píše:Je mi 17,sem z Jeseníku momentalne navstevuju vojensky ustav (stredni skolu) v Moravske Trebove,kde zaroven pusobim v mistni skolni kapele(des samej pop :evil: )Jinak hraju od zacatku srpna na strata od QTXu, viz +++váš tuning+++,doma mam 15w kombo+Grunge efekt od DODu a ve skole zneuzivam erarni 45W.A meno vam nereknu :D Jinak posloucham Metal Punk a SKA!
Zdravím bratra Jeseničáka :D . Já jsem taky z tý díry.. By mě zajímalo jestli se známe aspon od vidění. Kam chodíš na pívo?? :?: :)
Y06hurt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Y06hurt »

RJ píše:
Y06hurt píše:Je mi 17,sem z Jeseníku momentalne navstevuju vojensky ustav (stredni skolu) v Moravske Trebove,kde zaroven pusobim v mistni skolni kapele(des samej pop :evil: )Jinak hraju od zacatku srpna na strata od QTXu, viz +++váš tuning+++,doma mam 15w kombo+Grunge efekt od DODu a ve skole zneuzivam erarni 45W.A meno vam nereknu :D Jinak posloucham Metal Punk a SKA!
Zdravím bratra Jeseničáka :D . Já jsem taky z tý díry.. By mě zajímalo jestli se známe aspon od vidění. Kam chodíš na pívo?? :?: :)
Mozna ze se zname :D chodim na nadrazku a sem tam do kontry,ale jinak casto do hostince nechodim,jinak jak se menujes,to mozna rozresi jestli se zname...
Strat QTX SlipKnoT+Misfits Y06hurt signature model
Jackson Kelly

1 kliknutí nikdy nikoho nezabilo
Yô6hµ®±
misadlouhy

Příspěvek od misadlouhy »

Michal, úředníček naroubený softwarovou firmou do jedné pražské banky.

Už jsem toho ve svém životě dost zmák (překlad knížky) a jak se říká zažil (aupair v anglii, bída při civilce, půl roku v ášramu..), ale také jsem hodně času ztratil (před počítačem).

Mým současným koníčkem je trošku kytara, trošku kino, trošku kamarád(i) - ono jich zas tak moc není, spát, být hodný v práci na své spolupracovníky a spolupracovnice :-).

Nepiju, nekouřím, sexuálně žiju.

Co se sem ještě píše? Moje první kytara byla Jolana Diamant, hrál jsem (v 16ti v trashmetalové hospodské groupě která existuje do dneška, na basu - ano trashmetalová, protože se domnívám, že má k odpadkům výrazlově velmi blízko, před tím v patnácti v garáži s kámošem(a), mezitím a potom s jinejma kámošema v jinejch kapelách na jiných místech na jiné nástroje (na elektrickou kytaru Jolana Diamant a Peavey Reactor), úplně předtím ve skautu 2-3 roky na akustickou kytaru písničky z cancáku, ale jak se říká, začínal jsem na raketě pro líný tenis s bratrem, jehož hobbym je kytara do dneška. V 19-21letech jsem hrál na elektroakustickou kytaru s učitelem angličtiny a příležitostným nekuřákem marihuany blues, pak jsem z nešťastné lásky rozbil kytaru a hodil ji do řeky, nikdo u toho nebyl a ani mi to nevadilo, potom dlouho nic a teď v řekněme věku pod 30 mám zas elektrickou kytaru a velké plány a také chuť hrát si a tak si občas hraju)...
Cliff

Příspěvek od Cliff »

joj ale vás tu je...... xD
Jmenuju se Dan je mi 20 hraju na baskytaru jestli se to da nazvat hranim :) někdy s kamošem hrajem spolu (má kytaru) jinak zatím hraji jen doma, težko se shanějí lidi do kapely :) Nejvíc hraju Metallicu, Guns N Roses, Kiss, Irony (malo kdy) a další. Bydlím ve Frýdlantě n.O asi neznáte :D
No moje první basa je taková levná Ibanezka.
Můj vzor ? no asi podle nicku poznáte Cliff Burton z Metallicy teda už je pod drnem. Ale díky Jasonovi (taky byl u metallicy :D ) jsem začal hrát na baskytaru vlastně díky Metallice byla to moje první kapela kterou jsem si po prvním songu zamiloval a první banda kterou jsem začal poslouchát.
Jsem vlastně takový pokročilý začatečník takže skušenosti s kapelou nemám to by bylo asi vše........
život je jako metal. tvrdej ale krásnej !
Cliff Burton... Rest in peace! best bass player ever!
Obrázek
Obrázek
streamer

Příspěvek od streamer »

