Heh, tak Martin by jako jméno stačit mohlo
Mám 16, studuju stavebnictví (upřímně řečeno, otázka jestli mě to baví mě vždycky uvede do rozpaků

)
Heh a otázka co dělám "kromě hraní na kytaru", ono bych ani neměl říkat, že dělám něco jiného

Ale příležitostně maluju a kreslím. Jn, donedávna jsem hrál travian, ale už jsem se toho "konečně" zbavil

Jinak čumím na filmy,...
Co poslouchám... řeknu že rock

, kapely se mi vyjmenovávat nechce a děsně mě nebaví pořád se hádat s idiotama o tom, co je a není punk

(tak pro orientaci: Tenacious D, Pink Flod, Nirvana, The Offspring, Good Charlote, Green Day, Ramones, Sum 41, Blink 182, Scorpions, Nohavica, Kryl, Čechomor, Paleček a Janík, Plavci, Nedvědi, Wabi Daněk, Qeen, heh, abych si trochu ušeřil práci s vyjmenováváním, tak řeknu American Pie 1, 2, 3 o. s. t, páni, já ani nevím, třeba nějaké keltské, jn, ještě můžu Imperial March, jn a taky si čas od času pustím bep (Monkey Bussines, nebo jak se tomu CD nadává), ale hip hop jinak neposlouchám a teď jsem dostal nějaké Flamenco, ale je to jenom na kytaru, radši to mám se vším tím hrkáním, cinkáním a tak

.. a tanečnicema

, co se týče kytaristů, tak to moc neřeknu, protože si včechny ty Juanito, Nino, Pepe, ..... nepamatuju, heh, a taky si čas od času pustím Deep Purple, ale to jen vyjímečně, to než za den obrazím všechny CD, tak už na ně obvykle nevyjde čas, a taky si poslechnu Bryan Adams, ten má supr hlas a supr písničky a čas od času si poslechnu i Kelly Family, ale spíš si je pustím na videu, protože jsem na nich byl v Pöltenu a uplně mě dostali, sice jsem se tam šel podívat na Boney M, ale ti Kellyové byli totálně lepší, sice jich tam bylo jak..... radši nic, ale ta show byla bezvadná, na druhý den byli Lenigrad Cowboys, ale nikde jsem si nevšiml, že by tam s nima přijeli Alexandrovci, takže jsem se na ně vykašlal

a teď jsem si vzpomněl, že ze pěváků ještě můžu Williams, Colins (minimálně Tarzana

- na něm jsem byl v kině, akorát sem během promítání dostal děsnou horečku a třičtvrtě filmu mě hrozně pálily oči

) a abych nezklamal, tak si i rád poslechnu Jacksona-

ne kvůli vzhledu

)
Kytary mám dvě, nějaká španělka

a ta PF60SECE, ale na tu teď moc nehraju, protože jsem se začal chodit učit a pořád jenom cvičím, cvičím, cvičím,...
Jn a na jaro bych si chtěl koupit zbrusu nov............ého psa, protože naši starou jezevčici jsem na podzim zakopal (nebyla živá!). (Už jsem tam i stačil zatlouct kůl- nevědomě, samo

)
A co vzhledu týče..... tak to nebudu rozvádět

, mám brýle, ale moc mi nepomáhají, protože mám přes hubu (obličej) pořád spadlé vlasy
Jj, málem jsem zapomněl, že většinu dne strávím hlídáním ségry (dneska mi to až lezlo na nervy

)
EDIT: Sry, trochu jsem se rozepsal