čaute , no tak mi prišiel dneska ten BOSS BR 800 , velice šikovná mašinka , tak napíšem prvé dojmy , výzorovo kazia dojem faderky a poťáky nad nimi , desingu ináč nevyčítam nič iné , no a praktické nedostatky vidím hlavne v dotykových tlačítkach , podsvietenie je totiž na dotykovej ploche ÓÓÓ , tak toto je fakt vélký prešlap , kurník šak aj na varnej doske sú ledky vedla dotykového senzora , je to nepríjemné niečo tlačiť a nevidiet či to zaplo-vyplo, stres , velké mínus , ďalej multi funkčné koliesko , no ten čo to navrhol má snáď 120 cm , je to pre malé až detské ručičky , 2,3 cm , naviac je koliesko z hliníku a šmýka sa pri točení , zvrchu sú také mini štuplíky z tvrdej asi gumičky , ale neviem , čo tým kolečkom mysleli , veď tým sa vlastne ovláda celé menu , prehadzujú aparáty , rytmy , všetko , toto je najslabší článok celého zariadenia , DES

, ďalej by som vytkol osadenie displeja , je v rovine s hornou plochov a z pozície sediaceho muzikanta je z toho uhla displej zle čitatelný , pohlad zvrchu je OK , no a čo sa mi páči , je to relatívne intuitívne , ale treba si prečítat aj manuál , idem na to

napájanie cez USB -super , baterky som ešte neskúšal , kúpim nové GP dobíjacie , no a samo cez adaptér , luxus , super je aj LINE OUT- Cinch a LINE IN malý jack , aj keď mohli to zduplovat s vekýmy jackmi , ale neva , ďalej je super velký jack na sluchátka , a velký jack vstup do guitar Hi-z

no a zvuk , zatial som sa s tým pohral iba chvílku a demo songy sú otras , zvuk jak zo suda , dúfam , že sa dajú vymazat

milo ma prekvapil spiaci režim , po doktnutí sa niečoho okamžite nabehne všetko , ale tiež dúfam , že sa dá nastaviť čas za kolko to zaspí a vypnút, zvuk na mikráky som ešte neskúšal , no a zvuk presetov ako taký je no , zatial rozpačitý , dúfam , že v mojich songoch tú sudovosť odstránim a možno mám len vysoké nároky , lebo to porovnávam pustením pesničky cez Presonus a potom cez BR , no ale presonus je fakt úplne iná liga , fasa je , že mi to natiahlo BR do Studio One a napodiv všetko hrá jak má , ten rozdiel je ale počuť jak sviň , lebo idem na tie isté bedničky , velká spokojnost s
http://www.kytary.cz aj som s nimi volal aj mailoval a super prístup a ochota a hlavne friškofka

Lidi jsou jako zlá macecha, vyžmýkají tě, jako citrón a pak odkopnou, jako chcíplou krysu.
Red Dwarf : Nejlépe to měli vymyslené Eskimáci. Vystrčili staříky z Iglu a proto také neměli výraz pro Starobinec.
Se starobou přichází i moudrost, někdy ale přijde staroba sama.