*cenzura* spam... Nero
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

Zdar tak me je zhruba 17let nejakej ten mesic do toho,
hraju 2 roky, moje uplne prvni kytara byla tenson :D nekamenovat, zacinal jsem, tedko Ibanezka GRG170ka Modra :twisted: + novy snimace no a k tomu IMG 70w a Grunge, mam rad hudbu kde jsou powery a brutalni rev ale ne death metal treba takovy slipknoty, bullet for my valentine (to vubec nevim co to je za styl nejakej vyblitek emo smichanej s metalem :D )
Jsem z prahy mel jsem 2 kapely pred tim jedna cover band SOAD a druha neco o HiMech tedko sme dali s kamosem ze stredni docela zjaimavou kapelku je tam metal az rock'n'roll, jak uz sem to asi naznacil chodim na stredni jsem prvak, ucim se na kuchare v Cakovicich a obcas pracuju jako cisnik nejak pres no treba do 5 do rana atd.
Nom zadna slava hh ale docela bych dal dohromady Cover Band SlipKnoT
bubenika mam a sebe mam taky :D staci sehnat zbytek :D:D Jmeno neprozradim je moc uchylny ;_)

EDIT: zapomel sem na svuj vzor a co delam kdyz nehraju.
Tak ze mam 3 vzory :D prvni je Kruspe ma peknou postavu a jak dytcky stoji na tom podiu :D:D (pro ty co si to vylozili spatne, NEJSEM GAY! :D:D) druhej vzor je Paul Gilbert technika, hra na kytaru Jednicka ale nechci skoncit jako on a treti vzor je Jim Root tam je to jasny moje oblibena kapela a navic ta jeho kytara vypada divne a zajimave no a maska jeste xD
Naposledy upravil(a) Disasterpiece dne 6.01.2008 18:56, celkem upraveno 1 x.
MrDuck
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MrDuck »

Ou,tak já se taky vypovídám :-)
Je mě 20, řikaj mě kachna, student vysoké hnojařské informatiky a vydělávám na muziku programovánim..hraju asi rok a čtvrt(+čtvrt roku co sem se snažil po sluchu naladit španělu,po 3 ruplejch tlustejch E sem vzdal), hraju nejvíc punk,ale nestačí mi 4 akordy,tudíž taovej,kterej má kytaru promyšlenou,jako Punk Floid, Konflikt, Kohout Plaší Smrt...Moje první kytara byla DiMavery co sem koupil od kámoše i s kombem Stagg za 2,5k, kombo šlo po čtvrt roce pryč, kytara dostala snímač R.M. Distortion Rails a dost sem se divil,nebyl to vůbec zlej nástroj...ale pak ho vystřídala Yamaha RGX320FZ BK a tu asi jentak nedám z ruky, k ní mi slouží Laney MX35D nebo jak se menuje,zvuk slušnej,ale výkon nestačí jinde než dom :-) Hraju v kapele NiceToEatYou...sem tam chvilku,neni to sice punk,ale dotah mi tam kámoš,že jim kytarák utek,mi se to celkem líbilo,tak jim z toho punk dělám,drzo mě asi nebudou mít rádi :-) Měli sme zatim jeden koncert,a snad celkem úspěch.
A věřte nebo ne,sem asi jedinej pankáč co nesnáší SoaD :P Nekouřim,nemám rád drogy(ani tu trávu jejich:P), občas se napiju,ale nijak zvlášť často..zajímá to vubec někoho? Těžko,du rači hrát :-)
Yamaha RGX320 -> Hartke GT60 -> Celestion G12T-100
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Banan58
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Banan58 »

Zdravim, fórum sem našel nedávno, ale nebylo by od věci se představit, takže:

Moje jméno je Vladan su ze Znojma, kamarádi mi říkaj přezdívkou Banán, je mi 16 let a studuju na stavárně (ještě před rokem bych řekl, že mě ta škola baví, ale teď už ne). Sem tak akorát vysokej (183 cm) a tak akorát těžkej (76 Kg),mám vlasy do půl zad, nosím brejle. Kouřím a piju příležitostně. Mezi moje ostatní koníčky krom hudby patří turistika, čtení, psaní různejch povídek (hlavně z žánru fantasy a scifi) a občasný zahrání
nějaké hry po netu (Age of Empires 2, Unreal tournament)
Co se hudby týče tak toho poslouchám hodně, od bluesu, přes country, folk, rock, hard rock po metal (kerej mám nejrač, su metloš jak poleno) a další, jmenovitě například: Eric Clapton, Led Zeppelin, BB King, Gary Moore, Beatles, AC/DC, KISS, Apocalyptica, Black Sabbath, Battlelore, Dimmu Borgir, Blind Guardian, Europe, Forever Slave, Guns & Roses, Hammerfall, Iron Maiden, Judas Priest, Kamelot, Brother Siretribe, Korpiklaani, Within Temptation, Manowar, Metallica, Depeche Mode, Mike Oldfield, Nightwish, Oomph!!!, Rammstein, Rhapsody,Nohavica, Tučný, , Tarot, Tenacius D...
Nesmím zapomenout na Enyu a na Wierd Ala Yankovice parádního komika (doporučuju si poslechnout a prohlédnout ňáká videa na jůtabu).

Kapelu nemám (jedna měla bejt, ale bubeník se na to vyprdl s vydinou slávy u jedné už zaběhnuté kapely), doma si pohrávám to co mám rád, jinak v kapele bych chtěl hrát asi ňákej ten medl (takovej nejspíš power metal a hóóóóódně melodickej) a časem bych chtěl s jednim kamošem co se učí na basu vytvořit takovej instrumentální projektík el. kytara+basa+akustická kytara+bicí (klidně umělý z automata)
Moje první el. kytara je ta co mám v podpisu, dostal sem ji jako dar od strejdy (muzikanta), předtím jen akustika, hraju asi rok a tři měsíce, z toho měsíc elektricky.
A nakonec moji vzoři, patří mezi ně: Gary Moore, R.Z. Kruspe (Rammstein), Stefan Elmgren (Hammerfall) a Emppu Vuorinen (Nightwish a Brother Firetribe), tihle mě svoji hrou chytli se všech nejvíc.
Toť vše o moji maličkosti.
Naposledy upravil(a) Banan58 dne 4.03.2008 18:17, celkem upraveno 4 x.

Chapman ML3 Modern (EMG 81+66) >>> Line6 Helix LT >>> Peavey Redstripe Bandit jako monitor - kvanta delaye a reverbu - ještě pár modrejch led diod, přeladit do open C a je ze mě Devin Townsend wannabe hadra :D
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

HU táákže:

Jmenuju se Štěpán.
Je mi 15 :P. Narodil jsem se v Opavě a bydlím na Jižní Moravě (u Kyjova). Chodím na Střední Umělecko Průmyslovou Školu, obor Umělecké Zpracování Keramiky. Aktivně nedělám žádný sport ale když je příležitost taxi zalezu. :wink: Jinak jako většina Čechů jezdim na vodu s rodinou a známýma. Strašně rád jezdím vlakem 8). Nekouřím, trochu piju nejčastěji Pivo :wink: (s nějakýma Puschkinama, Jelzinama a redbullama s vodkou u mě nepochodíte :roll: ). Jsem ščastně zadaný skoro rok a chtěl sem tim říct že u mě nemáte šanci :P. Mám delší háro na bradě tři chlupy a tmavý očka :wink:. Sem to co oficiálně moc lidí o sobě neprohlašuje ale Rasta to o mě věděl hned: Rock'n'Roll 8) (Rozuměj: líbí se mi prostě komplet rock'n'roll tím myslím veškeré styly ve který se řeže/hladí na struny :wink: prostě od Blues přes Metal po Pogo Punk :) )Vůbec první hudba co se mi líbila byl Vlasta Redl bo toho byl plnej dům. Pak přišla moje Hip Hop doba :oops: (asi 4měsíce- Eminem, 50Cent a o Cypress Hill sem si myslel svoje (teď je můžu)). Potom přišli H.I.M. to byla dárk a ívl doba :twisted: . Pak přišla doba S.O.AD. jel sem si je až do loňských prázdnin...paxe mi oposlouchali :roll: . Dneska poslouchám asi toto: Metallica, Punk Floid, Wolfmother, Led Zeppelin, Jimi Hendrix, Pink Floyd atd. ( http://www.last.fm/user/Plkop )
Jo a totok...neberu drogy :P
:D
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Pidin

Příspěvek od Pidin »

jmenuju se petr řikaj mi pidin narodil jsem se v jičíně a žiju v jičíně je mi 15.chodim na gympl mám rád pivo, místní restaurační zařížení, svou kytaru a spolužačky.rád pokecám s dobrejma lidma. na kytaru hraju pul roku a chtel jsem ji už dávno ale musel jsem si ji koupit sám...ale chce to těžkej trénink(zatim moc nedávám) žeru všechnu hudbu kromě elektronický rapu hip-hopu trance dance a podobnejch straček!štíhlou linii si udržuji sportem (basket), pogováním a helikopterama. nekouřim! a mám rád zelené listí :lol:
Odpovědět

Zpět na „Vaše skupiny a projekty“